Mums


Årets första jordgubbar med vaniljglass... Mm va gott det va ♥



För övrigt: här är en bild som jag gjorde på en bildlektion:


Lite dålig kvalitet men jag tog bilden med mobilen och då blir det inte
så mycket bättre än detta.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Men först ska jag kolla lite på 90210 som jag har spelat in. Det går från 20:00-21:00 på måndagar.

Natti natt. Puss ♥


Nytt i garderoben

Vi kom hem för ca 1½ timme sen och jag tänkte att jag skulle koppla min dator med en sladd (som jag fick av mormor) till raoutern för att se om det skulle funka. Men icke sa nicke för det gjorde det inte. Så just nu sitter mormor vid min dator och knappar och jag sitter är och lägger upp det jag köpte idag.


Till balen har jag köpt:



Hårspänne - Glitter
Lösögonfransar - H&M
Gelégrej till foten när man går i klackar - Dinsko



Linne - Lindex
Tee, Musse Pigg (I'm inlove btw) - H&M Divided



Mjukisbyxor - Cubus
Kjol - Cubus


Jag har detta set i rosa också :)
Jag tycker det är så sött

Snart ska vi äta tror jag för dom har börjat med maten där uppe. Nu funkar min dator i alla fall :)

Kanske skriver ett kort inlägg ikväll. Pussar ♥

Dagens outfit



Marinblå tunika - Lindex
Ljusbrunt skärp - Ginatricot
Halsband med bokstaven M (som står för Mattias såklart) - Guldfynd


Snart ska vi åka så jag säger hejdå sålänge och så bloggar jag när vi kommit hem.

Pussar ♥

Nu säger jag...

.. natti natti. För nu ska jag gå och lägga mig, jag ska upp tidigt i alla fall. Bloggar när vi har kommit hem imorgon eftermiddag och lägger upp bilder på det jag har införskaffat :)


Visst är vi söta? :)  
(Jag har håret uppsatt i en boll så det är därför jag ser lite konstig ut,
för det ser inte ut som om jag har nåt hår)


Aja godnatt på er alla. Pussar ♥ 

Lyx vs. Budget


Jag tycker till och med att Monki brillorna är snyggare ;) 

ingen mobil...

Det blev ingen mobil. Jag tänkte efter riktigt noga, det började ryka jag lovar :P Nee men jag började tänka på om jag verkligen behöver en ny mobil. Min funkar ju fortfarande liksom. Jag tittade i ThePhoneHouse tidningen och kom på att jag vill ha en ny dator (som funkar..). Jo, min funkar det är bara det att den kan inte ansluta till internet. Så jag ska börja spara till en bärbar dator från SONY:


Sony VAIO EB1 (15.´5 tumsskärm) ska jag spara till.

• 320 GB
• 4 GB RAM-minne
• Windows 7 Home Premium




Sen idag var alla vi ute med båten. Lyckades föreviga dessa 2 svanar.


När vi kom hem fotade jag lite i trädgården.

                         Den här är så somrig tycker jag.

Nu ska vi äta. Bloggar senare. Pussar ♥


Veckans vill ha




4 t-shirt och linne favoriter hos mig just nu. Pussar ♥

29 maj 2010

Nu har Mattias kommit. Mamma, Emma, mormor och morfar är i stallet och kollar på när Emma rider. När dom kommer hem så träffar mormor och morfar Mattias för första gången.

På måndag är jag ledig från skolan, för att vi ska ha en heldag med mormor och morfar inne i stan. Då ska jag köpa denna:

Och ett par trosor till (59:-). BHn kostar 149:-, och det är den värd :)
Jag fick hem mitt klubbkort från Linex i förrgår tillsammans med en värdecheck på 50:- vilket är bra eftersom jag ska shoppa där på måndag.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Pussar ♥

städat

Nu har jag städat mitt rum och toalett för att det ska vara fint till mormor och morfar kommer hit (dom landar 23:45). Mamma och jag åker om ca 10-20 minuter eller nåt och kommer hem vid kanske 01:00. Vet inte riktigt.

Igår så köpte jag en skyddande hårsprej som man ska ha i håret innen man använder t.ex. locktång.
Den kommer från OSiS+ och jag köpte den hos min frisör i Stenhamra.
Sen idag så skulle jag ju köpa en mobil men det blev inte så. Mamma måste vara med och skriva på något papper för att mitt abonnemang är skrivet på henne. Så vi ska in till Bromma på söndag istället. Jag hoppade in på konsum och köpte Volyme & Lift Hairsray från TRESemmé.  



