20:59

Vecka 2 den 10 januari börjar jag skolan igen. Den första lektionen har vi ett inlämningsprov i idrott och hälsa. Man undrar ju lite hur dom tänker med ett prov i idrott. Aja, man får ta det för hur det är. Jag har gjort halva arbetet resten gör jag imorgon. Sen till samma vecka så har jag två (tydligen) bilduppgifter.


Jag kollade in på School Soft för nån timme sen. Då såg jag att jag hade uppnått G-kriterier i matte :) Jag är skitnöjd asså! Men jag har IG i spanska. Jag är inte förvånad. Vi lärde oss ingenting i min gamla skola vilket är synd för nu har jag en jätte bra spanska lärare. Men det är inte roligt med någonting i skolan nu! Jag har läxor över lovet, jag ska läsa ut en engelska bok på över 400 sidor som handlar om fattiga barn!!! VARFÖR FÅR VI INTE LÄSA OM SÅNT SOM VI ÄR INTRESSERADE AV??? Att man skulle kunna välja mellan 2 olika böcker. T.ex. en roman eller en deckare. Men varför om fattiga barn? Det är som om dom vill att vi inte ska lära oss engelska, att vi ska tycka att det är tråkigt med engelska etc. Jag vet inte vad mer jag kan säga bara att det är jätte dåligt av lärarna. I min skola verkar dom inte ha någon kommunikation för fem öre! Som jag har sagt förut så hade jag 6-7 prov ena veckan men veckan innan hade vi 3 riktiga lektioner. Är det rätt???? Det tycker iaf inte jag!

Aja, nu skiter jag i det här ett tag. Imorgon ska jag försöka göra om min balklänning till en kort, snygg nyårsklänning :) Jag kanske lägger upp före och efter bilder på klänningen. 

Sen kommer jag förhoppningsvis hinna med att göra mina naglar, fransk manikyr blir det! Mina naglar har en perfekt längd så om allt funkar bra så kommer do  bli jätte fina. Jag tar kort sen och lägger upp.

Just nu vet jag icke vad jag ska göra men jag får hitta på nåt. Puss på er! 


Min vecka

Alltså jag har inte orkat sitta framför datorn och skriva God Jul. Det började förra veckan på lördagen. Då börjades det med frossa och huvudvärk. Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde på söndagen men iaf, på måndagen så vaknar jag runt 6 på morgonen. Jag låg kvar i sängen till ca 06:50 då gick jag ner för jag var tvungen och gå på toa. Jag gick ner och som tur var så va Mattias mamma uppe, hon tyckte att jag skulle ta en tablett mot huvudvärken. Då gjorde jag det. Sen lite efter 7 så ringde jag mamma och sa att jag svettades, frös och hade ont i huvet. Hon sa att jag skulle åka hem istället för att åka till skolan (hade egentligen bara mentorstid för spanskan vart inställd). Sen på eftermiddagen vid 16 skulle jag göra omprov i matte, så då åkte jag in till skolan BARA för ett omprov. 1 timme och en kvart, sen sitta och göra provet i ca 45-60 minuter, sen åka hem igen i 1 timme och 30 minuter (rusningen börjar vid ca 17). När jag väl är hemma tar mamma tempen på mig, då har jag sprungit runt med 39,7 graders feber + förskyllning hela dagen. Jag mådde inte så bra kan man säga. 

I tisdags var det samma sak. Feber och förskyllning + huvudvärk. Feber och huvudvärken går bra men att vara förskylld med igentäppt näsa funkar inte för mig! HATAR!! Aja, så jag har varit sjuk sen dess. Och som pricken över i:et så fick jag ögoninflamation i tisdags.

Nu idag är inflamationen borta (tack och lov!) men förskyllningen är kvar :( tillsammans med en förjävlig rethosta! Vilket inte var så kul för varken Mattias eller mig i natt. Han vaknade ju så fort jag öppnade munnen och jag kunde ju inte sova ordentligt. Så vi är ganska trötta.

Imorgon ska vi in till stan för att kolla in Mellandagsrean! Älskar REA! Det är så kul om man hittar någonting som man gick och snålade sig med innan för man tyckte att det var så dyrt. Sen på kvällen ska vi äta middag på Texas Steakhouse (eller va det nu heter) vid Fridhemsplan. Mycket gott! Ja, det är vad vi ska göra imorgon. Sen på tisdag ska jag klippa Mattias (det behövs verkligen!!). Hans hår bara växer och växer! Så han måste klippas. Sen ska han åka hem.

