Kvällsoutfit 29 juni 2011



Tischa & Skärp // Gina Tricot
Shorts // Vintage
Pilotbågar // H&M


Första bilderna från min Canon EOS 550D




© Elin Andersson
De här bilderna är bara 3 stycken av väldigt många men dessa är mina favoriter!
P.s. Det är inte vår katt, vi är kattvakt från och med idag och tio dagar framåt ;) Nu ska vi ut på en kvällstur med båten. Kommer fota en massa då också. Visar imorgon! ♥


Snart är den min!

        
Nämligen Canon EOS 550D! Imorgon efter jobbet ska den med hem, hihi! Är så lycklig :D Igår fick vi hem alla dessa reklamblad som oftast inte är till någon lycka men i Elgiganten, där fanns den! 500:- billigare, hehe sparsam av mig. Men för mig är 500:- mycket! Nu LOVAR jag på hedersord att i varje inlägg som jag publicerar kommer det vara minst 1 bild. Lovar! Jag är jätte exalterad. Har aldrig haft en systemkamera förut och ser verkligen fram emot att ta enastående bilder.


"I don't want the world to see me, cause i don't think that they'd understand"


Goo Goo Dolls - Iris


Den här låten ligger mig varmt om hjärtat. Älskar texten ♥

Jobb jobb jobb

Imorgon ska jag upp 4.45!!! Så nu kan man säga att jag måste lägga mig, haha! Nej men nu är det snooze time for me. Kommer hem runt halv fyra och då har jag lite nyheter till er! Natti natt ♥


Vi får se hur jag ser ut efter morgondagen...


Happy Pink



Igår kväll satt jag och pysslade om mina naglar. Tog sedan på ett nagellack från IsaDora.
Jag rekomenderar verkligen IsaDora's nagellack! Alla som börjar med artikelnummret "6" har en extra bred borste och ger snabbare resultat. I alla fall så använde jag mig av nummer 116 "Happy Pink".


Nacka

Nu åker jag med Mattias familj till Nacka för stäkt middag! Puss ♥

Från solningen imorse!


Outfit 26 juni 2011


T-shirt - Inside (Spanien)
Shorts - Second Hand
Skärp - Mammas gamla


Rösta på mina klänningar!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Outfit 24 juni 2011 midsommar




Koftan och shortsen kommer från Second Hand, linnet från Lindex, skärpet är mammas gamla, clutch från Gina Tricot och Converse


Pics - midsommar





New in 23/6



Klippte av jeansen och nu har jag de perfekta paret jeansshorts för 25:- istället för Levi's för 449:-


Something Borrowed

Igår såg Mattias och jag på Something Borrowed! Den var väldigt bra och väldigt amerikansk, haha. Man visste redan vem han skulle välja. Men det var kul och se och den hade sina "moments" ibland. Jag, som är en liten baby, grät lite då och då.

Something Borrowed - 1 2 3 4 5



De senaste dagarna

Tänkte sammanfatta lite vad som hänt då jag inte uppdaterat varje dag. I onsdags var mamma och jag på IKEA och köpte lite nödvändiga saker, åkte vidare till Läkarmissionen's Second Hand en liten bit från Vällingby som ligger utanför Stockholm. I alla fall så hittade vi en sekretär till mitt rum (behöver en bättre plats än soffan att plugga vid). Samtidigt kollade jag in en del kläder där och hittade ett par Levi's jeans som jag hade tänkt klippa av men tyvärr så passade inte dom. Samma dag efter middagen började mamma och jag fantisera om hur vi kunde få plats med både min byrå (full med kläder!) och den införskaffade sekretären. Runt halv elva var vi klara och rummet ser helt annorlunda ut än vad det gjorde innan. Direkt efter denna "göra-om-rummet" processen så bokade vi bio till dagen efter. Så igår åkte Mattias och jag först in till Läkarmissionen för att kolla på om det fanns fler Levi's eller några jeans som passar bra över huvudtaget. Och det gjorde det! Är så nöjd med mina inköp, visar i senare inlägg. Sen idag har vi varit vid en festplats där det var ofantligt mycket folk. Och mamma hade lovat lillasyster att hon skulle få sockervadd och jag stod med dom i kön i ca en timme... o så åt hon upp den på typ 10 minuter. 

Denna midsommarafton kommer det komma upp 3 inlägg! Glad Midsommar ♥


Glad Midsommar!

