Mys med Älskling

Nu kollar vi på Robert Gustavsson - Svergies roligaste man. Så jag kommer inte blogga mer ikväll.

Vi åker upp tidigt imorgon. Båda börjar runt halv 9 så vi måste ta 7 bussen här ifrån. Aja sen efter skolan ska vi äta middag men vart nånstans vet jag inte, Mattias ska överraska mig. Det blir ingen bio för att det inte fanns någon tid som passade. Aja nu ligger Mattias i sängen och väntar på mig... Missförstå mig inte, jag skrev så med flit :P Pussar ♥


Klänningen

Våran insparksfest ska ha temat "Black n' White" så av en slump kollade jag på H&M inna njag fick reda på det här och hittade den här jävligt snygga blåsan som skulle passa bra :)

                      
                                                              H&M - 299:-


I Love You so much!


The time goes by..

Nu ser jag på Kungarna av Tylösand så jag kommer inte blogga efter programmet utan slänga mig ner i sängen och däcka haha! Så nu säger jag natti natt så skriver jag imorgon :) ♥


30 September 2009 ♥ 30 September 2010

Efter skolan imorgon ska Mattias och jag åka till Drottningholm. För exakt ett års sen stod vi där och det var såå jävla romantiskt! Jag får inte glömma kameran så kan jag visa er :)

Både Mattias och jag räknade från våran första kyss att vi var tillsammans. Det är så som jag har trott att alla gör men det har jag hört att så behöver det inte vara :P Det var också lite speciellt eftersom det var första gången för oss båda att kyssa någon. Och ända har vi hållit ihop sen dess. Detta är bådas första riktiga förhållande. Vi hoppas faktiskt att det här ska hålla så länge vi lever och att någon eller något ska skilja på oss för alltid.

Det här var våran lilla kärlekshistoria typ ♥


Berg flyttar in

Har precis kollat klart på Berg flyttar in på 4an. Så nu blir det Välkommen åter! och sist men inte minst blir det Kungarna av Tylösand på 5an såklart :P Kommer kanske inte kunna skriva senare för internetet krånglar. Men jag skriver imorgon innan första lektionen börjar vid 09:40.


Designen

Som ni ser så har jag ändrat lite i designen men jag har inte hunnit göra en ny header vilket behövs för jag har ju olika färger :P Aja nu ska jag fortsätta med samhällskunskapen. Pözz!


Plugga lite samhällkunskap

Nu är allting nästan klart för denna vecka. Bara samhälle kvar, har G-prov på fredag som jag måste plugga lite på hehe.. Hörs sen!

Hemklickat...

... från Ellos! 399:- fast jag fick någon rabbatgrej på 50 % så den kostade bara 200:- :)

                     
Den kommer passa perfekt till den där mössan som jag har tjatat om hela hösten... :P


23 september 2010

Det här inlägget skulle jag lagt upp i torsdags... Fy på dig Elin :P

Jag hade alltså på mig det här i torsdags förra veckan:

Stor mysig tröja, linnet (som är under) - Ginatricot
Leggings - ?
Nerhasade strumpor (de är knälånga egentligen) - H&M


Väldigt tråkig av mig..

Idag har jag iaf kommit igång med hela recensionen så imorgon blir jag nog klar och då ska jag börja kolla lite på samhällsfrågorna för vi ska ha G-prov på det på fredag. Sen om jag hinner ska jag göra lite på bildanalysen som ska vara inmailad till läraren på torsdag. Nu ska jag snart gå och lägga mig men först kommer några inlägg till ♥


Allt känns bara så fel...

Varför ska jag behöva ha ont i hela huvudet just, vara alldeles sönder stressad, varm om pannan (osv)? På grund av detta skit har jag inte kunnat gjort någonting på filmrecensionen. Jag vill att den ska vara klar så att jag inte behöver tänka mer på den. Den ska vara inlämnad på fredag och vara skriven som om det skulle vara en artikel i en tidning. Texten ska vara minst 700 ord, det är lixom 2 A4. På engelska! Jag har ingen aning om hur jag ska göra för att detta ska funka och hur jag än börjar på min artikel så blir det inte bra. Det låter inte bra. Det är jätte många i klassen som är klara med både detta och med att läsa ut en bok i svenska och göra 2 svåra uppgifter som ska vara klart v 43. Jah känner mig så efter och stressad att jag bara vill vara hemma och lösa alla problem och sen inte behöva vara stressad.

