I wouldn't live if there was no music




Home(work)

Kom hem för ca 40 minuter sen. Hoppade av vid Fridhemsplan på vägen hem för att fixa Fritidsbiljett eftersom priset höjs imorgon. Iallafall, när jag kommer till SL center och tar en kölapp så betjänades nummer 110 och på min lapp stod det 203... Lite surt men ibland får man bita i det sura äpplet.


Just nu håller jag på med Företagsekonomi och snart kommer pojkvännen ♥ Har ett tidsinställt inlägg lite senare ikväll!


Jaa tack!


Guess who?

"Här kan jag titta ut genom träpinnar, det ger väldigt mycket för själen" - MARIA MONTAZAMI

För övrigt har jag hittat ett skåp till mig idag - i skolan ;) Tänkte att det kanske inte är så smart att springa runt med en tjock vinterjacka när det är dax för det. Imorgon är det skola från 9 till ca 15. Sen hem och plugga engelska. Ska verkligen satsa i år med både svenska och engelskan.

Bloggar mer imorgon efter skolan! LOVAR ♥

Skulle inte säga nej!


Upcoming - 6 filmer att se fram emot!

Twilight Saga - Breaking Dawn part 1 - 16 november 2011


Crazy, Stupid, Love - 23 september 2011


Friends with Benefits - 16 september 2011


The Change-Up - 11 november 2011


New Year's Eve - 25 december 2011


Mission Impossible 4: Ghost Protocol - 27 januari 2012

RED


Skor - Topshop, Väska (liten) - Monki, Klänning - H&M, Jacka - Modekungen.se, Nagellack - Chanel, Blus - Lindex, Kjol - BikBok, Väska (stor) Modekungen.se,
Blus - Topshop, Stickad tröja - Monki, Stockad tröja - H&M, Linne - Monki,
Skor - Jeffrey Campbell


IKEA

Imorgon slutar jag 15.15 och åker direkt in till IKEA med mamma! Bloggar sent när vi kommit hem ;) Puss ♥

weheartit.com


Jeffrey Campbell

Denna skoskapare är nog världen mest kända! Enligt mig iallafall. Hur som helst så har jag suttit och trånat efter flera par skor hela veckan. Blir galen - de är ju så sjukt snygga!


25 augusti 2011

Nu känns det som om skolan börjat på riktigt... Hehe. Slutade 14 idag och åkte in till stan för att inhandla en skinnjacka men dagen slutade med två dunkuddar från Åhlens och en herr skjorta (till mig) från H&M. Nöjd ändå trots att jag gått till varenda H&M butik i Stockholm och frågat efter den här jackan - som antingen är slut eller så ser dom ut som levande frågetecken när man beskriver den.


Visar senare ikväll vad jag köpte för skjorta ;)


I want to be just like you when i grow up

Jag har slut på inspiration för tillfället... Känner inte för någonting. Vill bara deppa lite grann... + att jag vill uppnå alla de mål som jag har. Jag hade ju ett mål som skulle vara uppnått typ nu men jag har inte ens börjat - snarare gått i back. Men nu J*VLAR ska jag uppnå min målvikt! Det gäller bara att PLANERA, vara MÅLMEDVETEN och tänka på RESULTATET. Och det ska jag göra, inte försöka utan SKA göra. Sålänge får ni nöja er med några bilder från weheartit.com :)
                         


Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

Som sagt så var vi och såg på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 igår. Ja, vad ska man säga? Sista filmen och bra var den ju! Inte favvo filmen direkt men man var ju bara tvungen att se den på bio, eller hur ;) Helt klart värd att se!

Harry Potter och dödsrelikerna del 2 - 1 2 3 4 5


22 augusti 2011

Sitter i skolan just nu med ämnet Webbdesign. Lektionen började halv nio och en halvtimme senare säger läraren att vi får 20 minuters rast... Han vet ju inte vad han ska göra och det är en timme kvar. Hehe. Bra start på terminen, eller?