Sen på torsdag ska vi åka till Mattias. Hans mamma fyller 50. (Hon fyller egentligen på nyårsafton men det är öppet hus på torsdag för de som hade andra planer på själva nyår.) Sen ska jag sova över där till, jag vet inte hur länge :P Men iaf två nätter :)

Det var min vecka samt min kommande. Jag säger då (ett försenat) GOD JUL & GOTT NYTT ÅR på alla er!!


20 December 2010 - Julklappsstressen!

        
♥ Denna stress, julklappsstressen (kan vi kalla det) uppstår för mig när jag inte har nån aning om vad jag ska köpa till någon. T.ex. mamma, pappa, lillasyster eller Mattias. Jag har hunnit köpa 1 till Mattias och en till hans lillasyster.

♥ Stressen kommer också krypandes till mig när det är skitmycket folk inne i stan. Det finns ju inget man kan göra åt det men man ju vilja att det var mindre stressigt iaf. Alla människor ska köpa julklappar vid samma tillfälle. Barn, barnbarn, föräldrar, kusiner m.fl. Folk springer liksom bara runt och är så ivriga. jag vill inte ha det så när jag ska handla min kulklappar. För när det är mycket folk inne på t.ex. H&M så kan jag liksom inte koncetrera mig på vad det är som jag ska köpa eller vart jag ska hitta det i butiken.  

♥ Ett tips som jag ska testa på mig själv i år: Skriv en lista t.ex. så här Pojkvännen: bla bla bla
                                                                                                       Mamma: bla bla bla
                                                                                                       Pappa: bla bla bla

Försök att koncetrera dig på ditt och vad du ska handla och vart du kan hitta den julklappen. Hoppas ni hittar det ni ska ha :)


Hemma hos Mattias

Igår innan jag kom hit så hade ont i praktiskt taget HELA kroppen! Ryggen, nacken, huvet och ögonen gjorde mest ont. Och så frös jag och skakade typ hela tiden. Det var inte speciellt kul. Sen när jag kom hem hit så började jag skaka igen och hade ännu värre huvudvärk. Men Mattias dämpade smärtan lite då han hade gjort det jätte mysigt på hans rum. Han hade laddat ner en film på en sprakande brasa. Så hans TV blev en öppen spis :) Sen hade han tänt en massa ljus och köpt geléhjärtan. Då mådde jag lite bättre.


När jag kollade på mobilen imorse så hade fått ett sms från Tele2 där det stod exakt så här: "Hej! Du har förbrukat mer än 90% av den datavolym som ingår i ditt abonnemang. För att köpa till ytterliggare 5 GB kontakta kundservice. MVH Tele2"

Sen när jag går in på deras hemsida och kollar på priser m.m. för mitt abonnemang Kompis Surf så står det längst ner: "Efter förbrukad datavolym sänks hastigheten till 64 Kbit/s under resten av månaden." Jag har alltså gjort av med ca 1GB i surf. Är det rätt? Jag ska chatta med nån imorgon och fråga varför det är så här. Jag menar, det måste vara fel! Det kan bara inte vara så där. Aja jag tar hand om det imorgon.


Ni får ha en fortsatt trevlig 4e advent :) ♥


19 December 2010 - Filmtips 4 av 4
































Här har ni det sista och absolut bästa filmtipset från detta års julkalender. Skönheten och Odjuret!


18 December 2010 - Killkompis/Brorsan

         
I dagens lucka har ni tips till killkompisen och brorsan.


Update

Igår blev inte mycket till bloggning. Efter skolan så åkte in till pappas jobb för att vänta där till mamma och lillasyster kom till Brommaplan. Vi åkte och hämtade upp dom när dom hade kommit dit och sen åkte vi till kusin i Täby. Vi skulle byta julklappar. Vi var där till typ 23. Det var min fredag.


Sen idag kommer min gudfar med familj på besök för att byta julklappar. Jag ska göra maten och efterrätten. Lasagne och sen blir det glasstårta med maräng och daim. Mycket gott! Sen lite senare ska jag ta en buss till Älsklingen ♥ Sen imorgon blir det till att göra julgodis hos honom :) 
Juste, pappa är och köper gran just nu :) Det var väl i stort sätt min lördag också.

