Dagens


Cardigan, linne (under), linne (mönstrat) H&M jeans Cubus örhängen Jewellery by Elin (kommer snart!)


17:44

Är på väg hem, praktiskt taget nästan hemma.. När jag kommer hem blir det åligg och sen kolla in lite grejer till min nästa beställning. Det är jätte kul att det är så många som vill köpa min smycken, kommer med jätte bra idéer :) Ni är min inspiration!

Jag frågade ju för två dagar sen vad ni tyckte min smyckes blogg skulle heta. Majoriteten säger Jewellery by Elin, men det är också en del som tycker Made by Elin Andersson. Jag vet inte riktigt vad jag tycker men bloggen är ändå under uppbyggnad och där kommer det vara bilder tillsammans med priser och info om vad ni köper :) Ni kan fortfarande beställa MEN det måste ske via kommentar i denna blogg eller helst via mail: [email protected]. Kom med förslag och idéer så ska jag försöka ordna till er beställning på bästa möjliga sätt.

Bloggar mer efter pluggandet! Puss ♥

Ett och ett halvt år

Jag vet. Jag MÅSTE uppdatera mera! Jag känner mig rätt usel på det... :( Men det är inte meningen. Nåväl, idag firar Mattias och jag 1,5 år tillsammans :D Tiden går så j*vla fort! Om en vecka ska svenska novellen vara klar, bra att man har börjat då, hehe... Men jag har hela storyn i huvet + på papper. Har typ bytt 3-4 ggr, alltså vad den ska handla om. Nee nu måste jag ner och städa rummet lite innan Mattias kommer. Sen måste jag ju duscha också, det hade jag glömt... Aja det är i alla fall ett måste! Så nu säger jag bye bye!


Jag imorse på väg till bussen


Smyckebloggen

Ska smyckebloggen heta Jewellery by Elin eller Made by Elin Andersson?!
Vad tycker ni? Vill jätte gärna ha era åsikter ♥ Puss!


Klar!

Nu är jag färdig med mina beställningar. Nöjd! Fick in rutinen efter ett tag och då gick det lite fortare. Nu ska jag skriva på en svenska novell som ska vara klar till nästa onsdag. Fast jag måste smygtitta lite då och då på fotbollen. Hur har Zlatan skött sig än då? Inte så vidare tycker jag. Han tror att han är störst, bäst och vackrast och vill inte inse att han suger, haha! Nee men jag förstår inte varför han spelar så bra utomland men aldrig på hemmaplan. Skit i det nu Elin. Nu ska du göra läxorna!! Jaja, jag ska, haha! Bloggar senare ♥


Den här var det två underbara tjejer som ville ha :)


Sverige - Moldavien

Ska ni se på matchen? Kommer nog titta lite emellan åt eftersom jag har två beställningar på gång :)
Hörs senare!


Gjort lite örhängen ikväll




Första ear cuffen gjord! Ganska nöjd :) Va tycker ni?
Bilderna är lite sisådär, de ser bättre ut IRL ;)


MÅSTE VERKLIGEN HA DESSA!!!!!!


MÅSTE INFÖRSKAFFAS!!!!
BIKBOK - 199 kr
Passar perfekt till vilket linne/t-shirt som helst +
bruna pepparkaks ben, haha!


19:53

Idag kom jag hem efter en lååång dag. Inte att jag har varit i skolan dock utan av andra skäl. Men till slut när jag kommer hem och tittar i brevlådan så ligger det ett paket till mig där :) Med delar i såklart. Men det var från en online butik så jag hoppas att det andra paketet kommer imorgon. Just nu håller jag på med ett örhänge till en klasskompis. Hon ville ha ett fjäderörhänge med lite större kedja och med chock röda fjädrar. Hoppas hon blir nöjd! Nu ska jag fortsätta. Puss!


Delarna är på väg!!

Igår skickade jag efter material till smycken :D Så förhoppningsvis på mån eller tis så får jag hem allt och då blir det till att göra smycken. Försäljningen kommer ta fart efter ett tag, måste se om de är tillräckligt många som är intresserade så att jag inte köper material i onödan. Men som sagt, allt är beställt och kommer komma i början av nästa vecka. Längtar!


Ljus rosa?

