30 sep 2009 - 30 sep 2011

Ville bara meddela att jag lever och önska er en underbar fredag! Själv ska Mattias och jag fira våran 2 årsdag med god mat, chips med dipp och en massa mys pys! Älskar dig Mattias ♥


Inte mycket, men något



Beige topp: Weekday, Grön blus: VILA, Vinröd klänning: InLoveWithFashion.com, Orange blus: H&M


Testing

Testar bara blogg.se appen. Funkar bra än sålänge! Ego-pic...


28 september 2011

Ett sista svar till dig Isabelle. Du frågade om man kan använda rouge även fast man inte har någon foudation. Såklart man kan! På sommaren brukar jag inte använda foundation utan jag tar en ansiktskräm och när huden fortfarande är lite fuktig tar du på puder och sedan rouge. Glöm bara inte bort att "cirkulera" med puderborstern när du applicerar pudret och rougen. Det funkar skitbra!

Har pluggat, lyssnat på sjukt bra musik, ska snart kolla på nya avsnittet av Gossip Girl. AAaAAhhha det är så mycket jag vill göra jusy nu fast jag inte har all tid till det! Vet liksom inte vart jag ska börja... Till något helt annat - blogg.se har äntligen skaffat en efterlängtat app!! Sök på blogg.se i App Store och ladda ner gratis. Nästa inlägg är ett testinlägg från iPhonen. Nu ska jag börja göra alla grejer som vill hinna med innan pojkvännen kommer... Typ 20-21 men iallafall. Ska försöka hinna med lite blogginlägg också ♥

Btw, i torsdags förra veckan var jag in på BikBok i Gallerian (den nyöppnade) och tog ett magazine med mig så här kommer lite pics!











Missed me?

Hej alla trogna läsare! Har inte varit en så bra bloggerska de senaste dagarna... Har haft ganska mycket på gång. Just nu är det Veronica Maggio som spelas i mina öron. Så sjukt bra! Vad tyckte ni om konserten då? Ni som var där alltså. Nu är det bara hon som gäller för en lång tid framåt i lurarna.

Skön start på veckan - World Contraception Day 2011 idag med Martin Björk, Olle Waller & Petter m.fl. Skitkul och underhållande! Imorgon och på onsdag är jag ledig och då blir det råplugg (host..) med Affärsjuridiken till provet på torsdag. Och såklart en hel del bloggande. Just nu är jag hemma hos pojkvännen och myser. Snart blir det förhoppningsvis en film också. Hoppas han vill se Love and Other Drugs. Favorit filmen! Rekomenderar den varmt då jag kan se den om och om igen utan att bli uttråkad. Underbar film!

Tänkte bara göra er lite sugna på sötsaker med den här bilden... Ha det gött, så hörs vi imorgon ♥


Förklaring och verktyg

Vad är vad nu då? Jo, Eyedust är som ögonskugga men i lös form, alltså den är inte fast som ögonskuggor oftast är. Sedan behöver du verktyg - ögonskuggsborste, appliceringsborste (se bild nedanför). Det kan du hitta på bl.a. H&M, Kicks, Make Up Store. 

Här kommer en till liten guide! Enjoy


Grönalund ikväll! Ses där?

Slutar snart sista lektionen - Affärsjuridik. Vet inte riktigt hur jag ska göra sen för Jag kommer inte hinna hem och tillbaka till stan till klockan 17.00. Ska nämligen möta upp Jennifer då när hon slutat jobba. Vet dock inte vad jag ska hitta på däremellan... Åker nog in till stan och strosar runt!

När jag mött upp Jennifer ska vi äta middag, förhoppningsvis Thaimat. Är så sugen på det! Måste komma ikapp med allt som hänt och så. Har inte setts sen hon fyllde år vilket var i juni. Ska blir så MYSIGT. Sen blir det Gröna Lund och VERONICA MAGGIO! Tog inte med mig kameran eftersom jag inte vill ha den stulen eller söner när jag kommer hem. Ha en underbar fredag! ♥


How happy?!