Idag på de 2 lektionerna så satt jag nästan och sov. Jag hade en fruktansvärd huvudvärk och jag orkade inte göra någonting just då och inte just nu heller känner jag. Jag vet inte hur jag ska bärja för bara tanken på att det ska vara som en artikel och att man ska typ låssas vara en jornalist så blir detta genast mycket svårare. Den första meningen som jag har skrivit har inte ens jag kommit på, det fick jag hjälp av en i min klass med. Asså jag orkar inte mer, jag vet lixom inte hur jag ska hinna med allting: läxor hit och dit (allt är f**n på en och samma gång, känns det som), vara hemma och göra läxorna, vara stressad typ dygnet runt, kan inte sova för att jag tänker bara på allt jag måste hinna med att göra nästa dag, men nästa dag blir bara hälften av alla de sakerna klara så nästa dag finns det ännu fler saker jag måste göra. Som sagt så orkar jag inte mer. Jag vet att jag bara har gått i skolan i typ 1 månad men det är redan skit mycket att göra. Trodde faktisk inte att det skulle vara SÅ här mycket den första tiden. Jag har nog aldrig känt så här förut, iaf inte så här stressad. Jag har aldrig haft en sån här stor press på mig förut.

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar 10:45 och slutar 16:30 så jag måste sova. God natt på er alla söta som orkar med mig! ♥


Engelska filmresention

Nu ska jag göra klart engelskan till fredag men jag hade tänkt (hoppas snarare) att jag ska skicka in den till våran engelska lärare ikväll redan :) Då kommer jag vara skit stolt. Nej nu måste jag sätta igång. Hörs senare!

22:18

Ska ju upp jävligt tidigt imorgon så nu är det dax för sängen. Natti natt ♥


© Elin Andersson


På helgerna...

... har jag nästan aldrig tid till att blogga. Är med Mattias varje helg eftersom vi inte ser varandra på vardagarna, bara på mornarna då vi åker samma buss mån (varannan), ons och fre.

Aja, imorgon börjar vi 08:20 med idrott. Och denna lektion ska vi orientera. Jag hatar att orientera! Fast det är bättre än att springa 5 km på tid. Vilket vi kommer göra men jag vet ej när. Då kommer jag typ gå hela vägen för jag kommer att ha ont i mina knän och vader. Sen har jag ansträngnings astma oxå och det underlättar ju inte saken direkt... Allt blir lixom bara värre för mig! Jag hatar att springa! Så nu har jag fått ut lite arga åsikter :P

På tal om ingenting så har jag trådlöst bredband nu här hemma. Pappa och jag har hållt på sen jag kom hem från Mattias. Så nu är det bara att tuta och köra höll jag på att säga :P Men det är mycket bättre för nu behöver jag inte hålla på mer några internet sladdar och skit utan nu är det bara att köra som sagt. Nu ska jag... jag vet inte vad jag ska hitta på nu men jag går nog ner till mig och kollar på tv eller nåt. Hörs senare!


Mobilblogg

Jag sitter just nu i bilen och skriver för vi är på väg mot Norrtälje till ett par kompisar till Mattias föräldrar. Vi ska äta middag där så vi får se om jag bloggar i kväll eller imorgon. Pussar!

Natti natt ♥

Nu ska vi gå upp och kolla på film. Jag tror att vi ska se på White Chicks och Vantage point. Båda är skit bra! Aja bloggar imorgon. Puss ♥

   

            
























































  


Slutat

Nu har jag slutat så nu ska jag åka till Centralen och möta Älsklingen! Sen ska vi hem och kolla klart på Natt på museet 2 som vi inte hann kolla klart på igår kväll. Det vart för sent. Aja nu ska jag gå till tunnelbanan. Hör av mig senare ikväll. Puss ♥

08:06

Nu är jag i skolan, börjar 20 över. Idag slutar jag 14:55 istället för 16:20 och det är så jävla skönt. Vi var och klagade för några veckor sen över att vi hade långa fredagar och jätte korta onsdagar. Så nu ligger våran sista lektion på fredagar på onsdagar första letionen. Nice! Nu ska jag gå upp och sätta mig i salen 503 på våningen högst upp... Mina ben muskler kommer att bli i toppform sen :) Nee det kommer dom inte, men man kan ju alltis hoppas :P Puss & Kram ♥

Natt på museet 2

Nu ska vi gå upp och fortsaääta kolla på Natt på museet 2 som vi började på förra veckan. Vi ska upp runt 06:00 så vi hörs i skolan. Puss!