Jag har ändrat lite på designen men jag vet inte om jag ska behålla det så.. Vi får se helt enkelt.


Tygkasse

Jag glömde visa er min present från Linn. En tygkasse från Kan Dee! I alla fall så var det en i min klass vid namn Kristina som undrade vart jag hade köpt den och då sa jag att jag hade fått den i födelsedags- present men att den finns att beställa hos Kan Dee shop. Sen när jag var i stan igår (ska visa er sen vad jag kom hem med) så såg jag en tygkasse inne på Lindex för 50:- och då tänkte jag på dig Kristina :) Så här är ett tips till de som är intresserade av en snygg och billig tygkasse (som dessutom var av återanvänd bomull, tror jag ;))
Lindex:

Från kandeeshop.se:


In till STAN

Efter skolan blir det in till stan som gäller! Har fått en massa erbjudanden från olika klädbutiker med rabatter :) Sen ikväll ska jag skicka efter alla smyckesdelar till min smyckestillverkning. Jag kommer förhoppningsvis få alla delar på måndag och då blir det lite tillverkning! Hope you'll like it!!

I stan ska jag kolla in på en secondhandbutik för att kolla om den har någon snyggt ;) Sen bär det av till H&M, Lindex, Åhléns m.m. Nån kasse kommer nog följa med hem, det är jag bombsäker på.

Nu åker jag in, hörs senare ikväll! Puss ♥


På väg till gymet! - mobilblogg

Jag är som sagt på väg till gymet! Och jag känner mig jätte stolt :) Hörs senare. Puss!

Lindex


A reason to cry

Jag vet att jag varit jätte dålig på att uppdatera den senaste tiden. Anledningar till det är för det första att jag inte har tid - har jätte mycket plugg!!, och dels för att jag inte vet vad jag ska skriva - har ingen inspiration dvs att jag inte vill skriva en massa onödiga inlägg "bara för att". Jag vill inte skriva om nåt som inte berör mig, jag vill tycka att det jag skriver är intressant. Därför är det så få inlägg just nu och de senaste dagarna. Hoppas ni förstår och jag hoppas på att jag ska kunna få tillbaka eller åt minståne få någon inpsiration över huvutaget. Ni får jätte gärna ge förslag på vad ni vill se här i bloggen :) Ni är alla så fina! Puss ♥


110320

Ville bara säga att min älskling är bara FÖR söt!! Efter Solsidan frågade han mig om jag tyckte avsnittet var bra och jag sa självklart JA! Sen sa jag helt random "Jag saknar dig så sjukt mycket så att jag mår illa och är yr!!! ♥". Och han svarade "Sötis då ♥ Jag vill bara åka till dig ♥". Naaw! säger jag bara :) Älskar honom något så oehört mycket min lilla pluttis ♥


För övrigt så har jag inte haft tid eller lust att sitta framför datorn i helgen. Förhoppningsvis finns det lite tid över i veckan. Men just imorgon kanske det inte blir så mycket bloggande. Har historia på tisdag, med 9 sidor att kunna utantill (typ). Men ni klarar er, eller hur? Kan meddela att smyckestillverkningen är snart på G :) Ska nog gå och möta Mattias som kommer strax med bussen. Sen blir det mys! Puss och Kram på er alla finisar ♥


Fjädrar och kors



Dessa är 2 exempel på vad jag kommer börja sälja lite senare i vår/början av sommaren.
Produktionen kommer att komma igång, jag lovar! Det är bara det att det tar lite tid med alla
delar som jag ska beställa. Men allt kommer komma på fötter snart. Det kan jag garantera :D


Födelsedagspresenter!


+ en massa pengar!!


Vad händer med Idol?

å tal om ingenting men jag har läst i Metro, Aftonbladet och Expressen att Andreas Carlsson hoppar av Idol. Och att Alexander Bard och en till snubbe ska ersätta honom. Jag vet inte vad jag sak säga mer än att det suger! För jag tyckte verkligen att denna jury var den bästa (även om det vara funnits 2, haha!). Men i alla fall, som sagt så tror jag inte att den här juryn kommer kunna vara lika bra som den med de två Baggarna och en Carlsson. Jag hade ju tänkt att söka till Idol, kankse inte detta år men inom en snar framtid :) Men då ville jag ju att den dåvarade juryn skulle få höra mig... Annars så bor jag ju ganska nära Anders Bagge!
DÅ:

NU:


Tips!