Just det, igår så gjorde jag klart min bild uppgift. Så här blev resultatet:


Visst är den söt :) !
I helgen blir det inte så mycket bloggande för mig eftersom mormor och morfar är här. Och min dator funkar inte fortfarande... Den kan inte ansluta till något internet. Om det ska funka måste man starta om raoutern (osäker på stavningen) som kopplar upp allt internet i hemmet... långsökt, I know. Imorgon kommer i alla fall min släkt + Mattias (jag har bara släkt på mammas sida och det är inte mycket). Nu tror jag att vi ska åka. Jag kanske hinner skriva nåt litet inlägg imorgon men jag får se.

Ha det gött så länge!  Pussar ♥   


mys mys

Mattias kom hit för ca en timme sen. Nu har jag äntligen blivit klar med kemin! Så nu blir det mys mys med älskling. Ahlgrens bilar, fanta och Grey's Anatomy ♥ Pussar



Jag säger natti natti direkt så skriver jag imorgon, Pussar ♥

16:07

Jag ska göra klart den där förbannade kemin och skicka den till min lärare ikväll eller aa så fort som möjligt i alla fall. Jag har lämnat in min bildanalys! Jag är stolt över mig själv, för jag tror faktiskt att jag kommer att få mitt MVG i bild. Här är Bambi & Stampe som jag ritade av.

FÖRE:



EFTER:

Min kopia ser mycket bättre ut IRL än på bilden. Jag tog den med min mobil så jag förstod att det skulle bli en pissig bild. Men jag är i alla fall skit stolt över mitt konstnär arbete. Jag fick högst betyg i klassen på planshen och hon sa att jag hade gjort den finaste layouten hon sett. (Vill inte skryta men jag lovar att hon sa så) När jag har fått ta hem den så ska jag lägga upp en bild på hela.

Nu ska jag fortsätta med kemin sen blir det klippning (ändrat till 17:00) sen kommer älsklingen hit och sover över. Vi börjar inte förrän 09:40 på torsdagar.
Aja.. Nu ska jag nog fortsätta. Pussar ♥

P.S. Jag lägger upp dagens vill ha senare. Pussar!

Ska köpa ny mobil!

Jag har tröttnat på min gamla mobil... som är en W595.  
Det börja med att mamma kom hem med en ny (Sony Ericson Elm, Green Heart) idag och när jag hjälpte henne med den så verkade den jätte bra och jag känner att jag behöver en ny mobil...(not, men jag vill ha en)
                         
Den ser inte så snygg ut på bilden men IRL så var den faktiskt helt okej. Jag ska åka in till Bromma med Mattias på fredag och köpa den.

Nu kan jag ju passa på att berätta om det där med Spanien. Jo, min mormor och morfar flyttade ner dit 2000 och jag har åkt ner dit varje år 1-2 gånger. Jag har varit där med min kompis Linn och nu den 16 juli åker jag m. familj och Mattias ner. Familjen åker hem efter en vecka men jag och älsklingen stannar en vecka till! Fan va jag längtar dit. Sol, bad och shopping! Men det kommer att bli extra kul för Mattias för han har aldrig varit utomlands, förut om man inte räknar med Danmark men det gör inte han :P

Jag lovar att skriva när va är där nere :) Jag kommer också lägga upp en massa bilder på mig och Mattias och ALLT som jag har shoppat... Mattias kommer att bli tokig. Förra året när jag var nere så köpte jag ca 11-12 toppar på en vecka, eller va det till och med samma dag... aja påminn mig inte bara :P

Jag har gjort klart bildanalysen så nu ska jag sätta igång lite med kemin. Det ska bli så kul... Men jag försöker att hålla ut det är bara 10 skoldagar kvar, i alla fall för mig. Den 3 juni ska jag vara med när Mattias syrra "springer ut".

Imorgon blir det till att sy för hela slanten. Jag ska försöka bli klar imorgon. Jag lägger upp en före- och efterbild sen. Nej nu ska jag plugga lite mer och jag säger natti natt redan nu men jag bloggar när jag kommer hem imorgon. Jag slutar 11:20 så jag är väl hemma ca 11:30.


En bild från i lördags.   

Pussar ♥


07:52

Det regnar ute och jag vill inte att det ska göra det. Det har varit så fint väder den senate veckan. Jag gick in och kollade på väderkanalen.se och resten av veckan ska det regna på Ekerö. Kul va? Nä inte så särskilt. Jag har klätt på mig och ska gå upp och äta frukost. Sen ska jag sminka mig.

