Sista maj

Vart tog maj vägen? Tiden bara rusar iväg! Sitter på Mattias rum och lyssnar på en gammal klassiker, Enriqe Iglesias - Hero. Den är så fin! :) Mattias har fått ett par maffiga högtalare, testar testar liksom ;)

För övrigt är denna skolvecka slut för min del och börjar igen på tisdag nästa vecka. Så himla drygt! Slutar helt (eller vad jag nu ska säga) nästa fredag... Imorgon slutar älsklingen och vi ska fira med god lunch, bio (i solskenet, jag vet), shopping (han behöver lite nytt i garderoben...) och säkert en massa onyttigt gott! Det var väl det jag hade att säga just nu. Imorgon kommer ett serietips för drama älskare! :D

På fredag kommer gamla klasskompisar Linn, Anne, Nathalie och Fanny! Vi ska sitta på baksidan med solnedgång, grillad fläskfilé, klyftpotatis och bea-sås, gott gott och skitsnack! Vi hörs imorgon. Puss! ♥

110529

Jag lovade er en bild på mig igår men det blev inte av. Jag blkir inte bra på bild :( I alla fall inte med någon mobilkamera på 5 mega pixel eller en digital canon med 10.2 mega pixel. Längtar verkligen tills jag har råd med en systemkamera. Då ska det vara en regäl grej för typ 7000-8000 kr. I'm gettin' there!

Nu ska jag sova. Sov sött! Puss ♥


P.s. Imorgon är det Mattias och min 20-månadersdag! :) ♥


Biotime!

Snart bär det av till Kista för middag och bio. Bion börjar vid 21 och vi ska se Pirates of the Caribean. Vi är inte hemma förrän sent ikväll.

Annars då... Idag har vi inte gjort någonting! Bara såsat runt här hemma, rensat ur min garderob lite grann. Men annars har vi inte gjort ett skit :P Igår gjorde jag inte mycket heller. Följde med mamma och storhandlade.

Tänkte ta en bild på mig men webcameran suger!! Har snart råd till en systemkamera, så håll ut efter mer och bättre bilder. Lägger upp en bild imorgon :) Ha en fin lördag! ♥


Friluftsdag på Kärsön - mobilblogg

Sitter på en buss påväg till brommaplan för att möta upp mina kära klasskompisar. Idag är det friluftsdag på Kärsön! Mina hoods liksom ;) Alla i min klass bor i stan, i alla fall inte på "landet" dom mig. Så jag tänkte vara snäll och möta upp dom för att visa vägen... Det stod i och för sig en beskrivning i ett dokument men den kommer statsungarna inte förstå :P

Efter Kärsön kommer jag åka direkt hem till Mattias för att få hjälp med min sista uppgift i årskurs ett!! Bloggar kanske sent ikväll. Puss ♥

The dress

Vilken miss av mig! Min dag börjar inte som planerat. Kommer en timme för tidigt till skolan. Så jag åker tillbaka till skolan och köper klänningen som jag sa igår :) Sen provade jag den här söta nedan som också var på rea. Om jag köper den vet jag dock inte när jag kommer använda den förutom på födelsedagar, nyår och sånt där... Den ser bättre ut IRL! 


Vad tycker ni? ♥


TIPS

Smakade den nya smaken (konstigt det lät...) Maräng & Nöt idag! Riktigt god för dig som älskar choklad och nougat. Nougatsmaken var dominerande men man kände samtidigt av lite maräng :)
Ett hett tips från en chokladälskare! ;)


24e maj 2011

Mattias är här och vi tänkte titta på någon film men vet inte vilken... :S Aja, ville bara meddela att jag lever :P Har pluggat lite sam och balkankriget.. Kul! nee inte så särskilt.

Börjar 11.50 imorgon med lunch sen är det religion och sist spanska. Då har vi hörförståelse! Fy fan, om jag klarar G på det provet så kommer jag få G i hela kursen!! Hur lycklig är man inte då liksom? Men nej nu får jag inte ha för stora förhoppningar. Jag bloggar när jag kommer hem vid typ fyra, fem. Ska in och köpa (eller få av älsklingen) den blå klänningen till höger i collaget, från H&M. Den kostar nu bara 100:- :D


Bild från Gotland 2010


New in



Linnen båda från Gina Tricot - 49kr styck (REA)