Fick alltså detta idag! Kan jag bli med lycklig? Snyggaste skinnjackan och skorna finns det bara ett ord för: Perkfektion! Tack så jättemycket älskade Pappa, Farmor & Farfar!

Skinnjackan är ifrån Rock 'n' Blue och finns hos JC - 1499:-
Bootsen är ifrån Bianco Footwear - 1000:- (Gallerian: 20% på hela sortimentet den här helgen.)

Make up - night out

Jag undrar om du skulle vilja ge mig några tips på hur jag kan sminka mig lite snyggare om jag ska på fest t.ex. Brukar bara använda mascara i vanliga fall. Men skulle eventuellt vilja använda mig av något diskret läppstift och kanske lätt ögonskugga? mörk. Jag är brunett med grön/grå ögon förresten.

Svar till Isabelle
Jag ska försöka så gott jag kan med att tipsa dig. Använder mig av mina egna erfarenheter och det jag tycker är snygg och som jag tror skulle vara väldigt snyggt på dig som brunett och grön/grå ögd.

En snygg svart sotning + ljust läppstift med läppbalsam ovanpå för bästa hållbarhet. För fest är detta min standard-sminkning, typ. Om du istället vill framhäva det gröna i dina ögon skulle jag tipsa om ögonskugga i färgerna - mörklila, vinröd korall eller petrol.


Tänk på att mörka läppstift/läppglans ger intrycket av mindre och inte så fylliga läppar medan ljust läppstift/läppglans ger intrycket av större och fylligare läppar. Om du inte är sugen på en svart sotning – testa med svart utåt ögonlocket och någon lite mörkare röd/vinrött eller mörk petrol färg. Som jag gjort i guiden. Hoppas jag kunde hjälpa någon!


Make Up Store - Eyedust: 135kr, Eyeshaddow: 135kr, Lipstick: 170kr, Eyeprimer Clear: 255kr

Jag valde bara produkter från Make Up Store för jag tycker deras produkter är de bästa - lite dyrare, lite bättre. Eller hur säger man? Men sen finns det ju budget märken som t.ex. IsaDora, Loréal, Max Factor, Maybelline NY m.fl.


Home sweet home

Nu har jag kommit hem, ätit och satt mig ner framför Robinson. Slutade två och åkte in till Gallerian - hittade världens snyggaste skor inne på den nyöppnade skobutiken Bianco Footwear. Btw, så är det 20% på allt i butiken hela helgen. Passade som strumpan på fossingarna! Jag som letat tillsammans med farmor efter ett par hela veckan. Ringde Pappa och frågade om han kunde föra över lite pengar. Så jag köpte dom! Lycka ♥

Gick samtidigt in på JC för att se om de hade skinnjackan men det hade dom inte, dom skulle inte få in den senare heller. Så jag ringde farmor och frågade om vi kunde köpa den som jag testade i Vällingby så nu är jag en supersnygg skinnjacka dyrare! Snacka om bra dag!

Snart lägger jag upp tips på hur man kan sminka sig till fest, skinnjackan och skorna. Later guys!


Saknar värmen och brännan nere i Spanien!


Björn Axén - Powder spray




Åhléns - Klubberbjudande 89:- (ord pris 130:-)

21 september 2011

Isabelle: Har letat runt som en galning och första outfiten har jag redan lagt upp. Inte exakt vad du frågade efter men mer kommer imorgon + en guide för en perfekt festsminkning á la Elin!

Åkte till Solna Centrum efter plugget för att kolla in på JC ifall det hade skinnjackan jag skrev om igår. Men, det var rensat till max kan jag säga! Fanns bara 4 jackor kvar. Och bland dom jackorna fanns inte den jackan jag ville ha... Surt, men vi ska åka till Kista på lördag förmiddag för att kolla på både skinnjackan och ett par sjukt snygga skor. Längtar!

Nu måste jag gå ner och göra ett smycke klart för delivery. Snart kommer pojkvännen också! Hur glad? Här är koftan jag fick igår. Invigde den idag tillsammans med svart linne + svarta jeans. Den är lite mörkare i verkligheten. Skitsnygg och ni frågar mig!


