Sorry...

F**n va jag hatar blogg.se! Jag har inte kunnat komma in på min inloggning på ca en veckca som ni kanske har märkt. I alla fall så var min Alla ♥-dag super romantisk :)

                   Denna lilla filur hittade jag på barnavdelningen på Ålhéns
          


     Sen dessa små rosetter som jag också hittade på barnavdelningen på Ålhéns.

            
                                   Jag tycker att dom är skit söta!


Juste... Jag har blivit brunett igen. Jag är mycket snyggare som brunett om jag får säga vad jag tycker :P

         

Checka in mitt hår där det är vitt!! Den här bilden är från imorse. Det blev frostigt i mitt hår :o
Det ser rött ut jag vet.. men eftersom jag var så ljus innan så gick det inte att göra på något annat sätt.
Sen ska jag tillbaka och lägga i mer toning och 1-2 månader. Och då blir det en mer choklad brun ton.

Nu ska jag göra min bildmapp. Jag tänkte lämna in den innan lovet.
En sak till... Jag fyller 16 imorgon :) ♥


Skriver ikväll. Pussar ♥


Museéum och stan...

Happ, då har man orkat med en dag inne i stan då. Först åkte klassen in till tekniska museét för att kolla på en film som handlar om miljö men nej, det gick inte. Deras projektor hade pajat... Så vi fick sluta ca. 11:30 eller nåt.

Jag, Jennifer och Amanda hoppa av vid t-centralen för att käka på donken. Sen gick jag och köpte ett halsband på Guldfynd (till mig själv), and I lööööve it! Gick sedan in på Åhléns City och köpte en Alla ♥-dag present till Mattias och 2 "hår rosetter" till mig själv. Och jag är såå nöjd. Jag tänker inte lägga upp en bild på det jag köpte till Mattias men jag tar en bild idag och lägger upp den senast på måndag etfer det att han har fått den.

Just nu kan jag inte ta kort på något av de saker jag köpt...  Min kamera är på laddning. Suck! Aja det fixar sig nog tills imorgon. På tal om imorgon så ska jag till Linn's mamma och göra håret (hon är min frisör) så att den gula färgen kommer bort.

Nu måste jag plugga idrott och sen ska jag kolla lite på kläder.

Hörs sen Pussar ♥

Allt jag inte hunnit berätta...

Jag är ledsen men jag har ärligt talat inte haft tid med bloggen det senaste dagarna. Men jag kan berätta ved jag har gjort :)

I fredags sov Mattias över hos moi sen dagen efter, alltså på lördagen, skulle vi båda på öppet hus fast på olika gymnasium. Han skulle kolla på Jensen Östra och jag på Nackademin City. City var ganska bra, men jag vet inte hur resvägarna blir senare om jag kommer in där. Det ligger vid Stadshagens station så man får åka in till Brommaplan och sedan ta tunnelbanan till Fridhemsplan, sen byta till den blåa linjen där första stationen är Stadshagen. Linn följde med till City också, hon tyckte väl också att det var helt okej. För mig ligger Nackademin City högst upp på min "lista" än sålänge.


När vi kom hem packade jag mina sov grejer för jag skulle ner till Linn och ha tjejkväll. Det var mycket länge sen bara vi två hade tjejkväll. Så det måste vi bli bättre på! Vi gjorde gelé naglar och snakca en massa skit... sånt som vi tjejer brukar göra.

Jag har pluggat en hel del också, i alla fall det jag hunnit med. Vi ska göra en idrottlektion som ska vara inlämnad på fredag, skriftligt. Sen på måndag ska vi visa upp ca 7-10 minuter av den 40 minuters lektionen vi hade i läxa. Det låter lite knäppt, ja jag vet.




Från idrott till kärlek... :P
Snart, alltså på söndag 14/2, så är det ju alla ♥-dag!! Ååh.. va jag längtar dit. Mattias ska vara borta tors-lör så jag kommer inte träffa honom förän på söndag. Han sa att han skulle fixa i sitt rum så att det skulle bli jätte romantiskt. Sen ska vi se på Titanic, om du inte har sett den så rekomenderar jag den helt klart. Fast jag varnar för de som är känsliga när det gäller sådana typer av film. Som till exempel Drama, Romantik.


Nej nu ska jag sussa

Pussar ♥

Det går inte att byta profilbild :(

Jag har testat alla möjliga saker men ingenting funkar. Varför jag? Det händer älltid mig något. Aja jag får kämpa på med profilbilden, jag hittade en bild på mig i somras som skulle passa bra men som sagt så funkar det inte att lägga upp den som proilbild...

Nej nu ska jag göra mig iordning för att sussa. Pussar ♥

Det blev lite sent...

God matt kan jag börja med att säga, hehe. Just nu så är jag dötts trött och vill bara gå och lägga mig i sängen och sova. Denna dag har varit som vilken skoldag som helst. Bara det ätt jag följde med Mattias älskling hem. Vi slutade kl. 14:50 och vi kom hem till Mattias ca 15:30. Inga läxor att göra bara en älskling att krama :) ♥

Nej, nu ska jag göra mig irodning för att sova. Ska försöka att fixa en profilbild imorgon eller nåt.... <3

Natti natti ♥

Har inte haft tid till bloggen...

jag har inte haft tid till någon bloggning på två dagar... Jag har gjort lite läxor+somnat som en död fågel så fort jag la mig ner i sängen för att sova, hehe :P
Imorgon bitti kommer Mattias hit innan skolan. Saknar min lilla älskling! ♥

Imorgon börjar vi 09:40 och vi slutar 14:50. Vi har tre lektioner + lunch.. :P
Den sista lektionen är matte och jag måste ta med min iPod för jag har glömt den hela veckan och det har varit så tråkigt på lektionerna utan den.

                                                              

                                                                  En rosa såklart! ♥


Natti natt nu ska jag sussa!

Kramizar ♥


Ingen profilbild...

Headern blev en nödsituation så jag va bara tvungen att fixa till den lite och nu va det gjort med en blid som jag tog för kankse ett halv år sen. Nöjd enså länge i alla fall. Jag ska isället fixa min profilbild den här veckan.

Nej nu ska jag gå och sussa. Skriver imorgon ♥

Designen...

Hejhopp! :P

Jag har jobbat lite på designen och det gick väl sådär. Jag ska i veckan försöka göra en snygg header för den jag har nu är bara för mycket. Jag ska pröva mig fram och kolla på olika sidor m.m. Jag kommer säkert på något :P 

Inga läxor denna vecka. Skönt. Men jag fick lite bastning av min no lärare idag, så jag ska skriva en text tills på fredag som ska handla om genetik.

Slutar kl.13:25 imorrn då Älskling ska följa med mig hem. Vid 15:30 har jag tid hos Ungdomsmottagningen. Mattias får följa med och hålla handen, hehe... :)


Kramizar ♥

RSS 2.0