Idag ska Mattias hjälpa mig med mitt internet.. Jag kunde inte komma in igår för det funkade inte. Så det ska han fixa sen ska vi göra klart hemprovet i kemi. Sen ska han hjälpa mig med bildanalysen som jag ska lämna in imorgon. Jag lovar att ikväll så skriver jag om Spanien och lägger upp bilder från april-maj.

Här är en bild på Mattias när vi var ute och rodde på åkern. (Det var kankse 70-100 cm högt vatten, det kom från all snö som legat där under vintern)



Ååh va jag Älskar honom! Han är mitt allt och kommer alltid att vara det ♥

Och denna bild är tagen dagen efter. Vi ville ut och ro igen :P



Nee nu måste jag sminka mig om jag ska få stjuts av mamma!

Pussar ♥


kill me, kill me now...

Jag har så j*vla mycket att göra denna vecka! Min vecka kommer se ut ungefär såhär:

Måndag: plugg, plugg, plugga i kemi
Tisdag: bildanalys + plugga kemi + kanske sy på ett linne från slöjden, Mattias med hem
Onsdag: plugga kemi (om jag inte redan är klar), 17:15 klippa mig
Torsdag: SO + sy, sy, sy... Förhoppningsvis ska älsklingen med hem
Fredag: hämta mormor och morfar vid 00:00 på Arlanda. Dom bor i Spanien... Jag berättar antingen ikväll eller imorgon.
Lördag: Mattias kommer runt 10 på morgonen. Släkten kommer och äter middag. Mattias sover över.
Söndag: SO...


Fy bubblan vilken vecka. Men snart är pesten slut och jag kommer inte sakna det ett dugg.
Nu ropar mamma att det är mat. Sen ska jag plugga vidare och jag skriver ikväll igen.
Pussar ♥


älsklingen min är bara för söt!

♥Mattias är bara för gullig! I fredags vid 18-18:30 tiden kom han hem till mig och gissa vad han hade med sig...
10 stycken röda rosor!! Ååh, vad jag älskar honom.



I lördags så åkte Mattias till Svanhagen 11:30 för att döma en fotbollsmatch. Jag åkte senare för att möta honom och för att sen åka in till stan tillsammans. I förra inlägget sa jag att jag skulle prova båda klänningar men båda vi var trötta och det var så mycket folk. Det var demostrationer hit och demostrationer dit. Jag köpte i alla fall detta:

Båda är köpta på H&M.
                      
Det är en eyeliner men    Det är svart och silvergrå
 jag ska använda den                ögonskugga
        som kajal


Sen fick jag detta av Mattias:

                                

                                

Trosorna är i samma färg IRL.
Bh och trosorna är köpta på Lindex.



Nej nu ska jag fortsätta plugga lite kemi... Imorgon ska jag sätta upp sk*t mycket bilder som jag har tagit under april och maj :) ♥


Natti natti, Pussar ♥ 


jag vet inte vad jag ska säga...

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Jag vet att jag inte har bloggat på ca 2 månader men jag har haft fullt upp. Jag har inte heller haft lusten till att blogga jag vet inte vad jag skulle ha skrivit.

Jag kan berätta lite snabbt om det största som har hänt.
Det är bara 2 veckor och 5 dagar tills skolan slutar!! eller så kan säga att det är 13 skoldagar kvar.
Jag har köpt en sk*t fin balklänning. Jag lägger upp en bild på mig och Mattias tillsammans senare, kanske på baldagen.
Jag har också köpt de sötaste skorna!
Jag var inne i stan förra onsdagen och testade den här från Indiska som jag hade tänk att ha till avslutningsklänning. Ni kan inte fatta hur besviken jag var. Den var inte alls som jag hade förväntat mig att den skulle vara. Jag menar den ser ju ut att sitta kroppsnära men icke sa nicke, för det var det minsta den gjorde.

Visst ser den ut att sitta jätte fint? Men den bara föll av, jag testade en S och jag brukar oftast ha M i storlek. Men den bara föll av. Jag ska in till stan imorgon igen och då ska jag testa den igen i XS och sen ska jag testa denna också.

Den ser inte lika fin ut som den andra men den ska testas i alla fall.

Sen har Älsklingen och jag firar 6 månader den 30 mars. F**n va jag älskar dig gubben!
Jag kommer förhoppningsvis att få MVG i idrott :)
Jag har gjort en bil uppgift om jag är jätte stolt över för det blev så bra. Jag kan ta en bild på det nästa vecka.

Jag ber så mycket om ursäkt men nu ska jag i alla fall försöka blogga på heltid :P ♥

Nu ska jag upp och steka hamburgare. Pussar ♥


RSS 2.0