Outfit #1

Som jag skrev i inlägget nedan så fick jag en förfrågning ifall jag kunde tipsa om hur man kan klä sig till fest utan att se för uppklädd eller "nedklädd" ut. Börjar idag med den första outfiten. BLACK + METALLIC! Här är det mest accessoarerna som lyfter hela outfiten tillsammans med H&M's läckra metallic tröja.


Nattinlägg

Hej alla söta nattugglor!

Ska alldeles strax gå och lägga mig efter att sett (har haft datorn i knät samtidigt) på Knight and Day med Pappa. Vi var så trötta igår så det blev film idag istället. Efter det har jag suttit och förberett en hel del inför bloggen den kommande veckan. En massa tips om mode och skönhet., hur man ska matcha och tänka. Fick nämligen en förfrågan om jag inte kunde ge lite tips på fest make up och hur man kan klä sig till fest för att inte se allt för festlig eller vardaglig ut. Kom gärna med feedback senare! Skulle uppskattas.

Nu ska jag sova. Puss och godnatt alla änglar ♥


My day in many words

Slutade halv fyra och precis när jag gick ut genom skolans dörrar smsar farmor och frågar när jag slutar. Ganska bra timing då hon och farfar varit på S:t Göran så jag hoppade in i bilen och i köerna mot brommarondellen frågar farmor om vi inte ska åka förbi Bromma vidare till Vällingby för att kolla om dom inte har några gummistövlar. Jag kunde ju inte tacka nej till det! Men väl framme så passade inte alls stövlarna som jag ville. Skaftet var för litet på de 2-3 par jag provade. Så inga stövlar idag, men en skitsnygg stickad cardigan i rostrött köpt på Lindex fick följa med hem. Vi båda älskade färgen och modellen. Gick även in på JC. Testade en äckligt snygg mocka/skinn/vit päls-jacka för 2099:-, hehe. Men vi sa det att den vita pälsen (fake) skulle bli grå när all snö börjar falla (fy, hemska tanke!) och om själva mocka/skinn materialet tappar sin impregnering - om då hela jackan skulle bli förstörd. Väldigt synd då den satt som ett extra skinn på mig! Väldigt länge sen jag tyckte så om en jacka, eller vid närmare eftertanke så var det nog första gången! Hittade dock en snygg skinnjacka hängandes bredvid. Testade den och den passade jättebra förutom att det inte går att ha en stickad tröja på sig under, gick precis att knäppa liksom. Och så hade dom inte en större storlek... Så imorgon ska vi åka till fler JC affärer och kolla om de har den storleken jag letar efter. Btw, just nu är det för mörkt att ta kort på den roströda koftan jag fick idag så det blir innan jag sticker till skolan - börjar 12:45.

Oj, nu blev det ett väldigt långt inlägg! Men det är det som hänt mig idag. Bättre lycka imorgon med andra ord ♥ Håll tummarna. Här kommer lite inspirationsbilder!


Goodlooking hands - 1/4



Själv använder jag den här krämen. Den återfuktar väldigt bra och händerna blir lena direkt efter insmörjning". Jag smörjer vanligtvis mina händer 3-4 gånger om dagen. Tips! Börja smörja in dina händer redan nu, innan den riktiga kylan kommer. Ingen vill väl gå runt med nariga och spruckna händer. Dessutom svider det och gör väldigt ont! 


21:57

Som sagt började jag tidigt och slutade sent idag. Åkte till Pappas jobb efter skolan. Lite trevligare med sällskap hem! Kom hem runt halv sju, gjorde middag och satte på TVn. Eftermiddagen har alltså bestått av mys framför TVn med Leila bakar i Frankrike, Idol och nu CSI: NY och senare Knight and Day.

Imorgon blir det plugg i Affärsjuridik och Engelska när jag kommer hem. Har ett tidsinställt under morgondagen!


Vill ha, vill ha, vill ha!

Fick hem H&M & Åhlens katalogerna. Så här kommer lite wanties och inspirations-bilder!