Veckans vill ha

               
                                                         H&M - 299:-   
           
                                                               Monki - 150:-


22:30

Har precis borstat tänderna och känner mig stolt för jag brukar aldrig göra det innan jag sätter mig framför tv:en. Så nu är det bara att gå och lägga sig när det är slut :) Nu ska jag i alla fall kolla klart på Kungarna av Tylösand för sen kommer johnblund hem till mig och stänger mina ögonlock för kvällen... Okej bara liiite långsökt men ändå, det är ju sant :P

Från torsdag (imorgon) till söndag ska jag sova hos min Älskling!! Ååh jag längtar så! Jag är verkligen fäst vid honom. Jag menar eftersom vi gick i samma klass förut så va man ju med varandra typ hela tiden och då ville man inte ens tänka på hur det skulle bli sen när vi börjar på gymnasiet. Men hittills har det gått väldigt bra :) I alla fall så ska jag hem efter skolan och packa sen tar jag första bästa buss hem till honom :D

På tal om ingenting så älskar jag min klass! Ni är underbara och det känns jätte bra att ha fått så fina och trevliga klasskompisar ♥ Bara så ni vet!

Hörs imorgon, puss!


Varit hemma hos Älsklingen

Men nu är jag hemma. Nu ska jag sätta mig framför tv:en och softa. Imorgon blir till att vara med Älskling igen :D Suuuper! Man måste ju passa på att träffas när man inte har några läxor eller om man bara har ledig tid. Så nu blir det Vänner och sen Kungarna av Tylösand, sen ska jag spela in Välkommen åter! på 4:an klockan 21:30. Om det är i samma stuk som Solsidan så kommer jag att älska denna svenska serie oxå! Hoppas, hoppas...:)


The Best!!


Så jävla kontig serie men man måste bara se forsättningen... :P

Finns ingen bild på Välkommen åter gänget men, men... Hörs sen. Puss!


Snart ett helt år med Älskling!!

På torsdag nästa vecka så firar Mattias och jag 1 år tillsammans! Det känns så sjukt konstigt. Det har gått ett helt år och det är en jävligt lång tid. Och det har hållt så länge :D Det känns fortfarande som om vi är nykära! :P


Love You!


18:44

Kom hem för ca en timme sen. Nu håller jag på med att göra lite spanska till imorgon. Sen senare ikväll kommer Älskling!! Ååh va jag längtar. Saknar honom så! ♥


23:00

Nu har jag sett klart på Vänner så nu ska jag gå och lägga mig. Jag är såå trött efter allt detta skrivande. Jag fixade en bild i menyn. Va tycks? Natti natt ♥

Garderoben

FÖRE:

↑Fast det har varit två lådor under det som hånger på galgar↑



EFTER:


Jag måste bara skaffa fler galgar så är allt tipp topp :)


Kan inte myggorna bara dö!!

När jag kom hem från skolan så tyckte jag att det kliade något fruktansvärt mitt på halsen. Gissa va det va? En jävla mygga!! DÖ! DÖ! DÖ! :P nej men seriöst, jag tycker dom kan dö nu...


20 september 2010


Tröja - H&M L.O.G.G.
Jeans - Gina

Bromma Center Premiär!




Det finns fler butiker som är bra men dessa är mina favissar! 1:a H&M, 2:a Cubus


KLAR!!!!!

Nu är jag äntligen klar med denna förbannade historia! Jag är så jävla glad att jag klarade det :D Dagens outfit kommer snart! Pussar ♥

Sorry...

... för den dåliga updaten. Ska försöka satsa på att alltid lägga upp minst ett inlägg om dagen :) I alla fall, nu ska jag göra klart historian. Den ska vara inlämnad imorgon så det MÅSTE bara vara klart idag på ett eller annat sätt. Jag skriver när jag är klar!