Ville bara säga att ni får ha en trevlig midsommar så hörs vi imorgon!! ♥


Perfekt väder för bio! - mobilblogg

Mattias och jag sitter på en buss påväg in till stan för lite shopping och bio! Vad det är för film får ni reda på senare! Puss ♥

Puss och Kram

Dammsugarn' here I come! Som sagt, nu ska hela huset dammsugas tyvärr. Samtidigt som det är fint väder ute :( vill liksom inte dammsuga mitt i allt ihop, visst jag sitter inne framför tv:en tillsammans med datorn i knät men ändå... I alla fall så måste jag suga upp allt damm nu! Puss ♥


Haha, bjuder på den :P


Efter regn kommer solsken! Eller?

Mattias och jag kom hem runt ett igår, det blev inte som planerat. Sen imorse skulle vi gå upp 8. Lillasyster skulle ha kalas, som började 11. Sen efter 13 då alla föräldrar kom och hämtade sina livliga ungar åkte mamma, jag och lillasyster till Arlanda för att hämta upp mormor och morfar (som bor i Spanien). Efter allt detta är jag verkligen superduper trött!

Btw, vilket sk*t väder det var och är nu! Jag menar kan det falla ner mer regn? I alla fall så hade jag tänkt och åka in till city imorgon och köpa present till lillsyrran då hon egentligen fyller år på tisdag. Hade samtidigt tänkt att kolla på systemkamera ;)

Tänkte göra om lite i kategorierna nu. Hörs senare!


15:05

Nu ska jag göra iordning mig för... vet inte riktigt om jag kan kalla det fest. Vet inte ens om jag vill men jag känner att jag måste för älsklingens skull. Kommer hem vid 21-22 kanske. Bloggar nog inte mer idag så ni får ha en trevlig lördag! Puss ♥


Filmtips - Cameron Diaz


1. Charlie's Angels 2
2. Knight and Day
3. The Holiday


17e juni 2010

Nu har jag fixat lite med alla kategorier. Gotland 2010 och Spanien 2010 har blivit den nya kategorin Resor. Sen har jag flyttat vissa inlägg från Favoriter just nu till I Want This. Några inlägg har jag tagit bort för jag tyckte det inte var mycket att ha. Men något kan jag lova er - När jag köpt en systemkamera (väldigt vad hon tjatar om den där förbannade kameran!! eller?) så kommer det komma upp nya bilder varje dag! I alla fall minst en bild i varje inlägg :D

Nu ska jag sova. Hoppas ni har haft en härlig fredag! Puss ♥


H&M och Systemkamera

Paket från H&M har nu anlänt! Allt satt som en smäck, för första gången måste jag erkänna. Bikinin kommer i slutet av juni/i början av juli. Hoppas den hinner komma fram innan vi åker till Spanien!

För övrigt, som inte alls har med det ovanstående att göra, vill jag uppgradera min design, inlägg, kvaliten och kvantiteten! Jag vill bli bättre, vill att fler ska hitta hit och få inspiration! "Jag vill, jag kan, jag ska!" finns det ett talesätt som lyder. Så jag tänker "börja om på nytt" lite grann. Eller i alla fall i början av nästa år. Jag får sova på saken men något måste ändras. Och något som gör saken, värre kanske man inte ska säga men något liknande i alla fall, är att jag inte har en fungerande kamera för tillfället. Förhoppningsvis kommer jag kunna köpa en systemkamera i början av juli :) Mattias och jag har nämligen fått erbjudande att jobba 3-5 dagar (är inte riktigt säker på hur många dagar) i början av juli. Hoppas det blir så nu också! Behöver liksom de där extra pengarna till min framtida bebis!  


Jag får ta ett rejält snack med någon kunnig sen när det verkligen gäller!


How to match - Den beiga kavajen

Såhär skulle jag matcha min beige kavaj (om jag nu hade någon...)!!! Jag tycker denna look är grymt snygg, speciellt med den roströda baddräkten som i detta fall används som body, de perfekt slitna jeansshortsen, den avslappnade beiga kavajen, den svarta ringen som en liten touch och pricken över i:t -  det svarta Jeffrey Campbell klackarna! Det var i princip allt. Njut!


Kavaj & Baddräkt // H&M
Jeansshorts // Modekungen.se
Skor // Jeffrey Campbell, nelly.com
Ring // Mango, nelly.com


Stort GRATTIS!

En av mina bästa vänner fyller 17 år idag!!! :) Grattis Jennifer! ♥

http://jjenniiferk.blogg.se


Varför ska det regna?