Skitbra och skön BH från H&M - 149kr

Jeansjacka från Cubus jag köpte för nån vecka sen - 199kr


Filmtips - Katherine Heigl


1. Killers
2. Life as we know it
3. The ugly truth


Dresses


Nationella Prov Matematik Del 2

Har precis kommit ut från salen 304 där vi gjorde vårat NP i matte. Det gick väl bra och jag hoppas jag får G. När jag kom till sjunde uppgiften kände jag bara att orken till att göra alla uppgifter tog slut. Jag lämnade in provet efter att ha kollat på de sista uppgifterna. Kände liksom att jag inte ens ville försöka för jag skulle bara bli frustrerad och och så för att jag inte skulle kunna lösa. Nej inget mer prat om det här!!! Hoppas det gick bra för er ettor som också gjort NP idag! :)

Slutar halv ett för jag har ingen historia lektion då läraren är hemma med sjukt barn. YAY!! Men då har jag frågat min spanska lärare om vi möjligtvis kunde flytta fram resurstiden två timmar. Hoppas det funkar för då behöver jag inte sitta och vänta till klockan 15 i eftermiddag.


Bild tagen för jättelänge sen


110523

Väldigt va det skulle blåsa idag då! Inte för att jag har så mycket att säga men jag tyckte det var passande just idag.

Sitter i köket och försöker plugga bort lite läxor.. Har precis satt mig ner och kommer väl antagligen inte flytta på mig förän klockan åtta ikväll. Nåväl, önska mig lycka till! ♥


Bild från förra sommaren


22 Maj 2011

Nu ska Mattias och jag gå upp och ta nåt litet att äta för att sedan gå ner och lägga oss i sängen och kolla klart på Big Brother ;) Imorgon början jag sent, 11:40.
Men då hinner jag duscha länge, hehe.
Ni får sova så sött så hörs vi igen imorgon! ♥


P.S. Jag har bikini på mig :P


See you later!

Hej alla glada!

Nu åker bikinin på för stek i solen med älsklingen. Hoppas ni har haft en bra helg. För det har jag! :)


Bild från Spanien 2010 


It's going to be okey

Nu är första frågan avklarad på religionen. Så nu har jag två kvar. Den andra tycker jag verkar lätt så den blir nog enklare än den första.

Idag har vi inte gjort något särskilt. Vi vaknade klockan 12 typ. Direkt upp ur sängen för att äta lunch. Sen gjorde jag religion till typ halv fem. Vi cyklade till cafet en kilometer bort. Sedan fick Mattias systrar för sig att ta ett dopp så vi cyklade till badstranden och dem gick i från stegen. Man kan ju inte direkt säga att det var något "riktigt" dopp med dem var i med hela kroppen + huvudet. Jag skulle aldrig gjort det, är en badkruka i vanliga fall.

Nu ska Mattias och jag gå upp och sätta på en film och mysa. Hoppas ni har haft en trevlig lördag! ♥
P.s. Klippte håret på Mattias idag också. Blev mycket bättre kan jag ju säga. :P D.s.


Bild från Spanien 2010


110520

Åkte hem till Mattias igår direkt efter skolan. Fick hjälp av hans mamma med historia och har nu skickat in mitt arbete :) Jag var tvungen att läsa igenom en sista gång för att se om något skulle ändras eller om det fanns något stavfel etc. Jag insåg då att jag varit skitduktig och skrivit en jättebra och intressant text om hur underkläderna har förändrats m.m. STOLT!

Annars då? Nästa vecka kommer nog vara den hemskaste veckan i mitt liv tyvärr. 5 PROV! på en veckan är ju helt absurt! Min vecka nummer 21:
Måndag - Spanska Hörförståelse
Tisdag - Nationella Prov i Matematik A
Onsdag - Spanska Läsförståelse
Torsdag - Religions uppgift på max 6 sidor
Fredag - Litteraturdiskussion om konflikten på Balkan, inlämning av kausalanalys om konflikten på Balkan.

Sen har jag inget mer på hela årskursen!!!! Den här helgen satsar jag på religionen och resten av veckan kommer jag plugga för fullt om Balkan. Så nu blir det till att ta tummen ur röven och börja jobba, hehe.

Vecka 23 på fredagen slutar jag ettan på gymnasiet!! Wiiihooo! Jag ska försöka hitta på något vettigt eller i alla fall leva ut på sommarlovet så mycket jag kan och inte bara sitta och typ titta på TV eller liknande. Måste göra något varje dag! Sen den 12 juli åker Mattias och jag ner till Spanien :) Längtar verkligen! Kommer blogga så mycket jag kan ;) Men jag tror att jag visar upp mina shopping fynd när jag kommer hem.