Ni får ha det så bra så kanske jag bloggar imorgon hos Mattias. Pussar ♥


17 December 2010 Skönhet 2 av 4


Bakom denna lucka här jag ett tips om dina naglar. Fransk manikyr eller röda naglar. Jag ska nog köra på fransk manikyr :)


Det är nåt fel på blogg.se!!! - mobilblogg

Jag blir galen! Man kan ju inte ens logga in. Skriver som sagt på iPhonen nu men jag vill att det ska funka på datorn... Aja jag säger god natt nu så kanske vi hörs imorgon om det funkar! Puss & Kram ♥

16 December 2010 - Storasyster


I dagens lucka har jag tips till den som har en storasyster. Jag har ingen men skulle vilja. Iaf, så är här nedaför några säkra klappar. Ni behöver inga förklaringar av vad som finns i bilden. Det ser ni ju själva, eller? :P


12:24

Igår blev det ingen bloggning. När jag kom hem så gjorde jag läxor sen 18:30 åkte jag med bussen till bollhallen på ekerö där Mattias hade träningsmatch mot P95 laget. Fast jag kollade inte så mycket på matchen för att jag gjorde klart historian. Jag satt och gjorde en mindmap till torsdag (idag:P) till min grupps redovisning. Ingen direkt ursäkt kanske men det var det som jag gjorde. Juste, Älsklingen sov över hos mig sen!!! Han är ledig idag... Dom skulle städa i deras skola igår och idag men han städade så bra igår så han behövde inte komma till skolan idag. Så han åkte hem till sig och bara slappar, spelar dataspel och skit! Faan va jag är avundsjuk på honom. Han slutar liksom imorgon!!! Jag har 2 prov imorgon, en inlämningsuppgift på 4 sidor och ett omprov i matte på måndag. Gud, va jag ser fram emot det. *Snyft*


Nu ska jag göra dagens lucka. Pussar ♥


15 December 2010 - Den perfekta julaftons looken


Jag ska inte skriva så mycket om denna om vad som finns bakom denna lucka. För det finns inte mycket jag kan skriva. Jag skulle vilja ha på min båda outfitsarna... Eller hur man nu säger men ni fattar.


Hennes klänning är från Nelly.com
Look till vänster: Klänning: H&M, Skor: have2have.se, Väska: Jofama by Kenza
Look till höger
: Klänning: H&M, Skor: Nelly.com, Väska: Ginatricot

The Holiday

Den här filmen tror jag att jag såg förra året. Den är sjukt bra! Måste se den i år igen. Det kommer bli en tradtion för mig att se den, hoppas jag iaf :)

[Högsta önskan:] Mattias och jag sitter i vår lägenhet om minst 5 år. Vi ligger soffan och kollar på den här otroligt mysiga filmen. Den är verkligen nåt att se ♥

                                                                   The Holiday: 1 2 3 4 5

                                              
                      

I love the love ♥

Du förstår inte hur mycket jag saknar dig. Saknar din famn, din kropp att se och ta på, dina ögon att drunka i, din närhet för där känner jag trygghet. I mitt ♥ finns bara du!






Älskar dig Mattias!


Levande ljus





14 December 2010 - Pojkvännen

         
Nu gäller det er käraste ägodel: Pojkvännen!

Jag tycker att hans julklapp ska vara personlig som tex: Vad gillar han att göra på fritiden? Spela TV-spel? Data-spel? Det vet du nog själv va han gillar.  Sen kan du köpa nån extra grej, en plojgrej liksom. Det har jag gjort, kommer visa er sen när han har fått den. Om man inte har någon aning om vad man ska ge sin Älskling så har jag här några tips:

♥ Böcker (i mitt fall så får jag köpa en ljudbok, han läser inte så mycket)
♥ Vad gillar han för musik?
♥ Har han en iPhone? - Köp presentkort på iTunes från 100 - 500:-
♥ Är han intresserad av mode eller iaf vad han har på sig? En kofta skadar aldrig!
♥ Tycker han om att bada? Kanske lite badbomber, badsalt... You know the rest!
♥ Kallingar!!! Funkar alltid!



Extratips
: Parfymen från BRUNO BANANI - Magic Man köpte jag till Mattias förra året. Köp den!! Ni kommer INTE bli besvikna. Jag köpte min på Cubus. Men nu när dom inte har smink och sånt så kanske ni kan kolla på Åhléns. Dom har ju praktiskt taget allt :P


Odenplan

Är vid Odenplan nu och ska åka till gymmet. Jag är så himla taggad!! Jag gick upp 06:10 fast jag inte behövde. Jag börjar egentligen 10:45 med lunch så jag är jätte stolt :) Aja vi hörs väl under dagen för det kommer nog bli nån håltimme... Puss och kram!