17:36

Hela min dag har gått åt till att göra historian. Men jag är snart klar med själva uppsatsen. Sen är det analysen kvar. Det kommer nog gå bra, hoppas det i alla fall. Snart kommer Älsklingen hit. Vet inte exakt när men någon gång under kvällen. Nej nu måste jag fortsätta. Skriver senare!


Jag vann!

Haha! Nu smsade Mattias och sa att dom ska gå och lägga sig. Så jag vann, på sätt och vis. Jag menar det var ju ingen tävling egentligen men dom sa att dom skulle vara uppe typ hela natten :P Nu ska jag oxå gå till kojs. Vi hörs imorgon! Sweet dreams. Puss & kram ♥


Dålig utdate på grund av mitt internet....

Idag gick jag upp 06:15 och tog 07:01 bussen tillsammans med Älskling. Sen har Linn älsklingen varit här. Det va länge sen kan man säga!!


                                                                 Du e' BÄST ♥

Jimmy är hemma hos Mattias just nu och vi typ tävlar om vem som kommer ringa först och säga godnatt och gå lägga sig. Jag tror att det blir jag för jag är döttstrött!! Sen har jag faan ont i huvet efter att jag har tänkt (...) på hur jag ska hinna skriva klart historian. Jag vet att jag tjatar mycket om den just nu men jag måste bara prestera så bra jag bara kan och jag måste lämna in det till henne på tisdag innan lektionen är slut. Annars kommer man få göra ett prov om antiken m.m. som tydligen är mycket svårare en denna uppgift. Vilket jag har svårt för att tänka mig. Aja skit samma! Nog pratat om det. Strax lägger jag upp ett inlägg på mina favoriter just nu. Sen så säger jag natti natt innan jag går och lägger mig ♥

 


22:55

Imorgon ska jag up tidigt igen. Börjar 08:20 med svenska. Om det inte är god och bra mat imorgon så vet jag inte vad jag ska göra. Man klarar sig inte på en hel dag 4 timmar isträck utan mat (innan lunch) sen har vi lunch i en halvtimme (det är den längsta rast vi har på fredagar) sen har vi 4 timmar letion i sträck med bara 5 minuters raster... That sugs! Skit samma, jag får köpa nåt äpple eller nåt.

Jag har börjat på historian idag i alla fall. Jag hade sån ångest innan för jag visste vad jag skulle skriva, eller hur jag skulle börja. Det känns som om man har hela storyn i huvudet klart men när det verkligen gäller att få ner det på papper så går det inte. Inte för mig i alla fall. Men nu har jag kommit igång vilket är skit bra för min del.

Nej nu måste gå sova. Måste ta vara på alla skönhetstimmar man har :P Natti natt ♥


I LOVE H&M

Nu har det kommit en annan version på min jacka som jag vill ha. Den är från L.O.G.G. den också men den är kortare tror jag. Så här ser de ut.                       ↓

Jag tycker nog att den nyare versionen är snyggast. Den finns i beige oxå. Det lutar nu mest åt den:

Den här ska jag skicka efter tror jag när jag har fått min "lön" :P
Då ska jag nog skicka efter mössan oxå :) *Längtar*


Mer garderob!!

När jag var vid Drottningholm imorse så ringde mamma och sa så här: "Jag kom på en sak, måste du ha något nytt skrivbord för du sitter ju ända i soffan och pluggar. Du kan få den där byrån som står nere i hallen."
Min första reaktion var: JIPPIE!! MER GARDEROB TILL MIG!! Jag behöver verkligen det, jag kan ta ett kort på hur min garderob ser ut nu.

Så Emma ska få mitt nuvarande skrivbord och jag får en stor byrå med 4 lådor. Den ska jag ställa där mitt skrivbord står nu. Sen ska jag köpa en hylla på IKEA och där ska jag ha lådor med mina sjalar, skärp m.m. Fy faan va mamma är bra! Tycker jag i alla fall :P Jag är skit glad just! Ville bara säga det!


Nu blir det sängen för mig!

Nu ska jag göra mig iordning för att sussa. Imorgon börjar jag klockan 09:40 och slutar 14:55. Sen vet jag inte om Älsklingen ska följa med mig hem och hjälpa mig med min historia uppsats. Vi ska se om Gladiator filmen i såna fall. Fast jag ska göra det i vilket fall som helst. Jag vill att detta ska bli bra och att gör bra ifrån mig från början och fortsätter så till slutet. Jag ska göra en tankekarta, antekna saker från filmen. Aja nu ska jag inte skriva mer om mina problem utan jag ska gå och lägga mig. Vi hörs imorgon!