Annars då? Jag mår bra, ganska trött bara. Mattias och jag såg på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 igår. Kollade också runt som attan efter en passande "skinnjacka" (alltså skinnimitation), kollade bl.a. in på BikBok och H&M. Men tyvärr är alla för korta! :( Väldigt irriterande då det var ett erbjudande med 50% på en valfri produkt på BikBok. Aja, nu börjar lektionen igen... Later!


Little black dress




H&M, 299:-

Kejdan sitter bak.


BLACK


Klackar - Nelly.com, Ring - H&M, Klänning - GinaTricot, Halsduk - Monki, Skinnjacka - BikBok, Nagellack - Chanel, Väska - Bianco, Skinnkjol - H&M, Cape - GinaTricot, Hatt - Kappahl


Lips that felt just like the inside of a rose



Rihanna - California King Bed


Old times

Första skoldagen gick bra! :) Såg dock inga blyga 1or, hehe! Imorgon är det aktivitetsdag. Vi ska vara klockan 9 vid Hagaparken och förhoppningsvis får vi bege oss hemåt runt 14. Har två tidinställda under morgondagen.



Haha, kollade på gamla bilder... Här är jag blondin som precis slutat 8an.

Boots


Apornas planet: (R)evolution

Filmen vi såg igår var alltså Apornas planet: (R)evolution. Den var inte som någon annan film jag har sett - förutom King Kong... Iallafall så var den bättre än vad jag trodde den skulle vara. Den var sorlig men ändå bra.

Apornas planet: (R)evolution - 1 2 3 4 5


So far away but still so close

Hej alla fina läsare!

Idag var sista dagen av mitt näst sista sommarlov. Skolstart imorgon! Ska börja välja kläder och packa ner block, kalender och pennor i väskan då jag vet att jag inte kommer ha orken imorgonbitti till det. Känns ändå rätt ok att skolan drar igång igen. Vill se hur schemat ser ut för förra årets schema var inte det bästa. Är också nyfiken då jag kommer ha nya ämnen - Företagsekonomi A & B, Webbdesign, Affärsjurudik m.fl. Och såklart är man nyfiken på hur alla nya elever som börjar 1an ser ut ;) 

Nu ska jag och Mattias och jag titta på Apornas Planet: (R)evolution. Hörs imorgon efter skolan ♥


Beastly

Den här filmen är helt klart en ny favoritfilm! Filmen är en ny version av Skönheten och Odjuret som är en av mina favoriter bland Disney filmer. Vanessa Hudgens och Alex Pettyfer i huvudrollerna, vilka dom spelar otroligt bra! Filmen är verkligen jättebra. Mary-Kate Olsen finns med på ett hörn. Rekomenderas till 100%

Beastly - 1 2 3 4 5


Photosession

I söndags kom Erica hit för att vara modell för mina smycken. Vi gjorde inte alla då jag inte hade material hemma. "Handsmycksbilden" är min favoritbild.
















The bag

I lördags satt jag från ca 15 till 2 på natten med att sy klart väskan! Det var det tygerna var till för. Är verkligen jätte nöjd med den. Kommer användas flitigt i höst/vinter!


I love you

På Gotland förra året gick vi runt i Visby sista dagen. Hittade en affär med stilfull, lantlig inredning. Köpte dessa bokstäver som kostade 12:- om jag inte minns fel. Jag hade inte glömt bort dom, jag visste bara inte vart jag skulle sätta dom. Så nu när jag målat om säkretären till vitt så såg jag att något fattades på den. "I Love You" har allstå fått sin plats!