Läggdax

Nu är det tiden inne för mig. Jag är skittrött!!! Så nu blire sängen för mig. Måste bara packa gym väskan först. Åh... Jag är skit stolt över mig själv! Jag vet inte riktigt vad jag ska börja med men det blir väl 30-40 minuters powerwalk :) Aja, nu måste jag få min skönhetssömn! Natti natt ♥


13 December 2010 - Biotips 2 av 4

        
I denna lucka är det biotips och en film som jag gärna skulle vilja se. Jag har lite konstig smak när det kommer till filmer/serier. Jag kan se kriminalserier som CSI och Beck m.fl. men jag klarar inte av skräck filmer som Fredag den 13 (den senaste). Sen Älskar jag romantiska filmer men samtidigt action flimer. Jaja, som sagt så är jag konstig men ingen är perfekt, eller hur?

Filmen som jag vill se heter Unstoppable med skådespelare som Chris Pine, Denzel Washington m.fl. Jag har sett trailern och den verkar jätte spännande!! SE DEN här nedan!

                


20:10

Kom hem ca 18:45. Hade varit ute och gått i typ 30-40 minuter då. Ganska stolt över mig själv måste jag ändå få säga. Och imorgon innan jag börjar (10:45 med lunch) blir det gymmet :) Sen på kvällen blir det samma runda som idag. Jag tänker verkligen satsa på det här! Bara så ni vet, haha.

Nu ska jag finslipa på de kommande tidsinställda inläggen för kalendern. Hörs sen!


Mitt första steg till förändring

Snart ska jag ut och gå med mina stavar, jag fick dom av mamma förra julen men har inte använt dom.

Efter att ha läst några sidor i Idrott & Hälsa-boken så blir jag mer och mer motiverad till att jag vill träna mer! Jag vill förändra på min livsstil, ändra mängen på mina måltider och VAD jag proppar i mig. Mitt mål är att träna så mycket jag kan, när jag kan och har tid. Eftersom det är så fruktansvärt mycket läxor som bara surrar runt i mitt lilla huvud så är det inte så lätt att tänka på hälsan oxå. Min motivation har väl inte heller varit på topp... Mitt mål är oxå när jag har hållit igång lite på fritiden att jag börjar med handbollen igen. Jag saknar känslan när man vinner, gör ett mål eller få höra "Bra jobbat, Elin" av en utav tränarna. Det var över ett år sen jag slutade med det. Jag ångrar det inte men jag saknar det, ibland :P En annan anledning till att jag vill börja igen är att jag vill att Mattias ska se när jag spelar. Jag var bra, riktigt bra! Men motivationen, ansträngingastman och mina dåliga knän gjorde det inte bättre. Men nu faan ska jag ta och satsa allt! Vad har jag att förlora? Jo, jag kan få IG i varje ämne... Aja, just nu vill jag bara visa vad jag går för igen. Och speciellt göra min pojkvän stolt över mig :D


Lägger upp dagens lucka när jag kommer hem ♥ 


Min tredje advent

Vi vaknar imorse och vill bara somna om :P Vi äter lunch och går och lägger oss igen. Runt 14 åkte vi och kollade på Emma's rid uppvisning med lucia tåg. Men det var inte bara lucia tåget som var med i "showen" utan det var 1 timme med annat så som dressyr och hoppning. Det hade ju inte jag och Mattias räknat med när vi bestämde oss för att förlja med. Så vi satt i -13 grader i typ 2 timmar!!! Man frös ju för faan fast i bänken :P Aja det var inte roligt iaf.

Sen när vi kom hem så satte sig hela famljen nere i mitt rum medans en brasa brann i den öppna spisen. Vi satt och drack varm O'boy och åt lite nötter. Sen till middag lagade pappa fläskfilé med soltorkade tomater och klyftpotatis och bea-sås :) Det gjorde dagen! Men nu ligger Mattias och ropar på att jag ska komma och lägga mig jag också. Vi ska kolla klart på Vem kan slå Filip och Fredrik?

Bloggar imorgon! Puss ♥


12 December 2010 - Mamma

        
Den första idén som jag fick i huvudet var: Mini-spa till mamma! Så det jag rekomenderar mest är mini-spa :)
Men självklart har jag andra tips också!

♥ Böcker - Vilken är hennes favorit serie?
♥ Filmer - Någon film som gick på bio men finns nu på DVD
♥ CD-skiva - Hennes favorit musik/artist?
♥ Biobiljetter
♥ Parfym
♥ Något smycke
♥ Sköna tofflor
♥ Presentkort - I nödfall



Ja, jag vet!

Min uppdatering blir bara dåligare och dåligare... Men som sagt, på helgerna när jag är med Mattias så blir det inte så mycket sittning framför datorn och inte heller mycket tid till bloggen.