Det var väldigt trevligt igår! Vi åt på Lina's Bar vid Fridhemsplan.

Om tio minuter kommer mamma och hämtar mig. Vi ska handla till lillasysters kalas på söndag. Later!


50-års middag

Nu sticker jag iväg på 50-års middag i stan! Puss ♥


Elsas Mode

Idag har bara varit en riktig slappar dag med ingenting att tänka på. Imorgon ska jag nog in till stan för att be någon ta en titt på min kamera. Mattias råkade tappa den igår... Vet inte om den går att laga men ärligt talat så hoppas jag att den inte gör det för då finns det en anledning till att köpa en systemkamera ;)

Nu ska jag sätta mig på altanen för fortsatt läsning av Elsas Mode! Bra läsning :)

UPDATE:
Visste inte riktigt vad jag förväntade mig av den här boken från början men nu är jag bara så chockad över hur bra den verkligen var. Vill bara sätta mig ner med den andra boken av Sofi Fahrman - Elsas Värld.

Elsas Mode - 1 2 3 4 5


Långpromenad

Snart ska jag, pappa och lillasyster ut på en långpromis! Känner mig stolt, fast jag inte gått än :P Igår var det lördag och oftast brukar jag trycka i mig en hel drös (överdriv...) med godis men igår åt jag bara en enda liten sockerbit. Jag ville ha mer men jag gick därifrån :)

Vaknade vid halv tolv och fortfarande trött. Har städat lite men mer har jag inte hunnit, hehe... I fredags när jag kom hem la jag mig ute för solning i 3 timmar. Sen igår var det samma visa fast i ca 2 timmar. Jag måste ju säga att man faktiskt inte blivit så brun som jag hoppades på. Bättre lycka nästa gång! Hoppas verkligen att solstrålarna i Spanien ger bättre effekt ;)

Nu ska jag hjälpa mamma med en grej. Puss ♥


Klickat hem från H&M



Skolavslutning ♥

Så där, då har man gjort sitt första år på gymnasiet! Slutade runt 10 och kom hem vid ca 11. Solat från 13-16.... Hehe, satsar på brännan eller? :P Försökte i alla fall. Nu är älsklingen här och vi ska snart äta middag. Så här såg jag ut idag!

Klänning H&M Skärp GinaTricot
Sen hade jag vita ballerina skor från Indiska och en svart liten "partyväska" (vet inte vad det kallas) från GinaTricot


Klassens dag vid Älvsjö

Sitter på balkongen och ska kolla på sista avsnittet av Gossip Girl. Jag har nog blivit lite kär!

Annars då... Kom in till Långsjöplan, där vi skulle spendera klassens dag, vid elva. Skulle egentligen varit där nio på morgon men jag ville liksom inte gå upp vid 5-6... Förståeligt? Kan jag tycka i alla fall. Tog mig 1 h och 40 min att åka... Hur som helst så åkte jag halv nio från mig och kom precis till korvgrillningen = lunch. Alla drog vid typ ett medan Erica och jag stannade kvar till typ halv fyra och vi snacka om en massa intressanta saker ;) Åkte in till Solna polisen där jag satt och väntade med en bra bok i handen tills resten av familjen kom. Missuppfatta mig inte nu när jag skriver polisen, jag måste ha nytt pass för mitt andra har gått ut. Blev ganska bra måste jag erkänna.

Imorgon slutar jag första året på gymnasiet!!!! Fy bubblan vad jag är glad att detta år har gått fort! Hoppas de andra och tredje åren går lika fort. Mattias skulle ha mött upp mig imorgon efter skolan men stackars ligger hemma med igentäppt näsa och feber :( Så vi får se hur jag gör med det hela men jag har sagt att han får hålla sig hemma tills jag säger annat :P

Nej nu blir det Gossip Girl! Bloggar imorgon när jag kommer hem. Då blir det solning för HELA slanten! Ha det bra tills dess ♥


Från vår bal dagen innan vi slutade 9an


H&Ms nya hemsida


Vad tycker ni om H&Ms nya hemsida?
Jag var bara inne en snabbis och jag har inte bestämt mig än... :P


Sommarlov om 2 dagar!