Hörs imorgon! Puss ♥


Sexy biatches




Snygga tjejer för 5 minuter sen!
(Halsringen är från Jewellery by Elin)


How to match - Maxiklänningen


Långklänning // Cubus
Halsband // Cubus
Skor // H&M
Converse


Yummie!


Kom hem för ett tag sen och ska börja plugga nu. Tråk! Men jag ville bara visa er denna härliga bild som jag tog idag efter lunch. Jag åkte som sagt hem till farmor och farfar, mötte upp dom i Vällingby.Vi köpte jordgubbar med oss hem! Sååå gott det var ♥


4 timmar är en lång tid - mobilblogg

Matte Nationella är nu avklarat! Men nu har jag ingen lektion förrän 13:35 vilket är lite frustrerande då vissa har slutat för de gjorde spanska muntliga i måndags. Då var jag inte i skolan så jag kunde intr göra det utan får oturen att göra det idag... Men men, jag fick jätte bra hjälp igår på resurstiden. Måste faan ge henne en blomma på avlutnigen!!! JA, men det ska jag göra :) I alla fall så är jag på väg hem till farmor och farfar som bor i Hässelby. Ska möta upp dom i Vällingby. När jag kommer hem senare idag så kommer nog ett inlägg upp men sen är det plugg, plugg, plugg(!) som gäller tyvärr. Så jäkla mycket nu!

Ha en trevlig onsdag! Puss ♥

I thought that I was finished but there is more

Slutade 13:40 idag men jag har ju spanska resurs på tisdagar så jag fick sitta och vänta till klockan 15. Vill bara klämma in det att Patricia är den bästa spanska läraren som finns i hela vida världen!! Om jag skulle haft henne som lärare enda sen jag gick i 6an så skulle jag lätt ha MVG nu. Btw, så är det muntligt spanska prov imorgon. Har dock inte hunnit plugga/träna något inför det förutom det jag gjorde förra veckan. Delvis för att jag har så himlans mycket annat plugg som jag hellre vill koncentrera mig på än spanskan. Historian ska vara klar till på fredag kl. 12 på dagen. Känner mig inte det minsta stressig inför det!! Ironi...

Annars då? Jo, jag mår väl bra. Ganska hettsigt nu med allt plugg, prov och inlämningar :(
Vill ha sommarlov, NU! Min motivation till skolarbetet har sjunkit rejält det senaste året, dels för att jag valde en pluggskola (jag säger inte att den är dålig på något sätt utan för att jag inte hade räknat med så här mycket och mäktiga uppgifter. Nu till nästa onsdag har vi en religionsuppgift som jag inte orkar ta tag i. Om jag skulle lägga upp den här på bloggen så skulle ni bara: "OMG! Fy faan va svårt! Det är ju på universitetsnivå!" Mattias pappa är en typ av lärare och han bad mig skicka uppgiften till honom. Mötte honom idag på konsum och han sa att han hade börjat titta på uppgiften och frågade mig om jag hade börjat på den. Jag svarade nej och sa vadå är det kanske dax att göra det? Han log och nickade... Mattias storasyster går nu på universitetet och tycker att det är 10-15 sidor uppsatsen vi får... Oj, va lång text det blev. Behöver inte läsas :P


Nu ska jag sätta på Desperate Housewives som jag spelat in och sen sussa!
Puss och sov sött ♥


Filmtips - Pierce Brosnan


1. After the Sunset
2. Mamma Mia
3. Die Another Day


Friday - Rebecka Black



Det här är nog den dåligaste låt som finns! Hon sjunger ju som en kråka :P

Jeansshortsen!

Jag hade ju helt glömt bort att visa er mina nya jeansshorts från Cubus, 199:-

Ja, jag vet! iPhone kameran suger när man inte tar kort i dagsljus.

Cirkus Maximum

Nu är cirkusen back in town! Här kommer några bilder på hur det
ser ut bara några hundratals meter bort.





Look-a-like


Inget guld för Sverige

Det är i alla fall vad jag tror. Det är snart mindre än 8 minuter kvar av VM finalen i hockey och Sverige ligger under med 3-1 mot Finland. Man ska nog inte hoppas för mycket...