Nu ligger Älsklingen i sängen och väntar på att jag ska komma. Vi ska försöka hitta nån film att kolla på. Så nu säger jag natti natt! ♥


11 December 2010 - Mysigare i rum

    
När jag var liten så hade jag ett jätte litet rum. Jag fick inte ha tända ljus och så men jag gjorde det mysigt ändå :) I denna lucka tipsar jag om vad du kan göra för att få det lite mysigare i ditt lilla rum.

♥ Om du har plats, tänd några ljus
♥ Om du har tillgång till TV, plocka fram några av dina favvo filmer
♥ Pojkvän? Är han inte så ofta hos dig, gör det då extra mysigt i ditt rum med tända ljus, plädar runt er. Han kommer aldrig vilja åka där ifrån ;)
♥ Mys framför tv:en med en lussebulle tillsammans med te eller varm O'boy!
♥ Sätt på dig ett par varma tofflor, svep en filt runt dig och sätt dig ner med en riktigt bra bok :)



Ostbågar och Fanta!!

Nu är Mattias här så det blev inte så mycket bloggning trots allt... :( Försöker imorgon igen.

Nu blir det mys med Älsklingen. Ha en trevlig kväll! ♥


Följ min blogg med bloglovin

Ny kategori - Musik

Lagt till en ny kategori med namnet Musik. När jag känner för det så lägger jag upp den musik jag tycker om bäst just då.. Ni fattar :P Tänkte börja med Avril Lavigne - Complicated. Har aldrig och kommer aldrig att tröttna på den här låten. 



                   

Dålig utdate

Jag har ingen direkt ursäkt varför men jag ska försöka bättre mig. Igår så gjorde jag läxor i princip HELA dagen och det går framför bloggen. Nu ska jag fortsätta plugga så jag bloggar senare!


10 December 2010 - Filmtips 2 av 4


Mitt andra film tips går till filmen Love Actually. Jag vet, den är lite gammal, men den är så bra :)


Hemgång

Nu blir det till att dra sig hemåt.. I en och en halv timme typ. Men man har första säsongen av One Tree Hill i iPhonen :D Kärlek!


9 December 2010 - Lyx vs Budget

         
Dagens tips: Concealer

Den till höger är från Make Up Store & den till vänster från NIVEA. Jag har aldrig provat Make Up Store's concealer men jag vet en massa tjejer som rekomenderar den. Jag, med en lite mindre plånbok, rekomenderar därför ett billiagare alternativ från NIVEA :)


Min (pissiga) onsdag

Dagen börjar med att alarmet ringer 05:45, Mattias vaknar inte överhuvudtaget, jag stänger av alarmet + snooze-alarmet (stort misstag!!), så vi (jag, men jag trodde att Mattias vaknade av larmet) somnade om, sen vaknar jag 07:02, otur då vår buss vi skulle med gick 07:01, jag säger till Mattias: "Mattias, gissa vad klockan är? Hon är 2 minuter över 7", Mattias: "aöaäpokmväporjs" (nånting:P), Jag: "MATTIAS! Hörde du inte vad jag sa? Klockan är 07:02!!!", Mattias flyger upp ur sängen och börjar klä på sig. Detta är bara början!!

06:57 fick jag tydligen ett sms från Erica där hon frågade om jag skulle gå på engelska lektionen (den börjar 08:35) för hon hade hört från en annan tjej i min klass att hon inte behövde gå. Jag sa till Mattias att jag har ingen engelska (men det var inte säkert eftersom jag inte visste exakt varför vi inte hade någon engelska) så han springer ensam till bussen. Jag går upp för att berätta för mamma. Hon säger att jag ska gå in och kolla eftersom jag inte vet säkert att vi inte hade nån engelska. Det står ingenting på school soft om att vi inte har nån lektion. Så jag åker in till skolan iaf.

Jag + mina klasskompisar sitter i klassrummet och väntar på att vår lärare ska komma. Efter att vi har suttit och väntat i 15-20 minuter så går jag in till hennes personalrum, på samma våning vår lektion ska vara i, och där sitter hon. Jag frågar henne: "Har vi ingen engelska lektion?", Läraren: "Nej det har vi inte", Jag: "Nehe, för det har bara ändrats i någras scheman på school soft. Alla har inte fått informationen". Hon svarar: "Så nu har du kommit hit i onödan. När börjar din nästa lektion?" Jag: "Om 5 timmar".

