Nu ska jag sova

Imorgon blir det till att göra lite mer spanska. Jag har spanska prov... Aja, börjar tidigt imorgon med engelska. Men jag vet inte vad vi ska göra på lektionen för det enda vi har i engelska just nu är att läsa en bok. På över 400 sidor!! Jag skojar inte! Aja, nu ska jag borsta mina fina (gula, haha) tänder och gå och lägga mig i min sköna varma (kalla) säng. Nee men seröst. Vi hörs imorgon ♥ Sov så sött!


Hallihalloj

Sitter med lite tända ljus i mitt rum och kollar på 5an. Fattade klockan 21 varför snubben i rutan sa förra veckan att DH är tillbaka om 2 veckor. Det går en sjukt bra film där nu! Win a date with Tad Hamilton heter den. Den är snart slut men den har varit jätte bra hittills :D Josh Duhamel spelar en av huvudrollerna. SE DEN!

                                 
                       


Det är den 30e idag ♥

Det betyder att jag och Älsklingen har 15 månader idag :) Eller om man hellre vill säga 1 år och 3 månader går det oxå bra. Btw, så sov jag hos Mattias inatt. Det var så mysigt!! Faan va jag älskar honom, "of the bottom of my heart", haha! Jo men jga älskar homom med HELA mit hjärta ♥


Idag har jag lång dag... Vilket betyder att jag slutar 16:30. Men jag får iaf trevligt sällskap hem :) Mattias skulle gå runt och kolla i stan när han har slutat och sen möta upp mig. 

Nu har jag lunch, men det är fiskgratäng så jag kommer nog inte få i mig nåt... Tråkigt med tanke på att vi har sån lång dag idag. Aja, livet är inte rättvist! Bloggar senare när jag är hemma ♥


The (long) Story

I lördags så var mamma, pappa, jag och Mattias hos Lene som fyllde 40. (Min kusins mamma/min morbrors fru :P) Jag hade min väska med mig in för jag ville inte lämna den i bilen. (Det är en vana för mig att ta med sig sina värdesaker och inte lämna något kvar i bilen för det kan bli stulet, jag tror inte att min väska skulle råka ut för något sånt men jag ville ta med den in för säkerhetens skull.) Jag ställde väskan breve alla upphängda jackor under trappen. Sen när vi åker hem lämnar pappa av oss hos Mattias och precis när vi är framme vid hans hus så märker jag att jag glömde min väska! Jag menar kunde jag inte kommit på det liiiiite tidigare? Så jag ringde till Lene och berättade att jag hade glömt den där och frågade om jag kunde komma och hämta den imorgon (söndag) och det kunde vi (jag & Mattias). Jag ville åka in så fort som möjligt på söndagen men Mattias ville sova men han gick ändå med på att åka med mig. Så jag ställde klockan på 08:00 (bussen gick 09:00) men nu hade vi ett till problem, det är en km avstånda att gå från hans hus till bussen. Jag vaknade vid 8 för jag var tvungen att gå på toa och då var det ingen uppe som kunde skjutsa oss och jag ville ju inte väcka någon liksom. Så vi sket i det hela och somnade om igen. Jag tror vi vaknade runt 11-11:30. SKÖNT! med andra ord :P Efter skolan idag (14:55) så åker jag och Älsklingen in till Täby C där Lene jobbar (på H&M. Btw, jag är lovad jobb där när jag är 18!! Längtar som faan!) och hämtar väskan. Sen blir det 2 timmars hemfärd... Mycket roligt..NOT! Men jag har ju min lilla snutte plutt med mig, haha!

Nu blir det lunch med Erica Lewenhagen :P Kisses ♥


Ingen bloggning igår tyvärr

Innan jag gick och la mig igår så tittade jag på Gossip Girl medan jag hade datorn i knät och höll på att skriva ett inlägg om vad som hände mig i lördags.. (Berättar mer om det sen)

Aja, men iaf så började jag skriva typ 2-3 meningar på inlägget. Sen började det bli spännande på Gossip Girl så jag slutade skriva i kanske en halv timme. När sdan Gossip Girl var slut så skrev jag klart inlägget och ville sen lägga upp en bild. Då klickar jag på "ladda upp bild"-knappen och då dyker blogg.se's hemsida upp i den lilla rutan som kommer upp istället för "ladda upp bild". Dit jag försöker säga är att hela inlägget gick till spillo! Det bara försvann :( Ska snart äta lunch. Later!

                                    


Snart framme - mobilblogg

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men igår kom vi hem runt 00:15 så och vi däckade direkt i sängen. Sen idag har jag inte heller haft tid med att skriva. Jag var ju och kollade på Mattias match och när första halvleken var slut då ledde Bromma med 3-1. Men Ekerö körde på som faan i andra halvlek och vann med 5-3! Så jävla duktiga dom var asså ni skulle ha sett! Fast Mattias blev knuffad av datorn 2 ggr den ena gång på mig så ramla av bänken och slog i rumpan :( Men det gick bra iaf för dom vann ju med 5-3. Jag är så stolt över dom, hela laget, för alla gjorde verkligen en skitbra match :) Deras målvakt är 97 och han är verkligen jätte duktig! Dom har tur som har en sån bra målvakt.