Vi hörs igen imorgon!


20:22

Snart är det VM hockey final. Vilka tror ni vinner? Finland vill ju ha revansch från 2006 då de kom 2a. Såg ni Eurovision igår då? Jag somnade under röstningen. Kollade däremot på aftonbladet i iPhonen efter och såg att Eric kom 3a! Fan va bra. Men Italien 2a och Azerbajan 1a!! Hur i helvete hände det då liksom? :P


Annars då? Mattias och jag hjälpte pappa med att montera ner båthuset. Elvira (båten) sjösattes imorse :) Sen vid halv två tiden åkte älsklingen hem för att göra läxor och jag satte igång med att göra klart lite beställningar! Nu sitter jag bänkad framför TV 3 och hockey VM. Har några inlägg på gång lite senare. Men den här veckan + nästa vecka är det ofantligt mycket inlämningar, prov m.m. så jag varnar för dålig uppdatering men jag ska försöka att sköta mig något... Vi får se helt enkelt.

Nu blev det jätte tråkigt med bara ett text inlägg men vänta och se! ♥


Eurovision Song Contest 2011 - mobilblogg

Ser ni på Eurovision?? Saade var ju jättebra! :) Tror verkligen att han har en chans att vinna. Jag tyckte inte att ryssen Alex hade nåt att komma med. Alla kvällstidningar har ju sagt att han ska bara den största konkurrenten till Saade... Aja, vi får väl se men Svrige hamnar nog bland topp tio i alla fall ;) Puss så länge!

13 Maj 2011 - mobilblogg

Hade ju spanska omprov idag efter skolan. Objektspronomen... Ja jag vet, inte då kul. Speciellt inte i spanska men..... Jag fick MVG!! och FY FAN va jag är nöjd och stolt! Jag har bara fått IG (förutom en enstaka gång) och nu får jag MVG. Visst, det var bara en del av provet vi gjorde förra veckan men ändå jag klarade resten och nu det här :D Sen efter provet åkte jag in för att byta mina jeansshorts till en storlek mindre och är på väg hem med dem + en skitsnygg jeansjacka som var på rea och ett jätte sött linne med små blommor på. Visar när jag kommer hem. Fast det får bli i pausen av hockeyn! Sverige spelar semifinal mot Tjeckien. Hur ska det sluta? Jag har ingen aning hur Tjeckien har skött sig under VM men om vi spelar lika bra som alla andra matcher (undantag förluster...) så vinner vi garanterat!!!

Jag önskar er en trevlig fredagskväll så kanske vi hörs senare! Pussar ♥

H&M Magazine

Bästa inlämningsuppgiften sedan jag började på gymnasiet! I historia fick vi välja vad som helst att skriva om. Någon som levde på 1900-talet, något som hände under 1900-talet. Jag har valt att skriva om hur underkläderna har påverkat kvinnan och hur kvinnan har påverkat modet. Jag har fått hjälp av Mattias mamma, hon frågade om hon skulle leta efter böcker. Så nu sitter jag här med en skit bra bok och H&Ms nya Magazine som innehöll något om 40 & 50-talet. Me LIKEY!


I promise you too much that I can't handle

Jag vet att jag har lovat att uppdatera mera och jag försöker verkligen, det gör jag. Men vissa dagar skriver jag inte alls pga att jag inte har någon insperation eller att jag inte har haft tid. Framöver kommer jag försöka ytterliggare en gång med att förbättra min uppdatering. Detta lovar jag för sista gången: Minst ett inlägg per dag!

Lite längre fram kommer jag också nog ta bort någon kategori men samtigit lägga till en ny. Sen när jag har tid och lust, fixa en ny header! :)

P.S. Glöm inte bort min smyckesblogg: Jewellery by Elin! Tipsa gärna alla era nära och kära :)


Trött idag

Idag har jag det ganska körigt... Jag slutar inte förrän 16.20 idag sen ska jag in till stan och byta mina shorts från Cubus. Sen måste jag hem, plocka in disk i diskmaskinen (kul! jag vet...). Sen måste jag fortsätta med historian. Just nu går det bra men till på tisdag ska jag ha skrivit minst en sida om Tysklands roll i andra världskriget. Jag menar det var ju dem som startade allting så hur fan ska jag få ner ALLT på ett enda papper? Aja, det får jag ta tag i lite senare för jag känner att jag måste sätta igång med det lite större projektet.