JAG HAR NOG ALDRIG HAFT EN SÅN PISSIG MORGON/DAG/KVÄLL. ELEVERNA KOLLAR INTE I SINA SCHEMAN OM DET ÄR NÅN FÖRÄNDRING!! ELEVEN KOLLAR I SPALTEN "NYHETER". EFTERSOM NÄSTAN ALLA I KLASSEN VAR DÄR BETYDER DET ATT INGEN HADE KOLLAT PÅ SINA SCHEMAN I SCHOOL SOFT VILKET BETYDER ATT DEN HÄR LÄRAREN GJORDE FEL, DET ÄR IAF VAD JAG TYCKER.

Först smsar jag mamma och säger att det inte var nån lektion trots allt. Sen så ringer jag till farmor och farfar och frågar vad dom gör. Dom ska till Citygross i Bromma men jag kunde följa med :) Så jag åkte till Vällingby där dom hämtade upp mig. Sen var jag med dom hela dan till klockan 13 då jag åkte tillbaka till skolan. 

                                           


No time, no see


Danmark för ett år sen. Älskar Danmark Tivoli på vintern! Det är så vackert med alla ljusslingor som är precis överallt.


8 December 2010 - Överraska pojkvännen


Jag hade inte tänkt att ge det här tipset från början, det blev en spontan grej liksom :)

Överraska pojkvännen med sexiga underkläder! Om ni har turen (som jag!) att få sova tillsammans med honom från 23/12-24/12 så skulle jag ta på mig sexiga underkläder som han gillar bäst eller gå och köpa mig ett till set sexiga underkläder. Detta skulle uppskattas mycket! I alla fall om man heter Mattias... Haha! ;)


Vill ha, måste ha, ska ha från....


Så sjukt snygga skor!!! JAG DÖR! Passar tillsammans med en utav dessa t-shirts och ett par lackleggings :)

♥ Skor från Modekungen.se
♥ T-shirts från Weekday

MYS!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det mys med Älsklingen som ska sova över här :D ! Så nu säger jag natti natt ♥


Bröllopsduellen

Den här filmen är något för alla i hela familjen. Mattias tyckte iaf att den va bra, haha! Eller så var det jag som tvingade det ur honom... Vem vet? Ni måste bara se den! Önskar att det finns en 2a.


Bröllopsduellen: 1 2 3 4 5

                              
                         


7 December 2010 - Pappa


Det är redan dax för den 7e luckan och där har jag tips på vad man kan ge papsen :) Man ska alltid tänka på vad personen önskar sig, vad den verkligen behöver m.m. Det här är några klappar som jag skulle kunna tänka mig att ge till pappa.

♥ Böcker (funkar alltid, vem det än är)
♥ Filmer
♥ Prenumeration på tidning som han gillar
♥ Tofflor
♥ Kalsonger
♥ Strumpor
♥ Kläder - T-shirts, tröjor, skjorta, slips (som matchar skjortan)
♥ Musik - Rekomenderas!
♥ Rakapparat




Historia

Vaknade tidigt idag så därför blir det till att sätta igång med historian. Bloggar senare!


Försök att gissa. Vem är den här bebisen?


00:29

SOVA!!! Det är allt jag har att säga nu. Sov sött så bloggar jag imorgon :) ♥

Ingen skola

Igår så mailade jag min spanska lärare och frågade om det fanns något jag kunde arbeta med hemma istället för att åka till skolan och ha en lektion. Sen när jag gick in imorse och kollade på min mail så hade jag fått svar! :) Jag skulle göra en uppgift som de skulle jobba med på lektionen så jag behövde inte åka till skolan :) Så sjukt skönt för jag har studie dag imorgon.

Idag så har jag gjort klart spanska uppgiften och sen när jag kommer hem från Mattias så ska jag börja med historia (den ska vara inlämnad senast den 22/12, då jag har julavslutning), det är egentligen ingen bråtska men jag vill verkligen bli klar så fort som möjligt. Så jag hoppas bli klar imorgon med det. Jag ska skriva ett fördjupningsarbete om den kvinnliga krigaren Jeanne d'Arc på max 4 sidor. Det är nog inga problem.

Nu ska vi gå upp och kolla klart på Bröllopsduellen. Den är jätte bra hittills :) ♥
                          


6 December 2010 - Biotips 1 av 4

       
I lucka 6 är det ett biotips från mig till er :) Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Jag har tyvärr inte hunnit kolla på den själv men jag har hört från många att den är jätte bra! Måste iaf se den på bio innan den slutar gå. 

      


Hemma hos Älsklingen!