Höstfärger


Sunset Dreams - H&M, "62" Milano - Mavala, "65" Smoky Grey,
"708" Cool Camel, "643" Chelsea Red, "191" Gothic Black - IsaDora


16 augusti 2011

Min käraste ägodel (typ) funkar!!! :D Blev helt förkrossad (läs: väldigt ledsen), som många kanske förstår, när allt jag hade - apparna - försvann + att det stod att jag var tvungen att sätta in ett giltligt SIM-kort utan någon PIN-kod och att jag skulle koppla in iPhonen till iTunes. Iallafall så är allt löst och alla appar är tillbaka :)

Annars då? Med mig är allt bra! Längtar till ikväll då pojkvännen kommer hem från en vecka utomlands. Jag har saknat honom så himla mycket! Så ikväll blir det mys i famnen på älsklingen ♥

Balen i 9an


Hatar iTunes!

Jag hade inte öppnat upp iTunes på ett bra tag. Och självklart fick man upp en sådan där förfrågan om man ville ha den senaste uppdateringen och jag klickade på "Hämta". Efter ett tag kommer det upp ett fönster där det står att jag måste återställa iPhonen för det finns inget kvar på den (det stod något liknande). Jag tar upp iPhonen och kollar på skärmen som har en USB-kabel "symbol" och en iTunes symbol - den såg alltså ut som den gjorde när jag satte på den för första gången, då man måste koppla in den i iTunes för att instalera och grejer. Sen står det att jag bara kan ringa nödsamtal och att mobilen är SIM-låst. Att jag måste sätta i ett fungerande SIM-kort utan kod. Jag brister ut i gråt!!!!! Jag menar, ALLT som jag hade på iPhonen raderades bara sådär. Utan att jag gjorde någonting. Jag stängde ner iTunes och öppnar upp det igen efter ett tag och då finns det två alternativ: "Ställ in som en ny iPhone" eller "Återställ från säkerhetskopian av Elin Andersson's iPhone" och jag trycker på återställ från säkerhetskopian. Den har säkert hållit på i 15 minuter med att återställa och kommer göra det i ytterligare 18-20 minuter. Så jag väntar ihärdigt på att återställningen ska bli klar så jag inte behöver åka in till Tele2 imorgon. Älskar verkligen min iPhone och jag vill inte byta den mot min Sony Ericson mobil som suger *****... Iallafall så hoppas jag verkligen att allt finns kvar för jag hann säkerhetskopiera innan det blev strul. TUR DET!



Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Beastly som tydligen ska vara jättebra :) Betygsättning imorgon. Puss och god natt så länge ♥


Bad Teacher

Som sagt så såg vi på filmen Bad Teacher och jag hade väldigt, väldigt höga förväntningar men de som gjorde trailern tog verkligen bara det som var något att ha ur filmen - eller vad jag nu ska säga... Det var en riktig besvikelse kan jag lova! Rekomenderas inte... Bara om ni inte har så stora förväntningar som jag hade. Visst, filmen hade väl sina stunder men den var underbottennivå resten av filmen. Och visst så är Cameron Diaz en av mina favorit skådespelare men det förändrade inte filmen. Väldigt synd måste jag säga. 

Bad Teacher - 1 2 3 4 5


15 Augusti 2011

Ja, jag vet att jag har varit lite (väldigt mycket) off den här helgen men jag har inte alls haft någon lust. Nu är det bara tre dagar kvar utav sommarlovet och det känns som jag slutade 1an förra veckan. Varför ska tiden alltid gå så fort?

I torsdags var jag iallafall inne i stan med finaste Jennifer. Hittade inget men vi spenderade en massa tid till att prata serious shit! Kom väl hem runt 19. Sen i fredags spenderade jag större delen av dagen med 7 underbara tjejer på Gröna Lund. En kompis ska åka till USA nu snart så vi hade lite avskedsfirande för henne. Vi var där från ca 12 till 19. Senare gick vi hem till Amanda för att grilla. Åt inte middag förrän klockan var halv elva säkert... Haha! Alla var ju bara lite hungriga. Anne och jag gick hem vid ett för att se på Bad Teacher som visade sig vara ingenting jag trodde den skulle vara. Betyget kommer senare ikväll. Hade iallafall väldigt, väldigt roligt! :D


Alla var liksom inte beredda på att jag skulle ta ett kort...