Annars då? Jo tack det är bra, haha! Nej men jag känner att jag är typ irriterad och sur hela tiden! Jag vill verkligen inte vara det för då går det ut på mina nära och kära.


10 Maj 2011

Jag tänkte inte på klänningen när jag gick in på H&M... Men däremot köpte jag ett par sköna jeans shorts från Cubus för 199:-, visar imorgon. Nu ska älsklingen och jag lägga oss i sängen och kolla på Desperate Housewives. Så ni får sova så gott inatt så hörs vi igen imorgon ♥


Flower Power




© Elin Andersson


City after school

Efter skolan ska jag in till stan och lämna tillbaka en skinnjacka från Gina som jag köpte (impulsköp) i fredags. Sen ska jag gå till H&M och prova en långklänning. Jag är ju bara 1,60m så om klänningen passar så måste jag sy upp den. Aja, Mattias slutar vid 15 då han ska möta upp mig sen ska vi kolla tröja till honom.

Puss så länge!


Ska ni se på 1a semifinalen ikväll?


iPhone Appar

Tänkte tipsa er om några favoriter bland mina appar!

Viber - Ringer/smsar gratis mellan iPhones
Facebook - Vad skulle man göra utan den...? :P
H&M - Man kan inte gå in på H&M via safari.
Angry Birds - Beroendeframkallande spel. Måste få bort alla gröna grisar!!!
Doddle Grumb - Likaså här. Beroendeframkallande!
7-eleven - Har ibland rikigt bra erbjudanden! Som tex en low fat bar gratis :)
GB-Glace - Erbjudande på glassar. -15kr på en sorts glass.
Bloglovin - Måste ha!

Hockey VM 2011


Steker i solen

Skit va varmt det är! :D Ligger i på altanen på baksidan tillsammans med musik, Sofis mode och datorn. Bikinin är såklart på också ;)

Annars då? Igår kom vi hem vid tio på kvällen, såg när Katerina åkte ut ur BB sen duschade vi och sen kollade vi på nåt tråkigt på tv:n. Vi missade matchen Sverige - Schweiz som gick 16.00 men idag ska jag i alla fall se på Sverige - Kanada. Om dem vinner den så ska dem kanske spela mot Ryssland vilket är VM favoriten än så länge. Jag läste Aftonbladet och där stod det att dem ska spara på krafterna och spela lite lugnare mot Kanada. Annars får vi spela mot Ryssland i kvartsfinal vilket kanske leder till förlust. Vi får se ikväll hur det blir med det.

Nu ska jag gå till balkongen och fortsätta min solning där!


P.S. Ni som går i min klass: Kolla in bilden...


Kappahl, 299:-


Vill ha, vill ha!!!


Marabou Caribbean


Vad säger ni om den här då? Kokos och banan! Jag är lite skeptisk änså länge och jag tror inte jag kommer smaka den här. Håller mig nog till Marabou Mango ;)


Skogspromenad

Igårkväll var vi ute och promenerade. Jag tog en del kort med mobilen eftersom jag inte tog med min kamera men bilderna blev inte så dumma som jag trodde.
Kolla själva!




Detta var alltså från igår :)


Nytt

Här är det som fick följa med mig hem i fredags!

Militär inspirerad jacka - H&M
Sjal - Gina Tricot

Jag är så himla nöjd med båda! Dem matchar så himla bra :)


På väg till Norrtälje - mobilblogg

Mattias sitter vid ratten och övningskör medan jag sitter här bak med en kall fanta, hehe. Som sagt så är vi på väg till Norrtälje till några av familjen Nilssons vänner. Vi kommer sova över där idag till imorgon och eftersom jag inte har någon dator så kan jag tyvärr ute lägga upp några bilder den här helgen. Kanske inte ens när jag kommer hem för jag vet inte var min laddare är någonstans. Jag vet att det var någon som lånade den igår men inte om den personen tog hem den eller lämnade den kvar i skolan... Inte så smart jag vet.

Ni får ha en trevlig helg så hörs vi imorgon eftermiddag! ♥

Wanted

Från vänster: 149:-, 199:-, 399:-


Perfekt

HEJ alla fina läsare!

Sista lektionen idag ska jag inte ens börja skriva om jag kan bara säga att vi slutade 20 minuter senare, vilket var 16:40... Fast det enda positiva var att köerna hem var inte så långa som dem brukar vara. Så det tog ungefär en timme att komma hem. Somnade sista 10 minutrarna på bussen. SKÖNT!