Den här weekend bagen är från Åhléns och går loss för 349 riksdaler. Funkar perfekt till övernattning, gymmet och en massa mer. Ska förhoppningsvis köpa en sån inom en månad :)

Finns också i svart!


Wants of Mars


Thursday - mobilblogg

Ligger i sängen och ser på CSI:Miami med Mattias. Jag kom hem ganska sent, dammsög mitt rum, älsklingen kom, vi åt middag och sen la vi oss ner i sängen för att droga TV. Jag vet att jag lovade er att visa er vad jag fick i födelsedagspresent men det får tyvärr vänts till imorgon. Nu ska jag fortsätta mysa med pojkvännen min! Puss och kram ♥

The past few days

Nu tänker jag skriva om allt som jag varit med om de senaste dagarna med ord och bilder. Och jag tänker börja med i lördags: Melodifestivalen! (Jag har inte så bra bilder för min kamera är inte så stabil när den är inställd på full zoom. Sparar till en systemkamera... Men det går väl sådär)


Marie Serneholt och Richard Olsson. Innan dem började filma så åkte dom upp och sen
när dem började filma så sänktes dem ner igen.

På väg ner

Alla finalister samlade!

En någorlunda bra bild på Linda Bengtzing

Fick inte nån bra bild på Eric Saade då han skulle dansa hela tiden, haha!

Liten golfboll, va?

Sen har vi då allt pluggande. Just den här veckan + i fredags har jag jobbat som faan! Om jag får säga det själv och det tycker jag att jag får :P För jag har jobbat som 17 hela veckan med 3 olika uppgifter som är till imorgon. Det är ett stort religions prov - hinduism & buddism, historia G-prov - Napoleontiden m.m. samt skriva ett engelska tal på 3-4 minuter. Fast det skrev jag ihop på 30 minuter ;) Men i söndags skulle jag komma hem tidigt från Mattias, när jag kom hem skulle jag börja läsa historia. Och vet ni vad? Jag började läsa och min blick flackade och jag somnade "i boken", haha! Jag la mig i sängen efter ett tag och jag sov i 3,5 timme... Men jag var så satans trötter. Och det var så skönt att sova ut ordentligt.

I måndags åkte jag hem tidigare för jag hade ont i halsen och i huvet. Kände mig allmänt nere helt enkelt. På ICA i Bromma handlade jag grejer till min lunch.

1 kycklingklubba
1 paket bacon
1 avokado
3-4 champinjoner
6-8 st salladsblad
BBQ marineringssås (är inte ett måste ;))
Börja med att lägga baconet i BBQ-såsen. Sen skalar du champinjonerna, hackar och steker dem i lite olivolja tills de blir gyllen bruna. När de är färdiga lägg dem på en tallrik. Stek sen de marinerade baconet i samma panna. När de är klart lägg baconet på två hushållspappers bitar som ligger på en skärbräda. (Låt baconet rinna av sig allt överflödigt fett) Ta bort allt kött från kycklingen. Dela avokadon, ta bort kärnan och hacka sen avokadon i bitar. Ta salladsbladen och hacka dom i valfri storlek. Lägg allting på tallriken. Bryt baconet i bitar. Blanda sedan ihop allt. Klart! Rekomenderas verkligen!

Fresch, delicious and healthy!!!!

Nu ska jag sova! Bloggar mer imorgon. Tänkte att det kunde vara dax att visa vad jag fick i fördelsedagspresent... Ja, jag vet! Lite sent för det nu. I alla fall så ska jag sova nu. Börjar 9.40 så jag ska upp 7, upp med tuppen med andra ord! Ni får ha det gött sålänge så hörs vi imorgon :) ♥


GREY'S ANATOMY!!!!

Det är Grey's Anatomy just nu men jag skriver i pauserna. Som nu tex!


110316

Skriver en massa ikväll! Nu är det plugg som gäller. Puss ♥


Rätt låt som vann?

Både tittarna och juryn var överens så det måste varit den bästa låten, eller?

Jag tyckte väl att hans låt va sådär men jag tror att det går hem i Eurovision.