Söndag:
Idag var vi och hjälpte pappa på hans jobb. Vi skulle klistra på klisterlappar (med adresser på) på almanackor. det var 23 kartonger med 70 stycken almanackor i varje. Det blir alltså 1610 stycken! OMG! Alla skulle ha en klisterlapp och en stämpel. Så egentligen blir det 2 x 1610, vilket är 3220... Aja vi jobbade på som bara den och var jätte duktiga tyckte jag :) Det var två till som oxå hjälpte till. Vi var klara efter ca 4 ½ timme. Det tycker jag är en ganska bra tid.



Lördag:
Igår var det ju "fest" hemma hos oss, eller vad man nu ska kalla det. Det var iaf runt 20 stycken pers, några gamla klasskompisar med familj. Mattias och jag gick typ och la oss runt 01:30. Inte så sent kanske men det vartdet för oss för vi skulle ju upp tidigt.

Aja, nu är jag hemma hos Mattias. Ska sova här :) Imorgon börjar jag 12:50 och slutar 13:55. Så ****** onödigt!!!!! Jag ska liksom åka buss och tunnelbana i 1 timme och 15 minuter sen ha lektion på 1 timme och 5 minuter sen ska jag åka hem i 1 timme och 15 minuter. Så ******** meningslöst!!! Ursäkta alla * men jag vill inte svära så mycket :P

Ni får ha det så bra så bloggar jag imorgon efter jag gjort en hög med läxor... Tråkigt? Jag vet! Aja, god natt och sov så sött! ♥

5 December 2010 - Mysigare i rummet

       
Om du har ett lite större rum (ungefär som jag har) så är mina bästa tips dessa

♥ Massvis med tända ljus!
♥ Ha några filtar som du virar runt dig så att du aldrig behöver frysa
♥ I ett stort rum som mitt så kan det kännas extra ensamt när Mattias inte är här. Det var därför jag tände en massa ljus och satte mig ner i soffan med datorn i knät.
♥ Läs en bok i tysnaden och med alla levande ljus
♥ Sätt på din favorit film
♥ Om du Inte har julpyntat än, GÖR DET!!

         


FEST!!

Nu ska jag dammsuga hela nedervåningen för ikväll blir det fest med gamla klasskompisar :)

Mattias hade ju match idag vid Gärdet (kunde inte följa med för jag hade inte hunnit med att göra allt som jag var tvungen till) och det blev 4-4 och Mattias gjorde 1 mål :D Han förtjänar det så mycket för det var jätte länge sen han gjorde det fast han har haft många bra chanser. Han är back oxå så då är det lite svårare. Aja han borde vara här snart. Lucka nummer 5 kommer upp imorgon vid 12:30 (som vanligt, haha).


Imorgon ska Mattias och jag hjälpa pappa på jobbet. Vi ska klistra etiketter på deras almenackor till 2011. Det är ca 3000 stycken så det kommer ta ganska lång tid men vi får cash för det och det kommer faktiskt bli kul tycker jag :) Kommer kanske hem någon gång vid 17-18 kanske.

Nu hör jag att pappa slutat dammsuga där uppe så då betyder det att det är min tur att dammsuga här nere... Aja, ser fram emot ikväll iaf! Ni får ha en så bra lördags kväll så hörs vi imorgon ♥


Nyårsklänning


Mycket fin nyårsklänning från Nelly.com 349:-


4 December 2010 - Lillasyster


Nu är det dax för lillasyster-tips! Min lillasyster Emma är 5 ½ år och Barbie börjar glänsa i hennes ögon. Sen är det även hästar och gossedjur som gäller. Sen beror det också på i vilken ålder systern är. Tex Mattias lillasyster är 12 och hon leker inte med Barbie eller nån docka. Så till henne (som är lite äldre) skulle jag ge smycken så som armband, halsband m.m. Men det jag skulle kunna tänkas ge till Emma skulle vara något av dessa:

♥ Barbiedocka/kläder till dockan
♥ Påslakan med Hello Kitty (skulle vara mycket upskattat)
♥ Smycken - armband, halsband
♥ Kläder - tröjor, t-shirt, byxor, strumor
♥ Underkläder - pjamas, trosor. Funkar alltid
♥ Accessoarer - väska, hårspännen m.m.
♥ Leksaker (som sagt, det beror på hur gammal hon är)
♥ Film, böcker
♥ Presentkort

Mys mys!

Nu ska Mattias och jag krypa ner i sängen och mysa medans vi ser på film :) Ha en fortsatt bra fredag ♥


Vad är detta?