I set fire to the rain

God eftermiddag! Följde med Pappa inatt för att lämna Mamma och lillasyster på Arlanda. Somnade om när vi kom hem igen och vaknade runt 11. Sitter just nu och kollar på School of Life med Ryan Reynolds och den är väl sådär enså länge.
Imorgon börjar jag tidigt och slutar sent, så förvänta er inte mycket bloggning imorgon. Har pluggat både igår och idag inför prov imorgon.

Weekday - 3/3


I can't wait!

Som rubriken lyder så kan jag knappt vänta till jag fyller 18!!! Jobbintervju på H&M, tjäna egna pengar, spara till lägenhet, komma igång riktigt ordentligt med smyckesförsäljningen. Då jag kan köpa in från mitt eget konto, måste ju gå igenom mamma och pappa med betalningen. Anyway, längtar sjukt mycket till alla dörrar som öppnas!


Just nu sitter jag och har kollat klart på Idol. Ville så gärna söka dit men jag vet inte om jag skulle vara tillräckligt bra. Vill ju inte direkt få en massa bullshit av juryn. Men, men nästa år kanske - om det blir något Idol då. Hört rykten om att 2011 var sista året. Aja, drömma kan man ju! Tittar nu på Cake Boss på TLC vilket är ganska underhållande, hehe. 

Ha en bra helg nu allihopa! För det ska jag ha ♥ 


15 september 2011

Är hemma idag också. Kände mig sämre imorse, ont i halsen vilket jag inte haft de dagar jag varit hemma + värre huvudvärk och hosta. Så jag stannade hemma. Men imorgon ska jag in till skolan för att hämta hem böcker. Har nämligen Företagsprov på måndag och ska lämna in en matte uppgift som ska vara klar på måndag.

Annars då.. Jo imorgon när jag hämtat böckerna ska jag möta upp Farmor och Farfar då dom tyckte att jag skulle ha ett par svarta gummistövlar med lite bättre kvalitet istället för typ skopunkten. Först blir det Vällingby och om vi inte hittar något som passar så åker vi till Stinsen. Jag tror inte jag varit där på typ 5-6 år! Jättelänge sen jag var där med andra ord.


14 september 2011

Imorgon skulle jag deltagit i det årliga Teoretiska Spelen då alla Mikael Elias skolor från hela Sverige kommer till vår skola, sover över och sedan imorgn ska spela dessa så kallade teoretiska spelen. Men eftersom jag inte varit på topp den här veckan så kommer jag int ekunna delta men kommer dock att åka dit senare för att heja och peppa mina duktiga och underbara klasskompisar ♥ Hade verkligen sett fram emot att vara med eftersom vi krossade alla klassen i våras på idrottsdagen!

Iallafall så åker jag in runt 10 och kommer väl inte hem förrän 17 eller nåt. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen. Är aptrött! Puss ♥


Recept

Fick en förfrågan om jag kunde lägga ut receptet på kladdkakan jag smaskade på häromdagen!

Då kan jag börjat med och säga att Mamma visade mig en blogg med massa härliga recept som är LCHF anpassade. Gå in på 56kilo.se för att ta del av en massa bra och goda recept! Men för att slippa leta så har ni kladdkakereceptet här.

200 gram 70% choklad (när jag bakade så använde jag mig av Marabou's 70%:iga choklad med mousse i. Nästa gång ska vi testa Marabou 70% med mint! Längtar för jag älskar MINT, hehe.)
200 gram smör
1 dl sockerersättningsströ (tex Sukrin)
1 tsk vaniljpulver eller 1 krm Dr Oetkers vaniljarom
4 ägg

Smält smör och choklad på låg värme.
Vispa ägg, strö och vanilj riktigt luftigt.
Häll chokladsmeten i äggsmeten och vispa en stund.
Häll i springform och grädda i 200 grader i 6 minuter.
Låt stå kallt.
Servera med en klick vispgrädde och valfria bär!