Ben & Jerry ice cream såklart! ;)

På vägen hem

På bussen hem


YELLOW


Skor - Nelly.com, Blus - Topshop, Väska - Balenciaga, Klänning - BikBok, Nagellack - Make Up Store,
Byxor - H&M, Ring - cocoo.se


Gröna Lund

img_1119 (MMS)

Är på väg till Gröna Lund! Hörs imorgon


Elsa böckerna blir tv-serie på TV 3

Tittade in på TV 3 och såg att Sofi Fahrmans böcker blir tv-serie  på TV 3 play. Den tredje boken kommer förhoppningsvis släppas i höst vilket tv-serien också gör! Castingen för rollerna pågår just nu. Stockholm är den stad serien kommer utspelas sig i. Serien kommer innehålla kända profiler, vissa kommer troligtvis spela sig själva. Jag hoppas verkligen att dom hittar den perfekta Elsa och Hugo annars kommer serien inte funka! Längtar ♥


10 augusti 2011

Hej bloggen! Har varit med mamma till Ekerö idag... lärde mig inte mycket, hehe. Det var min onsdag det. Förrutom det så har jag lagat mat - köttfärssås med pasta, gott! :)

Imorgon blir det till att röja city med bästa Jennifer! Strosa runt lite och förhoppningsvis prata en massa om vad som hänt på sommarlovet - allstå en massa tjejsnack! Lite barnsligt kanske men jag lovar, det behövs ibland.

Imorgonbitti hade jag lite fantasi och tänkte: "Varför inte ta en powerwalk innan lunch?" Så imorgon gäller det. Då ska jag vara duktigt för första gången på sommarlovet! Efter powerwalken tar jag såklart en dusch sedan klär på mig något snyggt för att sedan bege mig in mot stan med Jennifer.

Nu ska jag sätta på det nya avsnitten av One Tree Hill på datorn och måla naglarna så att jag är fin imorgon. Puss ♥


Mocka, skin, satin





Med dessa tyger hade jag tänkt att skapa en ...... hemlighet! Haha. Förhoppningsvis på söndag kommer den vara klar och redo för visning. Nyfikna?


Stickat - alltid höstens måste

Åkte iväg med mamma till Sundbyberg idag. Kikade in på Stockholms Stadsmission Second Hand (långt namn?). Hittade en skitsnygg stickad tröja som kommer passa perfekt till jeans, chinos m.fl. byxor! Nöjd :) Kostade bara 40:-


Inspiration H&M Home




Cars 2

Filmen vi såg på igår var Bilar 2! Jag hade väldigt höga förväntningar då jag älskar första filmen och action filmer och Bilar 2 skulle innehålla hemliga agenter osv. Men jag blev rätt besviken efter att ha sett trailern, trodde att Blixten skulle ha en lite mer betydelsefull roll. Det var för mycket Bärgan - allt handlade bara om honom. Så lite besviken vart jag ju. Men den var ändå bra i stora drag och jag älskar alla detaljer som filmskaparna gjort.

Bilar 2 - 1 2 3 4 5



Tips på serier

Tänkte bara tipsa om 2 stycken serier - Love Bites & CSI:NY. Kärlek + Mord, hehe!

Love Bites - TV 3 måndagar 20.00
Såg reklam för den här serien för ca 4 veckor sen. Men innan premiären gick Project Runway samma tid, samma kanal. Hade glömt att ta bort inspelningstiden, vilket jag gjorde rätt i. Så när jag kom hem från Småland hade jag 3 inspelade avsnitt av Love Bites. Så igår tog jag mig friheten och tittade på alla. Måste säga att jag är helt såld - och det efter 1a avsnittet! I serien är det en massa personer men på något sätt har alla en koppling vilket jag tycker är mycket spännande och roligare att se på. Pricken övet i:et!