Snart är vi som sagt framme. Vi kommer nog komma hem ganska sent så det blir förmodligen ingen bloggning. Ni får ha en trevlig lördagskväll! ♥

23:07

Nu hade jag tänkt mig lite sömn... Jag sa till Mattias innan vi skjutsade hem honom att jag tänker gå och lägga mig vid 22, men ni har kanske märk att det inte riktigt blev så :P Imorgon ska jag duscha så jag måste gå upp extra tidigt :( Men sånt är livet!

Fredag: När jag kommit hem från skolan ska jag packa inför en helg hos Älsklingen. Senare på kvällen blir det middag på stan och sen ska vi tydligen dansa (?), alltså inte disco men typ alltmöjligt. Vet inte riktigt. Mattias föräldrar firar 25 år tillsammans :)
Lördag: Kolla på Mattias match i Bollhallen (på Ekerö) som är mellan 14-15 sen ska vi göra oss iordning för att åka till Täby på 40 årsfest. Ska bli skit kul!
Söndag: Ska inte göra nåt speciellt blir väl till att ligga och mysa i sängen hela dagen. Ha en "mysdag" eller vad man nu ska säga. Kanske får sova ända till måndag men det är bara kanske. Mer får ni veta imorgon.

Nu ska jag sova. Är skittrött! Pözz ♥

Mys pys i mitt rum ♥

Så här mysigt har jag aldrig haft i mitt rum.



En massa levande ljus och en brasa är en väldigt mysig mysfaktor :) ♥


Barkarby!

Här kommer jag! :P Nee jag skoja bara. Jag slutar nu så nu blir det till att åka in till City med Erica och äta på Burger King!! Haha! Såå jävla gott tycker jag :) Iaf jämfört med den mat skolan hade att erbjuda idag. Hörs senare!

Nu ska jag sova - mobilblogg

Det ska bli så skönt att gå och lägga sig! Jag är faan seriös :)

Imorgon blir det Barkarby med mamma och Älsklingen. fast jag slutar 12:20(!) vad ska jag hitta på tills mamma kommer till brommaplan vilken blir runt 16:30 - 16:45? Jag får väl gå runt i stan och försöka göra en bilduppgift som ska vara klar till nästa torsdag. Jag orkar inte förklara vad hela uppgiften får ut på för det är för komplicerat att beskriva :P Anyway, nu ska jag borsta tänderna och sen ringa till Mattias. Fy faan va jag älskar honom alltså!! Det är helt sjukt vilken känsla det är. Trodde aldrig att jag (Elin Andersson som alltid tyckt illa om sig själv) skulle få ha det såhär med någon, speciellt inte Mattias. Och att någon nånsin skulle känns likadant för mig! Helt otroligt men jävligt bra iaf ♥ Nej nu ska jag görs iordning mig för sovning :P Pussar & Kramar!

Man hinner göra mycket på 3 timmar

Efter engelska lektionen så får vi reda på att våran svenska lektion var iställd. Så då hade vi håltimme från 09:30 till 13:35. Jag åkte hem till farmor och farfar och åt lunch.

Igår så hade jag sagt att jag skulle köpa ett par nya jeans på torsdag (imorgon) i Barkarby men då så sa farfar att efter vi har ätit lunch så åker vi till Vällingby och köper ett par jeans till dig. Gissa vad glad jag blev! :) (Jag frågade om det var menat som en julklapp men det var det inte) Så jag har hunnit testat minst 6-7 jeans och fått ett par :D Skitglad är jag nu med andra ord! Sen gck jag in på Guldfynd och hittade en julklapp till My, Mattias lillasyster. Sen så tog jag tunnelbanan hit och nu sitter jag här. Nu ska jag gå upp till "mysrummet"/"pluggrummet" för där sitter några kära gullisar :P ♥

    
                                                         Mattias och jag i Spanien ♥

Mer bilder jag lovar! - mobilblogg

Jag vet inte varför men det går inte att lägga upp bilder på iPhonen :( Aja, när jag kommer till skolan imorgon så blir det lite random bilder :P

Jag har gjort klart halva historian som är till nästa vecka, ganska nöjd med andra ord :) Haha, nu är det smileys i varje mening :) Iaf så blir det till att göra resten av historian imorgon. På tal om imorgon så ska jag träffa Älsklingen på vägen hem (en mycket kort stund tyvärr:(). Jag saknar honom verkligen jätte mycket! Även fast jag såg honom senast igår... ♥

Just nu så sitter jag, farmor och farfar och kollar på tennis. Robin Söderling spelar mot nån i London, jag är inte så insatt men det var det jag visste :P Sen ska jag gå och lägga mig. Det behöver jag, haha! Bloggar imorgon i skolan. Pussar ♥

Tunnelbanechaffisen - mobilblogg

Jag visste inte att man kunde köra tokigt med en tunnelbana? Asså han/hon som körde verkade inte så intresserad av det han gjorde. Han bromsade precis hela tiden! Jag har aldrig varit med om nåt liknande. Den som körde kunde verkligen inte köra. Nog om det...