Bild 1 - eelinanderssons.blogg.se
Bild 2 - 56kilo.se


Weekday - 2/3


Not so great

Hej alla fina läsare! ♥

Gick hem från skolan idag pga feber. Har inte varit på topp den senaste tiden. I torsdags kväll fick jag väldigt ont i halsen också så då började väl allting. Fast jag har varit förkyld ända sedan skolan började, alla basiller på tunnelbanan etc. Anyway, så kommer jag troligtvis vara hemma imorgon. Vila, plugga lite, vila och hoppas på dåligt väder så det får bli en mysig filmdag också. Här kommer höstbilder som får mig att längta lite till hösten!

Alla stickade tröjor, halsdukar, mössor, fina kappor, varm O'boy, alla varma färger - orange, röd, senapsgul på höstlöven. Juste, alla säsongspremiärer på tv. Längtar tills jag kan fotografera som tusan med systemkameran och föreviga alla vackra färger! ♥






Bildkälla: weheartit.com


TV4 & Kanal 5

Laddar strax upp med middag innan kvällen fortsätter med soffasittande, tv-tittande och kladdkaka. Mys!

Kanal 5 ikväll
Sommarspelen - 20.00
Partaj - 21.00

TV4 ikväll
Idol audition - 20.00


Behålla eller lämna tillbaka?



Köpte denna fina blus som är väldigt lik de jag köpte i Spanien. Den är från H&M och jag behövde bara betala 99 riksdaler för den! Men frågan är - ska jag behålla den eller lämna tillbaka den?

11 september 2011

Cermonin från New York började för ca en timme sen på SVT1 och jag kommer nog sitta här ända tills det är slut. 10 år sedan World Trade Center rasade samt Pentagon och planet som lyckades övervinnas av passagerare men störtade på ett stort fält i Pennsylvania.



Följde med familjen till Bromma Blocks då lillasyster behövde höst/vinter kläder. Later!


Weekday - 1/3


10 september 2011

"NU FÅR DET VARA NOG, ELIN!" Har haft en väldigt dålig bloggtid just nu som ni kanske märkt(?)... Men NU ska jag försöka komma tillbaka upp på "blogg-spåret". Nu när skolan har kommit igång med alla dessa förbannade läxor och allt plugg. Har varit lite depp typ den senaste månaden för jag inte kommit igång med träning osv. Vill ju liksom bevisa för mig själv att jag KAN, VILL och SKA! Men nu ska jag F*N sätta fart på benen.

Annars då.. Som sagt så har jag haft ett väldigt långt blogguppehåll mest pga att jag inte känt mig inspirerad, liksom inte vetat vad jag skulle skriva. Nu idag tog jag fram kameran mitt i alltihop och började ta kort på lite allt möljligt. Åkte med mamma till en trädgårdsbutik här på Färingsö. Blev inspirerad då jag såg alla starka färger på alla blommor.

Har ätit krabba idag. Mycket gott!


Och sedan blev det kladdig och god, nyttigare kladdkaka! LCHF-style you know ;)



Mer bloggning imorgon. Hoppas ni haft en härlig lördagskväll! ♥


Most wanted


VILA, 900:-

WTF?!


Mattias skulle visa mig en söt katt som visas tidigare i klippet. Klicka HÄR för att komma till video. Kolla vid 5.40! Jag lovar, ni kommer inte ångra er!!! :D Skitkul kisse!

Träningsvärk från igår+powerwalk+jogging

Kom väl hem från en 30 minuter lång powerwalk+jogging för ca 3 timmar sen. Sjukt nöjd! Nu gäller det bara att gå regelbundet och inte strunta i det nu utan hålla i det här + äta bra och good mat. Jag är jätte taggad!!

Annars då.. Imorgon är det redan fredag! Efter plugget ska jag in till åhlens och köpa permanent hårfärg för att sedan låta Mamma färga det. Har bokat klippning på måndag också! Skolfoto på tisdag ;)
På lördag ska jag barnvakta från 18 till ca 00. Sen på söndag ska jag med Erica in till stan för att kika på skor.

Har blivit kär - weheartit.com. Snacka om inspirationskälla med bara bilder och ord. Rekomenderas!


RSS 2.0