15 september 2010


Skjorta - BIKBOK
Linne - Lindex
Halsduk - H&M Divided
Jeans - Gina
Armband - Guldfynd

Ja, jag vet! Bilderna är skit kassa. Jag tycker jag ser tjock ut :( Det kanske jag är... Aja, detta är då min klädsel för idag.


Hösten är på väg



Ny kategori - Foto

Nu har det tillkommit en ny kategori i bloggen!
Här kommer det dyka upp bilder lite då och då.
De bilder som läggsupp här blir nog randombilder som vad som helst.
Det första inlägget kommer upp strax!
Pussar ♥


18:15

Nu är jag hemma och jag har ätit. Anledningen till att jag kom hem så sent var att jag åkte till Slussen för att möta upp Älskling vid hans skola. Sen gick vi och åt en hamburgare på donken för vi var så hungriga. sen när vi kom till Brommaplan så var klockan redan halv fem. det hade alltså gått en timme efter att jag kom fram till Mattias skola. Tiden bara flyger iväg ibland, eller ja, jag tycker att den gör det för det mesta:P Nu ska jag sluta blogga på några timmar och sätta igång med engelskan igen. Jag hann med en hel del på den långa rasten idag. Vilket var skit bra för då kan jag börja tidigare än beräknat med historian som ska vara inlämnad på tisdag nästa vecka. Jag hoppas att jag kommer på någonting snabbt för jag har nämligen inte börjat än. Anyway, nu ska jag göra klart engelskan! Puss & kram sålänge ♥


Försöka plugga

Nu har vi rast till 13:35 då har vi spanska. Så nu ska Erica och jag försöka plugga historia & engelska och inte gå in på facebook eller något annat som bara är en tidsfördröjare. Så nu ska jag sätta igång med engelskan som ska vara klar nästa vecka. Kram! 


Åkte hem till Mattias

När jag kom till Brommaplan så såg jag att det var en 336 Svartsjö som skulle gå inom 10 minuter. Jag hoppade på den och ringde till Mattias och frågade om jag fick komma... Vilket jag såklart fick :P Jag vart så glad för jag hade verkligen ställt mig in på att inte träffa honom idag. Det var därför jag inte skrev på ett tag.

Börjar 09:55 imorgon och slutar 14:40. 2 lektioner, jippie! Men sen när jag har slutat så vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Om jag ska följa med Älskling eller inte. Vi får se hur det blir. Nu ska jag... ärligt talat så vet jag inte vad jag ska göra just nu :P Men vi hörs senare!


14 september 2010



              
               

Jeans - Gina
T-shirt, halsduk - H&M Dividied, H&M
Jeansjacka - H&M L.O.G.G
Converse

På väg hem nu

Nu har jag slutat så nu ska jag hem, hem, hem. Jag är så jävla trött just nu så jag kommer nog lägga mig och sova :P

Sweet dreams ♥

Nu ska jag borsta mina tandisar och lägga mig i sängen och vänta på att Älsklingen ska ringa. Ååh va jag saknar honom! För någon timme sen hade jag ont i hjärtat (jag skojar inte, det värkte i bröstret), för att jag saknade honom såå förjävligt mycket. Och imorgon får jag inte se honom, får och får, jag har inte tid att se honom. Jag slutar lixom 16:30 och hamnar mitt i rusningstrafiken så jag är väl inte hemma förrän 17:30-18:00 eller nåt, så jag hinner inte träffa min Älskling på tisdagar :( Men på onsdag har han träning så då kanske jag kommer vara med honom, och sen kolla på träningen. Jag måste hinna med läxor oxå men vi har inte så mycket just nu men ändå man måste tänka på sånt. Aja nu ska jag inte babbla mer utan gå och göra mig iordning för bedtime! Hörs imorgon, puss puss! ♥


20:12

Idag funkade inte internetet på min dator i skolan! Jag var den ända i klassen som inte kunde vara inne på internet. Visst, det var inte jordens undergång mn ändå jag vart förbannad för att det inte funkade. Aja jag ska fråga någon lärare va det är för fel. Det står att den är ansluten och att jag har hög "styrka" men det gick inte i alla fall.