Är hemma hos farmor och farfar nu. Ska snart äta fläskfilé med potatisgratäng :) Farmor gör alltid jätte god mat! Vi hörs senare!

23:12

Imorgon åker jag upp 07:30 för jag har ingen väckarklocka för tillfället (pappa har min, läs tidigare inlägg) så mamma får väcka mig. Hon börjar halv åtta så hon måste väcka mig innan hon åker. Men då kan jag ligga kvar och snooza lite. Jag ska inte ta bussen förrän halv 10. Btw, så har jag packat klart inför vistelsen hos farmor och farfar. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ringa Älsklingen ♥ God natt på er!

                   
Dessa mjukisar skulle jag vilja ha på fossingarna. Här hemma är det skitkallt!! 149:- från H&M

Jahopp...

... där sprack jeansen. Får köpa nya på torsdag. För då ska mamma och jag till Barkarby och köpa present till Lene (min morbrors fru), hon fyller 40 år på lördag. Jag får hoppa in på Lindex och köpa ett par bra jeans. Hade tänkt att köpa en till julklapp till Älsklingen... Tänker inte säga nåt, ni får veta vad jag köpte till honom efter jul :)

Imorgon ska jag hem till farmor och farfar för att plugga. Stannar där till torsdag då jag kan vara där i tystnad och ha lung och ro utan att Emma håller på och stör. Men då måste jag packa, kanske ska börja lite smått att göra det :P

Aja, det var allt från idag. Men jag bloggar senare!

Nu hatar jag blogg.se ännu mer!

Asså vad är det för fel på allting och alltid när jag ska göra nåt så funkar det inte! Nu har jag inte nån header längre fast jag hade det igår, och i förrgår när jag gjorde om designen. Faan va trött jag blir!! Det är ju inte direkt kul :'(


Oxfilé med potatisgratäng och bearnaisesås!

Farmor och farfar är här för att vi ska fira att farmor fyller år (påtisdag egentligen). Just nu står pappa och lagar mat. Rubriken talar för sig själv. Världens bästa söndag lixom :) och så är världens bästa pojkvän här oxå :D

Btw, igår så hade vi skit trevligt! Vi hade inte setts på ett j*vligt långt tag. Så det var på tiden. Dom ska komma hit om en månad tror jag att det va. För att byta julklappar och så.

Va tycker ni om den nya designen? Jag satt uppe till halv 3 i fredags som ni kanske såg på tiden av inlägget :P Aja jag är super duper nöjd iaf. Gissa vad jag sitter och kollar på internet.. Thailand resa! Jag vill så gärna åka dit!! Speciellt till Krabi och Koh Samui. En resa för 2 (flyg+hotell) kostar ca 36 000 för 28 nätter och då är det på Apollo jag har kollat. Hotellet har blivit utmärkt med 4 Apollo solar och det har spa :D Just nu skulle jag vilja vara rik! Men vem vill inte vara det lixom? Aja, jag har iaf som mål att någon gång in mitt liv ska jag åka ner dit och stanna där ett bra tag innan jag åker hem till Svergie igen. Och Mattias ska såklart följa med :)

Det var väl det jag hade på hjärtat just nu. Skriver senare!

                       


Skynda mig!

Nu måste jag hitta något som jag kan ha på mig ikväll. Vi ska försöka åka runt halv fem så det är lite bråttom. Kommer inte blogga när vi kommer hem, det blir så sent. Men imorgon ska jag iaf försöka med ett inlägg :) Ha en trevlig lördagskväll! ♥


ÄNTLIGEN KLAR MED DEISGNEN!!!