Kolla ut alla datanördar - det är SOMMAR!! Har haft en väldigt slapp dag idag. Gick upp tidigt och var i skolan runt halv tio. Hjärt- och lungräddning stod på schemat! Satt och läste igenom ett häfte på vägen in till skolan men det var inte så mycket jag behövde kunna från den eftersom vi fick se på en intruduktionsvideo eller vad jag nu ska kalla det. Det gick i alla fall bra och jag tror att jag fick VG. För att uppnå MVG är man tvungen till att göra allt det där fast man livräddar i vattnet innan man utför HLR.

Igår fick jag reda på att jag har dyslexi!!! Ni kanske tycker det är konstigt att jag är glad men för mig var det en lättnad att få veta att någit inte står rätt till. Man kan ju säga att jag inte haft det så lätt nu i ettan på gymnasiet, utan jag har fått kämpa en jävla massa! Jag är väldigt stolt över mig själv och vad jag har presterat under detta läsår.

Nu ska jag titta på det näst sista avsnittet av Gossip Girl! Pussar ♥


Sovdax!

Sängen väntar på mig nu men först är det tänderna som ska bli borstade och sen ska mascaran bort. Jag är inte ett dugg trött just nu! Men det kanske ändrar sig när jag lägger mig i sängen. Hoppas det i alla fall.

Imorgon börjar skoldagen med lunch 10.45, en halvtimme senare har jag samhälle och efter det betygsamtal i historia. Klockan två ska jag till Rådhuset, där jag var för några veckor sedan och gjorde en dyslexiutredning. Nu har dom ställt min diagnos och jag hoppas att det är något fel på mig :P Lite fel kan det vara för då kanske man kan få det lite lättare i skolan med allt plugg! Aja, efter det ska jag hem till Linn och hjälpa henne med lite grejer. Men nu ska jag sova. Puss ♥


I want to feel beautiful

I det här inlägget pratar jag bara ut. Måste liksom få det sagt!

Nu har jag bestämt mig! Jag ska gå ner i vikt. Jag vill kunna ha vilka kläder som helst. Jag vill inte vara "den tjocka" i klassen. Men jag måste börja med att sätta upp ett mål, ett mål som kommer göra så att jag inte äter godis, chips, glass eller dricker läsk m.m. Att jag skriver det i bloggen är i alla fall en början. Nu har jag sagt att jag ska försöka så gott jag kan att gå ner i vikt. Så nu måste jag bevisa att jag är kapabel nog till att uppnå mitt mål. Haha, det lät skitseriöst! Nej men allvarligt så känns det som om ni där ute vill se resultat nu när jag sagt att mitt mål är att gå ner i vikt. Nu i sommar har jag tänkt att träna så mycket som möjligt, äta mycket nyttigare - alltså inget snack, läsk eller liknande. Sen när skolan börjar igen så kommer jag (förhoppningsvis) se ut som en helt ny Elin Andersson! Jag kommer självklart ta före- och efterbilder men dom kommer jag inte lägga upp förrän jag sett resultat. Hoppas ni förstår mitt beslut!


Look-a-like


6e juni 2011

God morgon alla fina! Mattias och jag vaknade av att en skat(-jävel) började kraxa utanför fönstret klockan fyra på morgonen. Vi var ju sådär mottligt glada över det. Jag vaknade ännu en gång vid fem fast jag lyckades somna om till klockan tio. Nu är vi i alla fall uppe och ska snart äta lunch. Runt två ska vi åka till Norrtälje för födelsedagsfirande. Jag har ingen aning om när vi kommer hem men jag gissa på 20-21.

Såg ni BB-finalen igår då??? Det gjorde jag! Fast gissa om jag blev lite irriterad då jag fick reda på att dom inte hade kanalen här hemma (hos Mattias). Jag frågade honom för några dagar sedan om han hade kollat om de har TV11 och han sa att han redan visste att dom hade den. Men sen igår så satt vi och zappade bland kanalerna 20.58 eller nåt och ser att den inte fanns. Vi gick in på Big Brothers hemsida och såg att dom sände live på webben! Nu hade Mattias tur kan jag säga! Men nu till vinnaren - SIMON!!! Vad tycker ni? Jag tyckte Martin skulle vunnit men han får nog sin Sara trots allt, det är inge synd om honom men andra ord ;)

Imorgon är det skola igen efter detta härliga mini-lov. Tisdag och onsdag är vanliga skoldagar för mig, sen är det torsdag och klassens dag då vi ska vara vid Långsjön (eller vad det nu heter?) för sol, bad, grillning, brännboll, volleyboll m.m. Kul ska det bli i alla fall! :) Sen på fredag slutar jag 1an!!!!! Hur skönt som helst! Har inte bestämt något speciellt hur jag ska fira det men något blir det!