Någon outfit har inte kommmit på länge men imorgon blir det ändring på det! Då lägger jag upp en bild när jag är i skolan för jag kommer inte hinna göra det innan jag ska gå till bussen. 
Vi skulle ju ha haft idrott ute idag, typ fotboll, men det spöregnade ute. Vilket det har gjort hela dagen. Mycket mer har det nog inte hänt tror jag. Skriver lite senare! ♥


Mamma Mia!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Mamma Mia på 3an. När den gick på bio såg jag den 3 gånger. Men det var bara för att jag har en mamma som älskar ABBA. Detta blir nog dagens sista inlägg men jag bloggar i skolan imorgon. Sen efter skolan kommer Älskling och möter mig och åker sedan hem till mig. Nu ska jag bara gå in på school soft och kolla om det är nåt nytt som ska hända denna vecka eller om allt är som vanligt.


Jag längtar till sommaren!                                                                              © Elin Andersson

Hörs imorgon! Natti natt ♥

SALT

Jag hade nästan glömt att göra en betygsättning på SALT filmen som Älskling och jag såg i fredags.

Filmen var skit bra! Det säger väl det mesta? När man tidigare har sett på trailern så fattade jag nästan ingenting men man förstår handlingen ända från början. Så jag rekomenderar den helt klart!

SALT - 1 2 3 4 5


Inte på shoppinghumör...

Igår fanns inte mitt shoppinghumör där. Jag blev bara så less på att dom säger att mössan kommer kanske in nästa vecka. Då åker jag in den där nästa veckan och frågar om den har kommit. "Den kommer nästa vecka tror jag." Och det var för typ 2 månader sen och dom har inte fått in den än. Jag menar, om dom inte vet exakt när den ska komma till butikerna så ska dom bara säga "Jag vet inte. Vi får inte reda på när varorna kommer in i förväg." Detta skulle jag ha accepterat men inte kommentaren "den kommer nog nästa vecka". Det är någon som har sagt det som jag skulle acceptera men i alla fall. Jag tycker att det är dåligt. Anyway, som sagt så var jag inte på humör igår så Älsklingen försökte med att muntra upp mig med att mannekänga för mig. Och han hatar att shoppa kläder men han gjorde det för min skull för att han visst vad jag gillar. Jag tror att den här var en av de som han provade (de andra 2 fanns inte med på H&Ms hemsida...)   

                      
Fast jag kavlade upp ärmarna och knäppte upp den första knappen. Han var skit snygg i den. Och han har sagt tidigare att han hatar långarmade tröjor men den här tyckte han var skön. Den ena tröjan som han valde själv var oxå en långärmad tröja fast den passade honom ännu bättre! :D 

Jag är ändå rätt stolt över mig själv för att jag inte köpte nåt. Jag hade pengar och så men jag hade inte lusten.

Nu ska jag gå upp och göra mat: fläskfilé, klyftpotatis med bearnaise-sås.                             Min älsklingsrätt!

             Later u guys! ♥


Glass och cheesecake!

Idag har Mattias och jag åstadkommit: Vaknat...
                                                              Snoozat...
                                                              Jag gjorde frukost på sängen åt Älskling ♥            
                                                              Tittat på CSI:Miami (2 avsnitt)
                                                              Ätit lunch
                                                              Gjort glass med daim!! ME LIKE
                                                              Mattias åkte vid 16:30 så gjorde jag cheesecake 
 
Vi ska ha cheesecaken imorgon när mormor och morfar kommer hit igen. Jag längtar dit redoan nu för jag vill smaka på den! Jag har inte ätit cheesecake på... nee jag vet inte hur länge :P Men länge sen var det i alla fall.

                                                                                                  Skriver senare! Kram ♥


Slutar om 10 minuter

Sen ska jag möta Mattias vid Fridhemsplan. Sen åker vi till Hötorget och hämtar ut biljetterna på Sergel. Sen ska vi gå till Gallerian. Sen vet jag inte vad vi ska göra innan filmen börjar, vilket är 18:50. Bloggar imorgon ♥

09:19

Sitter nu i skolan för att få information typ...:P (Evelina är bäst) Sen ska vi få en lektion i hur vi använder schoolsoft. Jag tror att vi kan det redan. Jag undrar vad dom tänker med. Är vi invalida eller? Aja, vi skulle börjat kvart över men det har vi inte gjort. Som sagt, jag undrar hur dom tänker...