Love Bites - 1 2 3 4 5




CSI:NY - Kanal5 måndagar 21.00
Alla CSI serierna - Las Vegas, Miami, New York - är bra! Idag börjar Kanal5 sända de nya avsnitten av CSI:NY. Rekomenderar verkligen den här serien till de som tycker om kriminal serier.

CSI:NY - 1 2 3 4 5


Biotime!

img_5117 (MMS)

På väg till Vällingby för bio. Hörs imorgon! Puss


I love you, babe!




Varför är det bara min pojkvän som blir bra på bild? Han kommer bli något i framtiden, det lovar jag!


I don't wanna' to be the girl that laugh the loudest



P!nk - Sober


Romanic

I bilen på vägen hem igårkväll frågade lillasyster om hon skulle kunna få en kopp varm O'boy när vi kom hem. Det smittade av sig så när vi kom hem gick vi upp och gjorde varm O'boy, gick ner och satte oss framför TVen då vi bestämde oss för att se The Proposal. MYYYYS! Vi hade en massa tända ljus och filtar, och jag låg i Mattias famn ♥


PINK


Jumpsuit, Jeans, Tube Top - GinaTricot, Läppstift - Make Up Store,
Ring - Lindex, Väska - Modekungen, Blus - Lindex, Pumps - Nelly.com,
Clutch - Chicy.se, Linne - BikBok, Gummistövlar - Hunter/Brandos


Outfit 4 augusti 2011



Cape, Linne - GinaTricot, Shorts - Vintage


Ut med båten

Snart bär det av ut till havs... Nee men ut på sjön åtminstone. Tar med mig kameran! Puss ♥


Sist vi var ute med båten


Måste införskaffas!


Smoky Grey



Smoky Grey, "65" - Isadora

He's just not that in to you

Den här filmen såg Mattias och jag på planet hem. Det är en sådan film då alla har en koppling till varandra. Lite Valentines Day tema på filmen. Älskar sådana filmer! Några av mina favoritskådespelare är med så det gjorde filmen bättre. Den kanske blir bättre andra gången man ser den!

He's just not that in to you - 1 2 3 4 5



New in






Älskar kudden, brickorna och krokarna!

Ändrade planer

Istället för hemgång imorgon så kommer vi åka hem ikväll.  Kommer nog se på film och sova på vägen hem. Annars har vi inte gjort så mycket idag. Ritat lite designer på väskor - bättre på papper än att man glömmer bort ;) Hörs när vi kommer hem ♥

Canon EOS 550D + Sigma 70-300/4-5,6 DG Macro


LINDEX


Elsas Värld

Detta är ju den andra boken ur triologin av Sofi Fahrman. Och jag är kär på nytt! Den första var superduper bra , likaså den här så jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag verkligen älskar hennes sätt att skriva + att jag längtar efter den tredje boken! Synd bara att Sofis dator kraschade så att hon var tvungen att börja om på boken... Men jag väntar otåligt som nog många fler unga tjejer också gör!   

Elsas Värld - 1 2 3 4 5



1 Augusti 2011

Tänk att det redan är augusti! Om ca 2 månader har Mattias och jag varit tillsammans i 2 år ;)

Idag har vi varti lite här och var. Åkte till Högsby, hittade lite grejer till min framtida lägenhet... Visar när vi kommer hem till Stockholm. När vi kom hem gick mamma och jag ner till "stan", "Åseda centrum" och kollade i de butiker som var öppna. Hittade lite grejer på en blomsterbutik - visar när vi kommit hem. Jo, förresten så ska vi åka hem på onsdag. Runt 18.30 gick vi ner till simhallen som ligger med bara några 100 meter bort, tar ca 3 minuter kanske. Sen åt vi middag och nu sitter jag här. Imorgon ska vi kanske åka in till Växjö för lite shopping :)

De senaste nätterna + i Spanien har jag läst Elsas Värld - betyg kommer imorgon! - men nu är den utläst och nu har jag inte någon bok att läsa! HJÄLP! Tipsa mig gärna om bra böcker - kärlek, sex, tårar, trubbel!