Och kolla va fin den blev!? Jag tycker iaf att den blev skit bra! Vet bara inte om headern kan finaslipas lite men jag tyckte att det vart mer inbjudande eller vad jag nu ska säga :P Jag fick iaf DIT en header som jag inte hade förut på nåt konstigt sätt men jag hade väl ändrat på typ endast en bokstav eller nåt i stilmallen eller i kodmallen :S Men nu är det fixat, visst är man bäst? Jag som hade tänk att starta en ny blogg på blogspot men där fattar jag inte ett smack! Men jag håller mig till blogg.se :)


Nu ska jag gå upp och hämta ett till glas julmust (yay:)) och sen gå och lägga mig. Pussar & Kramar från lilla mig ♥


Köpa väckarklocka till pappa

Jag skulle ju till gymmet efter skolan idag, men icke sa nicke! Jag hade ställt min väckarklocka på 05:30 och så ringer den inte!!! Pappa frågade om han kunde låna min väckarklocka igår så jag laddade ner en app til iPhonen så då kunde han låna den. Men sen imorse så vaknar jag av att Mattias smsar klockan 06:24 och frågar om jag har vaknat. Så man kan säga att Mattias var min väckarklocka, som tur var. Aja så det blev inge gym idag MEN det gick skit bra för mig på kausal provet!! Jag kan inte bli nöjdare, jag tror faktikt att jag aldrig varit såhär nöjd tidigare för något prov :D Och jag är otroligt stolt över mig själv för att jag har aldrig åstadkommit något som det här, (asså på prov) jag menar jag kom ihåg i stort sätt allt som jag skulle skriva :D och jag var klar först. Men det är väl sak samma men ändå, jag var ju klar så varför sitta där?

Nu ska jag börja på min engelska redovisning om Thanksgiving. Jag bloggar senare ♥


Glad tjej!


Topshop

    Dyra men riktigt fina klänningar från Topshop

ca 1000

ca 2000
(sätter man ett färgglatt- eller svart skärp i midjan så blir det pricken över i:t:D)

ca 2000


Inte mycket tid över

Sitter och försöker nöta in all text i huvet just nu. Jag har spelat in när jag pratar (jag lär mig bättre när jag lyssnar) sen spelar jag upp det när jag har hörlurarna på och så skriver jag samtidigt. Visst är jag smart? :)

Min dag har väl varit helt okej. Jag tycker bara att det är så otroligt mycket plugg nu ända in på jullovet oxå!! Ska man behöva sitta och plugga på jullovet? Tycker lärarna att det är roligt eller? Sen eftersom jag var sjuk HELA vecka 41 och 3 dagar v 42 så missade jag en massa så nu har jag dubbelt så mycket än vad alla andra har. På utvecklingssamtalen så var det tal om att jag kunde få en förlängd termin för att jag hade missat så mycket. Jag var sjuk i EN VECKA!!! Och så kommer det redan förslag på att man ska få jobba extra in på sommarlovet nästa år. Det är ju helt sjukt tycker jag iaf. Aja, för att avgå lite från ämnet....

Fredag - Söndag:
Imorgon: Till gymmet efter skolan. Hem och plugga på engelska. (Redovisning på tisdag om Thanksgiving)
Lördag: Redovisa för Mattias och kanske göra lite småjusteringar. Åka till min gudfar Stefan & hans fru Jenny på middag. Gott!
Söndag: Farmor och farfar kommer hit för att vi ska fira farmor som fyller år på tisdag :) grattis i förskott! Pappa tyckte att det var bättre att dom skulle komma hit så att jag skulle kunna fortsätta med engelskan.

Det var det... Jo sen så kom jag och farmor till att jag ska sova hos dom från tisdag till torsdag nästa vecka. Jag behöver hjälp med (ännu mer) läxor och lite lung och ro. Till skillnad från vad det är här hemma. Ovanför mitt rum ligger köket och det finns ingen isolering så man hör praktiskt taget varje liten grej som görs där uppe. Och sen har vi Emma och hennes tv program som hörs ända ner till mitt rum. Aaa jag behöver lugn och ro med andra ord :P Nu ska jag fortsätta lyssna på mig själv så kanske jag bloggar mer ikväll sen ♥


Inte riktigt vad jag hade tänkt mig...

Jag hade gjort jätte mycket och så helt plötsigt så lackar datan!! Alltså den svarade inte på ett skit! Sår jag fick starta om den, men då hände samma sak en gång till så då fick jag starta om den ännu en gång... Jag ska försöka att hinna med att lägga upp det imorgon istället. Som sagt, det var inte meningen!

Börjar 9:40 imorgon så jag åker här ifrån 8:30 ungefär sen när jag har slutat blir det till att skynda mig hem för jag behöver plugga! Och nu behöver jag sova! :P Jo men det är sant så nu blir det till att borsta gaddarna. Pussar och kramar från mig! ♥


Julklappstips 2010

Den 1 december kommer jag göra en ny kategori med namnet "24 dagar fram till jul 2010"! Där kommer jag skriva en massa olika julklappstips till familj + vänner, hur man kan göra det julmysigt hemma/i sitt rum och en massa mer :) Är det något speciellt som ni skulle vilja att jag skulle tipsa/skriva om? Maila eller kommentera! ♥


17 november 2010

Tjaba!

Nej gud va det lät dåligt :P Hur som helst så ska läsa igenom min motion, som man btw måste kunna utantill till på fredag. Det är inget måste men ju mer man kommer ihåg desto bättre! Så nu ska jag börja med det och efter Grey's Anatomy, alltså runt klockan 22, så kommer det upp lite smått och gott här på bloggen. Så simma lungt så hörs vi då!