Vi hörs senare!

Morgondagens planering

Imorgon ska Älsklingen och jag se på bio. Då blir det SALT med Angelina Jolie. Jag slutar runt 15 så då möter jag Älskling nånstans sen så ska vi in till stan och kolla lite på filmer till senare på kvällen och till imorgon. Och jag tänkte gå in på H&M och kolla om min mössa eller jacka har kommit ut i butiken än. Hoppas, hoppas! Ska kolla efter någon snyggt halsband oxå. Typ ett sånt här:

                 
Idag blir det nog inge mer bloggande. Ska kolla om jag har något på boxern (som jag har spelat in) som jag kan titta på. Jag tror jag hinner blogga imorgon innan jag möter upp Mattias. Men annars så hörs vi på lördag :) Puss, puss ♥


Veckans vill ha


                                                    H&M L.O.G.G - 599:-
                       Mörk blå/grå?                                                  Militärgrön?

Jag tror att jag gillar den militärgröna liiite mer än den gråa, den militärgröna skulle passa bättre ihop med min blivande (fusk) pälsmössa (den som ALDRIG kommer ut i butikerna. Jag har faan väntat i över 1 månad.)

 



Aja, vad tycker ni? Vilken är snyggast? ♥

 

 


The Proposal

Asså denna film är en för sig! Den är såå bra! Älskar den! Tror att jag har sett den 3-4 gånger och jag gråter ändå varje gång. Den blir bättre och bättre för varje gång man ser den tycker jag. Ni som inte har sett den här filmen, köp den! I recomend it with all my heart!

The Proposal - 1 2 3 4 5

          


Filmtips: Sandra Bullock




1. Speed
2. Speed 2
3. The lake house
4. Miss secret agent
5. Miss secret agent 2
6. The proposal

Älskar alla filmerna! Hon är en sån otroligt bra skådespeleska!

Godmorgon!

Nu har jag nog varit vaken en timme men ändå. Godmorgon på er i alla fall! Sitter och kollar runt på skrivbord men hittar inget. Emma ska få mitt gamla och min stationära dator så jag måste köpa ett nytt. Jag ska nog köpa ett som är från Inn&Finn, det ligger vid Frishemsplan. Och det kostar ca 1500, men det är skit snyggt. Jag kommer lägga upp före och efter bilder när jag har köpt skrivbordet. Nu ska vi äta lunch. Puss & Kram!


Inte de bästa simmarna

Bätte kräftor har jag ätit :P Aja här är en bild på de små krabaterna.


Och imorgon blir det filmtips, "betygsättning" på en film, veckans vill ha & lite till!

Sov så sött nu så skriver jag imorgon. Pussar ♥


Min kräftskiva...

...blev försenad i år. Men vi äter det nu i alla fall. Lägger upp lite kort senare :) Puss!


Gladiator

När jag åkte till Älsklingen idag så tog jag med denna film. Har inte sett den tidigare, och jag trodde faktiskt att den skulle vara bättre. Visst den var helt okej men den var blodig. Jag har ingen aning om det är en sann historia. Sen hände allting så fort oxå. Men det kanske var jag som var seg :P

Gladiator - 1 2 3 4 5

            

Fast filmen hade sina ljusa stunder lite då och då.


Väääldigt dååålig update

Jag ber om ursäkt för denna dåliga updaten igår och idag. Men igår kom jag hem vid 17 och orkade inte blogga så mycket. Sen idag har jag inte haft lust. Men senare på kvällen åkte jag hem till Älsklingen som ligger hemma och är sjuk. Han blev jätte glad när jag kom :)


© Elin Andersson   (Bilden är från i våras)

Nu ska jag kolla runt lite på kläder och annat. Så jag skriver senare ♥

Matteläxa - check!

Nu har jag gjort klart matten. Nu ska vi äta middag. Vet inte vad det blir :S Men jag har inte frågat heller... Aja vi hörs senare! Pussar ♥


11:15

Börjar nu, med samhällskunskap! :P

6 september 2010

Orkade inte ta outfit kort innan jag åkte så jag gjorde det på bussen. (Man ser bara min tjocktröja men det är meningen.) 