3 December 2010 - Skönhet 1 av 4


Det är redan 3 december! Tiden går så himla fort asså. Aja, idag blir det ett skönhetstips :)

Innan jag börjar sminka mig så tvättar jg av ansiktet lite lätt och sen tar jag på mig en återfuktande kräm. Loréal Hydrafreash är superbra! Tar ett tunt lager innan jag sminkar mig. Sminket sitter länge dessutom :)


Förbereder kalendern

Hej allihopa!

Nu ska jag göra tidsinställda inlägg inför helgen eftersom det inte blir så mycket bloggande på helgerna. Tyvärr! Men jag har liksom inte tid till att sitta framför datorn då jag är med Mattias (hemma hos honom eller mig), vill inte spendera mina lediga dagar framför datorn. Så därför tänker jag lägga upp förljande julkalender klockan 12:30 varje dag fram över :) Hoppas ni blir nöjda :)


På väg till Älsklingen - mobilblogg

Sitter nu på en buss till Älsklingen :) Måste gå ca en km från bussen hem till han... Men man har ju musik i öronen såklart! Och sen är det bra med lite motion. Det kan jag behöva! Nu ska jag återgå till bussens muller och musiken i mina öron :) Bloggar imorgon i skolan ♥

2 December 2010 - Filmtips 1 av 4


Den här filmen måste man bara se om man inte redan har sett den. Nej men seriöst den är något för hela familjen :) Flirting with forty! Filmen utspelas på Hawaii så man får en varm känsla i hela kroppen.

                       
        


Ändrat lite grann

Tyckte att min julkalender var lite lam så jag "piffade" upp den lite :) Mycket bättre nu tycker jag! Nu ska jag gå och lägga mig. Det blir inga ledtrådar på vad som kommer upp imorgon... Ni får vänta och se.

Börjar 09:40 imorgon. Skönt! Sen slutar jag 14:55 men sen ska jag ju ha spanska prov. Få se hur det går, måste öva lite till innan känner jag. Jag kommer få blackout! Asså jag får nästan det varje gång det ska vara något prov som man har gått och varit orolig över jäte länge. Man undrar liksom hur det ska gå osv. Men jag hoppas att det kommer gå bra. Men jag är oxå beredd på det värsta, kanske inte det allra värsta men jag är förberedd på ett dåligt resultat.

Nej nu ska jag skynda mig annars kanske Mattias hinner somna om jag inte ringer snart :P God Natt och sov så sött ♥


MONKI



19:58

Jag har inte gjort särskillt mycket idag. Slutade 14:40 och sen åkte jag till Slussen där jag mötte Mattias efter ett tag då han kom lite senare med en buss. Sen blev det hemgång för att vakta Emma från 16:30 till nu när pappa kom hem. Nu ska jag göra klart bilduppgiften till imorgon... Fast jag har inte tagit några kort än. Men jag vet hur platsen jag valt ser ut så det kommer gå fin fint!


Imorgon ska kanske Älsklingen sova här!! Hoppas, hoppas med andra ord! Han är ledig nästa vecka på måndag, torsdag och fredag så då kanske han ska sova här oxå :) Men då MÅSTE jag jobba på som faan varje dag med läxor så att jag inte sitter där sen den sista kvällen/natten och jobbar in i det sista. Som jag brukade göra förut.

Senare blir det ett till (fast litet) tips. Hoppas ni gillar tipsen!




© by Mee!


1 December 2010 - Tjejkompisen

      
Då var det dax för min första julkalender här på bloggen. Och i den första luckan hittar vi tips till vad man kan ge till sin tjejkompis. En utan mina tjejkompisar skulle uppskatta att man erbjöd en hel musig tjejkväll med filmer, snacka lite skit, måla naglarna på varann, äta jätte mycket gottis saker, dricka läsk och sen på kvällen sitta framför tv i soffan med filtar och te (eller för min del, O'boy). Det är en mer personlig grej men här är mina spontana förslag som jag själv skulle uppskatta från en kompis.

♥ Böcker
♥ Lite tända doftljus går alltid hem
♥ Smycken - Behöver såklart inte vara dyra. Den ringen nedanför är från BikBok
♥ Smink - Satsa på någon produkt du vet är bra!
♥ Ugglorna där nere är bara för söta tycker jag. De är ljuslycktor. 


     




17 minus? 17 MINUS!!!

HERREGUD!! Det förta jag såg på dagens Metro tidning var att det kan bli ner (?) till -17 grader idag och som varmast -13. Va är detta? Ska det bli en kallare vinter än den vi hade förra året? Ska den hålla i sig lika länge som förra vintern? Det hoppas jag verkligen inte att den kommer!

     


RSS 2.0