Wohooooo! Jag måste ha nåt gott när jag pluggar på något så här tråkigt... :D


Hemgång

Det var en gång en flicka som hette Elin och hon hade VG i Biologi... Nu kommer denna Elin få IG tyvärr! Asså det gick jätte dåligt på provet :( Direkt efter NO provet så hade jag omprov i matte och det gick ju åt pipan det oxå! Jag är verkligen inte nöjd med mig själv. Jag kunde gjort så mycket mer, skrivit mycket bättre. Men det kommer ju fler gånger (tyvärr).

Förutom alla prov så har jag haft ont i hela kroppen hela dagen. Har inte mått så bra med andra ord. Men jag kämpar på för det kommer löna sig någon gång i framtiden. Visst, jag ska hålla på ekonomi men inte sån här matte. Det här med algebra och ekvationen är det jag är sämst på och det va det provet handlade om. Lite trist att det ska börja såhär nu i början av gymnasiet. Får väl hoppas på bättre motivation och bättre konsentration :P

Aja, nu är jag vid Brommaplan och har precis köpt en McChicken Jr. Mycket mumsigt! Senare ikväll kommer Mattias, den lilla plutten ska sova över :D Lycklig! Men först bli det till att äta middag. Fläskfilé från i lördag! Gott gott! :)

Vi hörs senare ♥

Läggdax!

Nu är det läggdax för min del. Jag ska berätta varför jag är så trött...

Imorse skulle vi ju upp tidigt, jag började egentligen 11 men jag ville åka med Mattias för jag ville se honom så mycket som möjligt. Så jag åkte med honom ända bort till Slussen där han skulle av. Sen åkte jag tillbaka till Fridhemsplan, jag ville att tiden skulle gå så jag stundade i att hoppa av vid T-Centralen. Aja, iaf så kommer jag till skolan och går in bakvägen som jag brukar göra. Men sen när jag ska gå ner för den sista trappan (ner till aulan), som är dubbelt så lång som de andra, så halkar jag!! Jag voltat runt som en torktumlare eller nåt men fort gick det iaf. Jag slog i huvet (så nu har jag världens bula, den är större än 5 cm i diameter :O Och så fick jag en massa blåmärken på köpet. Jag kan varken gå eller sitta som jag ska tack vare dom! Sen så hade jag fastnat med min fötter på nåt konstigt sätt så jag satt fast där och skrek för att det gjorde sååå ont!! Jag började grina direkt oxå för jag har aldrig varit med om något liknande. Det första jag gjorde va att ringa till Mattias men han hade precis börjat, och han skulle ha prov dessutom! Så han smsade och frågade va jag ville och när jag skulle smsa tillbaka... Det gick faan inte! Jag har aldrig darrat sådär mycket i hela mitt liv tror jag! Jag va i chocktillstånd eller nåt liknande. Men jag fick iaf iväg ett sms där jag hade skrivit om vad som hade hänt och han skrev då att han skulle ringa så fort som möjligt. Och det gjorde han ♥ Det var ju meningen att jag skulle plugga tills imorgon, men det blev ju inte av. Jag satt där i aulan och grinade, darrade och hyper ventilerade som bara den. Men det var jävligt obehagligt kan jag säga! Vill inte göra om det direkt :P

Utifrån detta kan ni kanske förstå själva varför jag är trött. Puss på er alla fina människor ♥

Badminton

Kvart över ska jag ta tunnelbanan till T-Centralen och sen byta till en på den röda linjen mot Mörby centrum och hoppas att jag kan hitta Erica och Bill på den :) Jag hittar inte till den idrottshallen vi ska till, nämligen Frescati. Vi ska ha idrottslektionen där. Badminton. Jag måste gå ca hel om jag ska hinna med den tunnelbanan jag ska med.

Jag slutar vid 14 men jag ska stanna kvar för jag ska gå på extra lektion i spanska 3. Jag kan ingenting och jag behöver och vill lära mig det som krävs som spanskan här på gymnasiet. Låter inte det bra? :) 

Sen när jag kommer hem så måste jag plugga inför det 3 proven imorgon. Eller det är NO prov och matte prov pch historia diagnos på medeltiden. TRÅK.. jag menar jag kommer ju typ komma hem runt 18-18:30 och då vill jag bara slänga mig ner i soffan eller sängen och bara sova.

Nu ska jag förbereda mig för badmintonen. Hörs senare!


Vem är du då?



Varför säger du inte vem du är eller vem det är som känner mig? Har vi någonsin träffats? Vem är det som har berättat? och berättat VAD? Har jag gjort något mot dig? Varför vill du inte skriva ditt namn? Vad är ditt problem? Du måste inte läsa om mig och mitt liv! Du får tycka och tänka vad du vill bara jag får veta vem du är och vad jag har gjort mot dig. Kan su snälla säga det och sluta vara så jävla uppkäftig mot mig. Vill du få mig att tappa min självkänsla för mitt utseende? Vill du göra mig lessen? Varför skriver du en massa skit om mig?