Sara Varga vann!!! - mobilblogg

På låtsas men det fattade ni väl?! Iaf så är jag på väg hem till älsklingen nu. Längtar till jag kan krama och pussa hur mycket jag bara kan på honom. Ska ni se på finalen då? Ska nog göra det hemma hos Mattias men först hoppas jag på att vi kan hoppa ner ner i ett varmt skumbad och ha det skönt en stund, det behöver jag efter den här veckan. Bloggar imorgon, söndags ångest redan nu :( Puss sålänge!

11 Mars 2011

Jag har inte haft någon blogglust för fem öre den senaste tiden vilket ni kanske märkt... Jag har pluggat och pluggat. Samtidigt har jag blivit oerhört trött + huvudvärk. Hela veckan har jag också känt av att halsen började tröttna så imorgon tror jag att jag kommer droga halstabletter, haha!

På tal om imorgon så ska jag med familjen + lillasysters kompis + hennes familj kolla på repetitionen av Melodifestivalen. (Kommer inte ihåg om jag har nämt det tidigare). Så vi ska åka här ifrån klockan 10:30, vi ska äta lunch vid Globen innan. Sen fick vi veta att alla måste sitta på sina platser prick 13:30. Efter detta kanske jag åker hem till älsklingen. Han sov över hos mig i natt (från igår till idag) men han kände sig dålig så han åkte hem till sig istället för skolan. Han känner sig bättre nu men vi vet inte hur det blir imorgon. Men jag bloggar imorgon när jag är hemma eller hos Mattias. Nu ska jag sussa så puss på er och ha en trevlig lördag imorgon ♥


Är för trött för att komma på någon rubrik...

Det var inget särskilt, där det med att jag tänkte säga nåt som jag tyckte var konstigt.

Nu ska jag gå upp och ta nåt att dricka och ta en alvedon (igen:(), titta klart på Big Brother och sen sussa. Ska upp halv åtta imorgon och hoppa in i duschen för att bli klarvaken, haha! Ni får ha det gött så hörs vi senare. Puss och godnatt ♥


PRETTY CUTE


BikBok, 399:-


Lång dag...

Jag kom hem för kanske en och en halv timme sen. Jag ska förklara lite senare en sak som jag tycker är väldigt konstig. Men strunta i det nu! Aja, bortsett från det så har det inte hänt mer idag, åkte till skolan - kändes som om jag var där i onödan... Mötte upp älsklingen så vi åkte hem tillsammans. Nu ska jag fortsätta med historian som jag började på igår sen när papsen kommer hem ska vi + lillasyster upp till pizzerian och käka för mamma har några kollegor här och gör någon schrapbooking grej till någon som ska sluta, tror jag. Och dom vill inte bli störda helt enkelt (alltså med arbetet, inte störda i huvet men det fattar ni väl?)

Nej, nu måste jag plugga vidare. Hörs senare!


Kollar i bildarkivet på mammas dator och hittar detta kort. Från när jag övningskörde för första gången. Hade nästan precis kommit hem från Spanien, därför så är jag lite brun. Vill ha sommar NU!


Huvudvärk!!!

ÅÅÅÅHHH jag vet inte vad det är med mig!! Jag har drömt mardrömmar två dagar i rad, inte sovit bra med andra ord. Jag vet inte exakt vad det är men jag tror jag vet vad det är... Jag har haft dessa symptomer förut. Det kommer natten efter jag sovit med Mattias då jag sover ensam i min stora säng utan någon älskling som håller om mig. Det är sant, tyvärr. Jag menar, eftersom jag sover dåligt samt med mardrömmar. Ingen bra kombination helt enkelt... Aja, just nu ser jag på Big Brother och har tagit en alvedon som vägrar att verka så jag har haft huvudvärk ända sen jag kom hem typ. Jag saknar min Mattias såååååååå sjukt mycket ♥

Nu ska jag försöka sova för jag börjar 09:55 imorgon och jag ska upp 07:00... Så nu ska jag borsta gaddarna och tvätta av sminket och sen blir det till att ringa älsklingen och sen sova, DUMS! Så god natt och jag hoppas att ni sover gott. Pussar!