               
               Tjocktröjan är från BIKBOK, sen har jag ett svart linne under och jeans.

              
               EGO bild...


Flirting with forty

Denna film har nog kommit högst upp på min 3-i-topp lista över filmer. Den är så sjukt bra. Grymma skådespelare. Underbar berättelse! Alla som INTE har sett den, SE DEN FÖR TUSAN! :P Det är den värd.

Flirting with forty - 1 2 3 4 5

        


3 september 2010 (försenad outfit :P)

        
       Linne, Skjorta: H&M
       Jeans: Gina


Nu är jag hemma

Nu ska jag bara dammsuga i mitt rum och invänta mormor och morfar :) Sen ska jag och Mattias börja laga mat.

Du är mitt ALLT

Gissa vad Älskling gjorde till mig imorse? Jag fick frukost på sängen! Ååh asså han är så söt! Jag älskar honom från topp till tå. 



Igår vart det så sent så vi orkade inte se på filmen. Men vi såg på den samtidigt som vi åt frukost :)

Jag lägger upp min outfit från i fredags imorgon i skolan. Orkar inte koppla in kameran i datan osv...
Sen imorgon kommer mormor och morfar. Då ska jag hinna göra lasagne :) Min lasagne är jävligt god om jag nu får säga det själv.

Nu säger jag god natt så skriver jag när jag har rast imorgon :) ♥


Bad-time!

Nu ska jag och Älsklingen bada bubbelbad. Senare ikväll ska vi se på Flirting with forty. Jag har sett den tidigare och den är ju såå himlans bra! Aja, vi hörs imorgon ♥

The Expendables

Gårdagens film var bra. Kanske lite mycket pang, pang. Alltså lite överdriven. Det var en typisk kill-film. Action menar jag då. Fast Mattias och pappa tyckte också att det vart lite för mycket pang, pang och blod, och huvuden hit och dit. Men utifrån det så hade filmen en bra handling. För er som gillar action rekomenderar jag den. 

The Expendables -  1 2 3 4
 

Någon flyr för livet :P

11:46

Snart har jag lunch. Våran lunch är bara 30 minuter!! Det är sjukt dåligt tycker jag och säkert måååånga andra. Aja nu ska vi gå och äta lasagne :) ♥ 

Morgondagen

Fredagen 3/9 2010 ser ut så här: 

07:01 Åker jag här ifrån in mot Stadshagen. Älskling gör mig sällskap tills jag ska gå av vid fridhemsplan ♥
08:20 Skolan börjar
16:20 Skolan slutar

Möter sen upp Älskling någonstans. Åker till Kista och tar ut bio biljetter till
The Expendables. 

                         

18:30 Bion börjar
Är hemma hos Mattias någongång vid 22. 

Nu måste jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp satans tidigt imorgonbitti. Bloggar i skolan imorgon! Natti natt ♥


IKEA

Nu har vi kommit hem från IKEA. Jag har köpt en ny säng :) Den förra jag hade var en 90x200 säng och den jag köpte är en 120x200. Sen fick jag en tavelhylla av mamma som ska vara på ovanför sängens långsida. Visar när det är klart. När Mattias har sovit här så har vi sovit i bäddsoffan. Men den knakar (missförstå inte) så in i h**vete så fort man bara ska vända sig om eller t.o.m. blinka (:P). Så nu slipper vi det. Nu har vi en stor SULTAN SILSAND att ligga i.

Aja nog om detta. 07:00 åker jag upp imorgonbitti. Jag börjar 09:40 med matematik A (Zzz...) och slutar med historia A. Så jag slutar dagen 12:20. Efter lunchen ska jag och några till gå och gymma. Sen kommer jag att möta upp Älskling någonstans :D Nu ska jag gå upp och ta lite yogurt med vaniljsmak och medans jag äter den blir det Time Out i 4:an. Det är sjukt bra ibland! Anyway, sen ska jag göra mig iordning. Pussar ♥

Spanska

Nu har jag haft rast i ca 2 timmar och nu börjar jag. Eller jag börjar 13:35. Pözz!

RSS 2.0