Vem är det som är min falska vän?


Stressig dag

Idag har jag haft fullt upp kan man säga! Först så blev vi väckta runt 11 sen blev det Flygande Jacob till lunch!! MUMS säger jag bara. Sen kom pappa och hämtade mig vid 12:30. Sen klockan 13 så började Emma's ridlektion och då blev det springa av! Jag visste ju att dom skulle trava men inte av den mängden :P Jag sprang runt där i ca 2 ½ timme. Snacka om motionsrunda! Jag kom inte där ifrån förän kvart i fyra. Och jag ville ju kolla på Mattias match som började halv fyra. Jag hann bara se 4 minuter av den. Nu snart ska vi göra middag: Mozzarella och lök paj. Vi fick det nere i Spanien av mormor och Mattias sa att han måste få receptet. Han blev kär, en gång till. Haha! Nee men han tyckte jätte mycket om den pajen så idag ska vi försöka återskapa den godaste paj jag någonsin ätit :) Nu ska jag testa att göra ett tidsinställt inlägg som ska ploppa upp senare ikväll ♥

                    


Hur orkar man?

Jag vet inte om det är samma "Anonym" men jag antar det eftersom jag fick en sån här kommentar igår:


Själv tycker jag att jag är ganska söt! Men det är ju bara vad jag tycker... Kan du inte maila en bild på dig själv så kan jag och mina älskade vänner kritisera dig och ditt utseende. Varje liten elak (jag tänker inte säga dum för då är jag inte ärlig, jag tycker du är elak!!) kommentar du skriver till mig kommer jag att lägga upp i bloggen och så får jag se sen va mina komisar tycker om dig. Min vänner står på min sida, dom tycker jag är snäll och dom gillar mig. Det kan jag säga för att jag vet att det är så! Jag älskar dom allihop och jag kommer göra vad som helst bara för att få dom på bättre humör. En fråga till dig, Anonym: Har du några kompisar? Vad tror du dom skulle säga om det du sitter och skriver till mig? Håller dom med dig, eller? Tycker ni att det är kul? Isf, hahaha va roligt ni måste ha det! Att bara sitta och vara elaka mot någon ni inte ens känner. Fy faan för er! Att det ens finns såna som er!


Nu blir det till att göra läxor!!

Eller inte riktigt läxor, utan mer plugga. Måste kunna lite på alla prov iaf. Nästa vecka har jag tre prov på tisdag nästa vecka och 1 prov på fredagen. Matte (på omprovstiden då jag var sjuk den gången det var prov), naturkunskap - miljö och energi (det är det jag ska plugga till nu), historia diagnos och sen på fredagen så ska vi skriva en motion. Jag kommer inte kunna komma ihåg vilket som är vilket :P Aja nu måste jag börja.

Vet inte om jag kan blogga mer ikväll eftesom helgen kommer tillbringas hos Mattias ♥ Men imorgon blir det bloggning, tror jag iaf. Vet inte om jag hinner innan jag ska iväg vid 13 men på kvällen sen slänger jag upp ett inlägg. Kanske ska premiär-testa att tidsinställa ett inlägg? Vi får se. Nu blir det pluggning. Mors! :P


Bilderna som jag ville lägga upp igår


Jag på morgonen. (btw, har ingen mascara)


Me and my baby ♥ (Snacka om vita tänder :))
Vi hade lite roligt på vägen hem...


Jag ser bara lite halvt drogad ut :P

Nu har jag svenska lektion. Men efter det så har vi håltimme och då kommer det upp ett inlägg :) Later!


Mattias är här!!

Yay! Jag är så lycklig, haha! Nee, eller jo det är klart :) Men nu kan jag få sova i en skön och varm säng.

Vi börjar båda tidigt så vi kommer gå upp runt 6 och ta bussen vid 7. Så vi måste försöka att lägga oss i tid. Men nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på Raw Comedy Club från i måndags. Jo sen imorgon efter skolan kommer jag komma hem och göra lite läxor. Sen efter Mattias bandyträning så kommer dom och hämtar upp mig för denna helg ända till måndag ska nämligen spenderas hos Älsklingen ♥

Min framtida helg:
Fredag: skola, hem, läxor, bli hämtad, sova
Lördag: runt 13 ska jag till Kungsberga stallet och leda Emma's häst i 2 och en halv timme (snälla missförstå mig inte), gå på Mattias innebandy match som börjar 15:30, käka godis :P, se på filmer, sova... nån gång iaf
Söndag: vet inte vad vi ska hitta på men vid 18 ska vi vara hos Mattias kusin Alexander i Nacka. (btw, i just love Forum Nacka♥)

Faan va jag hatar blogg.se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Herregud va det suger!!!!!!!!! Jag kan inte ladda upp en jävla bild!!! Sen när jag går in på biblioteket - mina bilder så har jag INGA bilder alls!! suger, suger, suger, suger, suger, suger!!!! Aja nu är jag förbannad så nu ska jag stänga av den här förbannade j*vla datorn!!!!!