Annars då? Jo jag har inte börjat på historia uppgiften än (visst den ska vara inlämnad fredag v. 20 men jag vill ha den gjord) och jag som hade tänkt att den skulle vara klar imorgon. Jag har velat fram och tillbaka mellan olika ämnen inom 1900-talet, modet från 1950-2000-talet men där fanns det ingen fakta att hitta någonstans, sen var jag inne på något krig men det är ointressant för min del. Så nu frågade jag pappa om vad han tyckte och då svarade han "Estonia". Och jag hade ingen aning om vad han menade men sen när han började förklara att det var ett fartyg som sjönk på Östersjön så kände jag igen det. Så jag ska berätta om den katastrofen och samtidigt jämföra med Titanic.
Just nu sitter jag här med nymålade rosa naglar (visar imorgon ;)), nyduschad och har valt ut en enkel men snygg outfit till imorgon

På tal om imorgon, Anne och jag ska in till Slussen, Götgatan, för att kolla i secondhand butiker och "det gamla vanliga" butikerna också såklart! Ska bli kul för vi har inte gjort nåt sånt tidigare så det ska bli kul att umgås med henne ett tag, snacka skit och prova en massa kläder, hihi! Längtar ♥

Nu ska jag sova, ringa pojkvännen först men det är liksom inkluderat i ordet sova, haha.
Puss och kram!
P.S. glöm inte att kolla in min smyckesbutik på nätet: jewellerybyelin.blogg.se 


Gina Tricot, 149:-
Har ni någon aning om dem fortfarande säljs i butikerna???


3 Maj 2011

Idag har varit en lång dag för lilla mig. När jag sätter mig i soffan i vardagsrummet med frukosten, kollar ut, och precis då börjar det snöa! Och lite snö var det ju inte heller, snöflingorna var stora som köttbullar, hehe. Ni fattar va jag menar. Jag kom väl hem någongång runt 17, åt middag, såg på tv, pluggat, tagit hand om beställningar. Nu tänkte jag packa väskan för att sedan åka hem till min älskling och överraska honom. Han sa nämligen för ca en halv timme sen att han hade tänkt att komma hit och överraska mig men då kom han på att han skulle bli förhörd på något lite senare...:( Anyway, måste skynda mig lite nu! (Har under dagen lagt ut en nyhet på jewellerybyelin.blogg.se) Hörs imorgon, puss ♥


Scorett, 999:-


H&M: Bikini



Från vänster uppifrån och ner: 149:-, 99:-, 129:-, 99:-, 80:-, 80:-


2 Maj 2011

Idag har jag gjort en massa roliga grejer! Först spelade vi fotboll på idrotten, luncha på donken, håltimme till tio i ett, spanska gramatikprov, slutat tidigare, mötte älsklingen vid T-centralen, kolla kläder till honom. Han brukar bara ha jeans, t-shirt och en munkjacka på sig men nu fick han dras med mig och jag är bäst för allt jag plockade åt honom tyckte han om :) och han har inget intresse för mode. Jag säger bara det, jag är en grym personal shopper!! ;) Nu sitter jag här hemma och kollar kläder på nätet. Drömmer mig bort och önskar att jag hade obegränsat med pengar... I WISH liksom.

Lindex, 249:-


Är det redan MAJ?

Tiden går så himla fort! Håller ni inte med?

Såg ni på prinsbröllopet i fredags? Vad gjorde ni på Valborg? Själv så såg jag vigseln live från Buckingham Palace och hade stor middag här hemma igår. Mys!

Har precis sett klart på Big Brother och det var inte sorligt att Sonia åkte ut, kommer inte sakna henne med andra ord.

Imorgon börjar jag 8.20 med idrott/fotboll :) Fast vädret kommer inte vara så bra har jag hört, ökad molnighet med risk för regnskurar. Får ta med regnjackan eller nåt. Måste i alla fall packa ikväll för jag går ju upp 6 på morgon och då vill man inte stå och hålla på med sånt. När jag slutat, vilket är 13.55, kommer Mattias och möter upp mig. Vi ska kolla på några tröjor till honom. Sen ska jag också fixa några grejer ;)

Nu ska jag borsta tänderna och packa till idrotten imorgon. Puss och kram så hörs vi imorgon!


RSS 2.0