Nu har jag skrivit en hel del, haha! Jag kanske bloggar ikväll men vi får se! Ha det bra så länge och njut av Sveriges Nationaldag idag! ♥


© Elin Andersson - 2009


Skönhetstips!

             
Yves Rocher - Naturelle Eau de Toilette
Den här parfymen är något för alla gröna-äpplen-älskare! Den doftar himelskt i alla fall. Med dofter från jasmin, persikoblommor, citron, mysk m.m. Parfymen är väldigt fräsch och passar på våren/sommaren. Själv använder jag den året runt då den doftar så otroligt gott, samtidigt som jag känner mig fräsch! Gå till närmaste Yves Rocher affär och spreya lite för att se om du tycker den är värd 221kr!   


Filmtips - Angelina Jolie


1. Mr and Mrs Smith
2. Salt
3. Wanted
4. The Bone Collector


When you find my tear in the ocean, I will stop loving you

Hej bloggen!

Känner att jag inte har så mycket att säga då jag inte gjot mycket idag. Åkte hem från Mattias vid ett och ska  dit igen för middag vid sju. Här hemma har jag kollat på TV, spelat kort och kollat runt på nätet. Mer har jag inte gjort. Jag kunde gjort en massa tidsinställda inlägg men jag hade ingen lust eller inspiration. Jag tänker inte skriva inlägg bara för att jag måste utan om jag ska skriva ett inlägg ska det ha ett innehåll. Innan jag åker tillbaka till älsklingen ska jag nog hinna med minst två tidsinställda inlägg, så håll utkik! :) ♥


© Elin Andersson - 2010


4 Juni 2011

Idag har jag inte åstadkommit mycket alls. Men igår däremot! Jag hade jätte trevligt med alla tjejer hos mig :) Vi satt ute och åt grillat med en massa tillbehör. Gick in någongång runt halv nio för att se på matchen mot Moldavien. Vi snackade och åt en massa! Och som sagt, så hade jag jätte trevligt. Linn tog med sig sin kamera så senare i veckan så kommer bilder ;) Tack till er fyra underbara tjejer som gjorde min dag ♥

Imorse vaknade jag vid typ halv elva och var pigg! Kommer fan inte ihåg vad jag gjorde sen men jag tog hand om en beställning (http://jewellerybyelin.blogg.se), borstade tänderna(!), kollade runt på nätet, bäddade sängen, blev hämtad och skjutsad hem till Mattias, solat i en timme, läst en skitbra bok, börjar redan flagna på axlarna, sett ett avsnitt av nya serien Hellcats. Det var nog min dag hittills. Nu ligger Mattias och jag i sängen och ska se på Shrek - Forever After.

Ni får ha det så gött så hörs vi imorgon! Pussar ♥

Längtar verkligen till Spanien, 12/7-27/7 2011!!


The Hangover part II

Alla kritiker som sagt att filmen är värdelös eller liknande kan ju praktiskt taget stoppa upp något i arslet! Den här filmen var helt klart värd 105kr! I alla falll om man gillade första filmen :) Se den på bio nu när ni har chansen! För mig kommer dessa två vara ett par av mina favvo filmer ett längre tag!

The Hangover Part II - 1 2 3 4 5



110206

Imorse vaknade jag upp av att diskmaskinen lät i köket på övervåningen. Mattias åkte hem vid 11 för att jobba lite hemma. Före klockan 15 så gjorde jag ingenting!! Jag låg i sängen och såg på gamla avsnitt av 90210, spelade lite kort. Men sedan vid 15 så åkte jag och pappa ner till båthamnen för att jag skulle övningsköra. Den här gången (andra gången på 1½ år, haha) så fick jag köra på "stora vägen" eller vad jag nu ska säga :P Körde i alla fall skitbra ;) Tänkte nu gå och göra mat så att resten av familjen inte svälter tack vare lilla mig. Puss ♥


© Elin Andersson - 2010


90210

Mitt första serietips är den makalösa dramaserien 90210. 3e säsongen har börjat på TV11. Jag har fått reda på att 4e säsongen inte kommer förrän i slutet av detta år/början av nästa!!! Som Kenza skrev: "Hur ska jag klara mig?!" Jag har redan sett klart alla säsonger och jag vill bara ha MER!! Om ni tycker om amerikanska high school filmer så kommer ni verkligen ÄLSKA den här serien!!!


RSS 2.0