God natt och sov sött ♥

Designen

Jag ska försöka fixa det här. Lixom, varför skulle headern bara försvinna?! Jag fattar bara inte hur jag har kunnat gjort det här. Jag har jämfört och gått igenom HELA stilmallen! Jag har också kollat igenom en massa olika snygga designer hos Tescho.se. Problemet är bara att jag vill göra så att designen är min egen lixom. Presonlig. Så jag vet inte hur jag ska göra... börja om från börjar eller lägga in en helt ny okänd design?

Aja, ni får väl se sen om det blir nån skillnad :P


Oj... Är klockan sååå mycket?!

Tydligen :P Aja jag har gjort lite naturkunskap och sen har jag suttit sen klockan 20 med att försöka fixa headern... men det funkar inte :( ska försöka igen imorgon men det kommer nog ta tid. Nej, nu väntar Älsklingen på att jag ska ringa ♥ Så nu säger jag god natt för mig och sov så sött alla söta människor!

Uppe med tuppen!

Gick upp klockan 6. Det var så skönt att ligga kvar och snooza i en halv timme :) Nu blir det till att hitta lite kläder att ta på mig. Sen ska måste man ju bli lite vackrare i facet oxå! Puss ♥

Varför har jag ingen bakgrundsbild???

Har jobbat på en jättefin header men nu finns den inte där. Den försvann under dagen då jag har mixtrat lite med designen. Aja, jag får nöta mer på det imorgon. Nu ska jag däcka i sängen för imorgon är det upp klockan halv 6... Så sov så gott så skriver jag imorgon ♥

             
                                                        Jag på bussen igår


Jahopp, då var det vinter...

Jag har varit hemma sen tjugo i sju men internetet krånglade så det gick inte att komma in på blogg.se.
Btw, ska november månad börja såhär, med snö och slask? :( Me not like!


Nu ska jag hem!!!

Nu ska jag ut i detta OVÄDER!! Fy vad jag kommer frysa! Aja, bloggar när jag kommer hem :) ♥


Vill ha, måste ha, ska ha från H&M

                       
                            
                            
Linne i spets - 129:- (billigt, billigt!!)
Klackar i svart, mycket snygga! - 399:-
T-Shirt i spets - 149:- (billigt det oxå :))

Tjooo!

Här är 2 bilder av resultatet av den andra bilduppgiften:



Med blixt. Den ser MYCKET varmare ut på den 1a bilden vilket jag tycker är finare. Vilken bild jag än visar så blir det inte bra för den är mycket finare i verkligheten. Men jag tycker att den blev jätte fin :D Sen har vi en till uppgift som ska vara klar till på torsdag. Vi ska fotografiera motspar (?). Iaf så vet jag inte vad jag ska ta kort på än. Varmt - Kallt, Vild - Lugn osv det finns ju hur mycket om helst. Jag fundrerar på att ta Varmt - Kallt för imorgon ska det ju snöa (:(), aja men jag tror att det blir bra :)

Vid 10:30 ska jag till skolsköterskan. Hon skickade ut ett brev för ett antal veckor sen angående min ansträngningsastma och min konstiga ben/knän. Så nu ska jag och pappa gå på möte hos skolsköterskan. Det låter kanske inte så roligt men det är så det är iaf. Det skulle varit värre om rektorn skickade ett brev där hon skrev att hon ville prata med mig... leeeeeeeeeeeeskit :P. Oj nu har jag använt alla möjliga smileys. Jag tyckte det såg lite roligare ut med lite färg i texten.

Nee nu har jag väl inte så mycket mer att säga mer än att jajg älskar Mattias, min familj, nära vänner, mina klasskompisar (ni är sååååå sjukt UNDERBARA!!), (några av) mina gamla klasskompisar. Ville bara säga det! ♥


På väg till skolan

Sitter på bussen och lyssnar på bra musik :) ♥

Mitt Höstlov

Jag vet inte hur jag ska göra. Jag vet inte heller vart jag ska börja. Jag vill först säga att jag tänker inte ändra ett skit på mig själv eller hur jag skriver. Jag tänker fortsätta skriva Äsklingen istället för Mattias när jag känner för det.


Eftersom jag inte har skrivit nåt på nästan en hel vecka så tänker jag nu berätta vad jag har gjort på mitt höstlov.