GinaTricot, 149:-



23:44

Slutade vid 14 idag och åkte sen hem till Mattias för mys! Vi såg på 127 timmar. Jag vet inte vad jag tycker än, det är därför den inte är betygsatt. Sen kom papsen och hämtade mig runt halv nio. Kom hem och satte mig framför TVen tillsammans med datorn i knät. Kollade på Big Brother och så nu på Top Model 15 från inspelningslistan. Jag känner mig lite yr, illamående och har ont i huvudet så jag ska upp och ta nåt att dricka och ta en alvedon.

Börjar kvart i elva imorgon med lunch och eftersom jag har en timme och en kvarts restid så hinner jag inte äta lunch hemma. Ska gå upp nu och ta en alvedon. Puss ♥


127 timmar

Den här filmen är baserad på en verklig historia. Titta på trailern nedanför. Men i trailern framkommer det inte att han måste göra tragiska saker för att komma loss. I slutet av hela filmen så får man se den riktige Aron Ralston tillsammans med hans fru och barn.  



7 Mars 2011


Ja, jag vet kameran sucks!!! Men min iPhone kamera är faan bättre än min Canon kamera...
Aja, så där såg jag ut idag. Cardigan från H&M, t-shirt från JC (gammal) och NYA jeans från Cubus


På väg hem till Mattias - mobilblogg

Som rubriken lyder så sitter jag på en buss som tar mig raka vägen hem till min söta pojkvän. Jag kommer hem ca 21 ikväll och då blir det uppvisning av dagens outfit. Vi hörs då. Puss!

Ser ni på.....


???


SOMMARTIDER

Jag vill ha sommar NU!!!!!!!!

Linnen // Gina Tricot
Hatt // H&M
Solglasögon // H&M
Korsörhänge // By Me
Shorts // H&M
Ring // BikBok
Converse


6 Mars 2011

Solsidan nu!!!!!


Mönstrat och basic från H&M


Jag frågade Erica i butiken: "Älskar eller hatar jag den. Jag älskar den! Måste in och prova"
Den är så annorlunda med det där speciella mönstret. Love!

Lite längre, kritvitt, snygg rygg. Vad mer kan jag säga?

Den svarta jag hade innan gick sönder så jag var tvungen att köpa en ny (A)


One Tree Hill

Sitter och kollar på One Tree Hill. Love, love, love!! Det är så jävla bra och kommer alltid vara :)
Aja, jag bloggar senare och visar kläderna från shoppingen från i tisdags. Nu ska jag titta klart!


13:10

Nu är jag på väg till Cubus inne i stan. Såg på veckans Sofis mode hade en rabattkupong på 50% på jeans. Tänkte köpa ett par svarta :) Efter det blir det bowling vid Fridhemsplan. Längtar så mycket för det va jätte länge sen jag spelade sist. Så det ska bli skitkul :) Sen drar vi hem till Mattias och sova där. Bloggar ikväll eller imorgon!

Look-a-like


2 Mars 2011

Jag köpte lite grejer igår bla andra boken av Sofi Fahrman. Jag fick Elsas mode i födelsedagspresent och började läsa lite på bussen in till stan. Så jag passade på att köpa Elsas värld igår på bokrean inne på Åhlens. Jag har försökt att ta bilder på plaggen jag köpte men det är för ljust. Alltså att solen skiner in i mitt rum. Jag förösker igen ikväll när det är mörkt ute. Nog pratat om det, gårdagen blev lyckad :) Erica och jag gick runt i stan från ca halv tre till halv sju då filmen började. Filmen var VÄLDIGT VÄLDGIT SUPERDUPER BRA!!! BÄST! Jag ska ladda ner den och se den om och om igen för att den var så bra.

Imorgon ska Mattias och jag + hans systrar bowla :) Jag har inte bowlar på jag vet inte hur länge. Så det ska bli kul, om det blir av över huvudtaget... Hoppas det iaf! Nu ska jag försöka rita lite. Jag hade glömt bort hur kul och inspirerande det är att rita. See you guys later!

På väg in till stan - mobilblogg

Just nu sitter jag på en tunnelbana på väg in till T-Centralen för att möta upp Erica :) som jag skrev igår så kommer det bli shopping, bio och sen sleep over hos mig! Skit mysigt om ni frågar mig. Ni får ha en fortsatt trevlig tisdag så bloggar jag imorgon ♥

RSS 2.0