Måndag: Vi var hemma hos Mattias och gjorde praktiskt taget ingenting  Det ända vi gjorde var att sitta framför varsin dator och leta appar till min iPhone. Det ända positiva var väl att vi hittade en del appar  Senare på kvällen ringde pappa och frågade om vi ville gå på bio imorgon (tisdag). Och det ville vi väl, vi hade ändå inget planerat. Så vi fick pengar av pappa till bio och middag.

Tisdag: Vi åkte in vid 14:20 och kom väl in till stan vid 15 eller nåt. Sen hämtade vi ut biljetterna, gick runt på stan lite och så. Sen gick vi till Pizza Hut runt 17. När vi kom dit så blev vi satta bakom en stor pelare (han var "elev" sa han) och jag frågade honom "ser man oss här bakom nu?" han: "jadå, jag säger till". JO tjena lilla gubben att du gjorde det!! Så f**n heller! Iaf så fick vi vänta i ca 15 minuter innan jag tröttnade och ropade på en servitör. (Jag måste bara berätta att det var 2 tjejer som kom in ca 10 minuter efter oss. Dom fick oxå beställa 10 minuter innan oss, för ingen kunde se oss bakom den där förbannade stolpen!!) Vi beställde, fick våran dricka efter 2-3 minuter. Sen satt vi och väntade tills klockan var ca 17:40, då sa jag till Mattias att om vi ska ha nån dricka till bion så går jag och köper det nu. Så jag gick till den där godisaffären som är "under" Sergel eller vad man ska säga. Där stog jag i kö i kanske 7-9 minuter och medan jag stod i kö så tänkte jag "Nu sitter säkert Mattias och äter upp och min mat blir kall" men gissa vad jag fick se när jag kom tillbaka... Där står det 2 vita små skålar och ingen pizza! Gissa hur j*vla galen jag blev! Jag skrek över hela restaurangen: "Har den inte kommit än!!!" Mattias: "Nee dom sa att dom bjuder på sallad för dom hade tappat bort beställningen". Jag blir sååååååååå in i h-vetes j*vla arg så jag sitter och klagar med väldigt hög röst. Jag struntade i om folk satt och glodde på mig men det var inte rättvist. (Nu såg jag att tjejerna går, dom hade kommit efter oss men fått beställa före oss, få sin mat före oss, ätit upp före oss och gått före oss!!!!) Jag sa flera ggr att hit kommer jag aldrig mer gå och FY FAAN VA DÅLIGT!!! Bion började 18 och vi fick våran pizza när klockan var 17:53! Det hade man ju inte tänkt sig lixom. Man hade ju hoppats på att kunna sitta och prata i lugn och ro och få avnjuta deras goda pizza men så tusan heller det fick man inte. Här ska man proppa i sig maten för att sedan springa som satan för att hinna in till bion!!! DIT GÅT JAG ALDRIG MER!! Iaf inte om jag ska sitta BAKOM en stolpe. Aja, nu ska jag inte klaga mer men det var som sagt inte vad vi hade hoppats på  Bion var iaf jätte super duper bra!! Vilken gjorde att jag glömde bort det som hände på Pizza Hut för ett tag. Vi såg på DUE DATE. Sjukt bra film!! SE DEN!

                                                        DUE DATE: 1 2 3 4 5

                        



Onsdag
: Jag åkte hem klockan 13 från Älsklingen för att dammsuga överväningen och ta undan mina kläder från mitt rum. Klockan 15 kom mamma hem för att hämta upp mig. Sen bar det av mot Arlanda för att hämta mormor och morfar från Spanien  Sen gjorde jag inte mycket mer.

Torsdag: Vi åkte till Barkarby. Jag köpte ingenting, tror jag  Jo jag köpte en rullgardin fast den köpte jag bara för att Älsklingen frågade om jag kunde göra det. På tal om trollen... Senare på kvällen kom han ♥

Fredag: Igår så gjorde jag klart en bild uppgift. Man skulle rita en serie. Här är resultatet:





Va tycks? Är man duktig eller? Nee jag skoja bara. Jag är jätte nöjd iaf  
Sen så följde jag med på Mattias träning. Där träffade jag älskade Ellinor ♥

Idag: Jag har inte gjort något. Runt 15:40 åkte Mattias till sin mormor för att fira hennes fördelsedag. Jag kunde tyvärr inte följa med. Vilket var jätte tråkigt! Aja men han kommer hem sen.

Imorgon: Mamma fyller 46 år!! GRATTIS Mamma!! ♥ Då kommer kusin med familj + kanske några bekanta.


Detta var min vecka. Jag har haft jätte roligt och jag hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg bortsett mitt uppehåll. Det var lixom inte inplanerat eller så men jag orkade inte med alla taskiga kommentarer. Jag hoppas att ni har haft ett underbart höstlov för det har jag iaf! Imorgon blir det nog ingen bloggning med tanke på att mamma fyller år så ni får vänta tills på måndag. En massa Pussar & Kramar ♥


RSS 2.0