31 Januari 2011


Cardigan&Jeans:GinaTricot,Linne:H&M


Söndagsmys


Mattias spelade match idag. 10-2 till Ekerö IK!! (Det är alltså Mattias lag...)
Sitter just nu med lite H&M, Panduro och mys + datan. Ja, vad mer kan jag säga?
Imorgon börjar jag 11:15 och slutar 13:55. Sen ska jag hem och läsa engelska boken. Den ska vara utläst tisdag vecka 7. Jag har läst 130 sidor av 450... Snyggt jobbat Elin!! Men jag gör så gott jag kan.
Jag bloggar mer imorgon. Pussar och kramar ♥


Fredagsmys men utan någon Mattias

Den här dagen blev inte som planerad då Mattias inte kommer ikväll. Han ska iväg imorgon till någon mässa med nya och gamla moder/MC + delar. Och mässan ligger i Södertälje och öppnar 9. Jag sa till honom att jag tycker det är lite onödigt om han kommer hit efter sin träning på fredag (vilket blir ca 20:30) och sen ska åka runt 8 på lördagsmorgonen. Så han tog med sig en kompis hem och sen ska dom till mässan imorgon.

Så jag är lite dyster... Dyster och dyster är jag väl inte men jag är lite nere för jag hade sett fram emot en helg hos mig med honom. Men så ska han på den där mässan nu imorgon och det hade jag ju inte räknat med. Så sitter och ser på Let's Dance och dricker fanta och äter på Cheez Cruncherz.... Och det är SÅ gott! :D



Jag önskar er en fortsatt trevlig fredagskväll! Pussar ♥


Lindex - 299:-

Lindex Shop Online - Skinnväska


Hem till Mattias - mobilblogg

Sitter i rusningstrafik på väg hem till min lilla Älsklig :) Dagen har varit okej för att vara den senaste i veckan. Bara det att man inte orkar så mycket. Liksom energin bara tar slut och det är ju inte bra. Man får sämre koncentration osv. Aja, på väg hem till Mattias var det.

Imorgon är det idrottsdag och alla i klassen förutom jag (och några till) ska till Romme och åka skidor men eftersom jag har mina knän och dom har sina j*vla problem så blidde det ingen skidåkning för lilla mig :( Så jag ska gå på kulturvandring i gamla stan. Jippie!! Nee men jag tog det bara för att man bara ska gå runt i stan i typ 2 timmar och sen kan man åka hem. Skönt! Fast jag kommer inte åka hem. Jag ska storhandla med mamma när hon slutat och då får jag vänta länge. Tänkte höra med farmor och farfar om jag kunde komma till dom och störa lite :P Sen när handlingen är avklarad kommer älsklingen efter sin bandyträning. *MYS* Saknar honom så mycket varje dag. Jag menar vi gick ju i samma klass förut och då var jag med honom hela tiden i skolan så det har blivit lite jobbigt när man inte har sin älskling vid sig hela tiden. Men det funkar ändå! Vi älskar varandra och det är ju det kärleken går ut på, eller hur? Så vi har det bra :D

Det här inlägget blev lite konstigt, det handlar om lite av allt typ... Det är tråkigt att så många slutar läsa min blogg bara för att jag inte uppdaterar lika mycket som tidigare. Men det är för att jag har inte tid. Det är läxor hit och det är Mattias dit. Och ibland vet jag inte bara vad jag ska skriva. Jag vill ju inte skriva onödiga inlägg där det inte står nåt nyttigt. Om nu min blogg är nyttig kan jag nog inte svara på men iaf när jag inte vet vad jag ska skriva så vill jag inte skriva nåt för hg vill skriva om sånt som betyder nåt för mig själv. Hoppas ni förstår och respekterar varför jag inte uppstegar så ofta. Och jag hoppas de som avgått kommer tillbaka snarast :)

Puss på er. Ni är underbara! ♥

19:44

Gårdagen blev inte som planerat. Först så blev det ingen idrott för jag hade jätte ont i ryggen efter natten. Troligtvis så hade jag legat konstigt. Sen så ringde mamma på vägen in till skolan och säger att pappa är sjuk och inte kan följa med till SYV idag (måndag). Och sen så kom Mattias hit och sov över. Kanske inte så mycket förändringar men stora.

Idag har typ hela skolan varit och simmat. Vi skulle simma 30 längder bröstsim och 10 längder ryggsim, alltså ca 1 km. Snacka om jobbigt!! Men det tig typ 35-40 minuter så jag är ganska stolt :) Efter det åkte jag hem, mötte Älsklingen på vägen så vi åkte tillsammans fram till han skulle av och byta buss. När jag sen kom hem blev det plugg, plugg, plugg med historian. Men jag blir så förbannad för jag har ingen studieteknik så ingenting av det jag läser fastnar i huvudet :( Och det tycker jag är jätte jobbigt. För jag vill göra så gott jag kan på proven men om jag inte ens vet vad provet handlar om så blir det lite svårt.

20:15 är det handboll, Sverige - Danmark. Ska nån se denna match? Det ska jag! :) HEJA Sverige!!

Jag hade ingen tid till bloggning igår och jag hinner inte lägga upp något nu. Det får kanske bli imorgon :) Så nu säger jag god natt på er! Pussar ♥


Längtar!


Hatar söndagar...

Söndagar är nog det värsta jag vet. För det första så måste jag åka iväg från Mattias eller om han är hos mig och måste åka hem till sig. För der andra så vet jag att skolan börjar dagen efter. Sen för det trejde (men bara för den här söndagen) så glömde jag bort att spela in Solsidan. Fatta va frustrerande! Aja jag får kolla på youtube eller tv4 play. Sånt é livet!

Imorgon så ska man upp tidigt som satan, 05:45... Bussen går iaf 07:01 och min lilla plutt sitter redan på den :) Sen bär det av till gymet vid Odenplan. Och klockan 14 har jag möte i skolan. Jag vill inte säga för mycket för jag vill vara säker. Hoppas ni förstår.

På torsdag har jag historia prov så veckan blir väl spenderad med en tjock historia bok i knät. Tråk!! Men det måste göras, eller hur? Jag kommer blogga men kanske inte så mycket.

Aja, det börjar bli lite sent för mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Kommer lägga upp morgondagens outfit + lite annat. Ni får ha det gött så bloggar jag imorgon. Pussar ♥

             
Ja, va finns det mer att säga... :P


BIKBOK: 299:-


ZARA - 299:-



Då: 799:-, Nu: 299:-
Älskar den! Hade på mig den redan idag. Super skön och den sitter som en smäck!


Love and other drugs

Vill verkligen se den här filmen!

Update: Filmen hamnade i min top 10 lista efter första kvarten!


Paketet från H&M har kommit



Den vita koftan snodde jag från Mattias, haha! Men den kommer passa perfekt till
våren då man inte behöver någon tjock jacka längre ;)


BIKBOK


Jag köpte jeansen. Hade en kupong från Sofis mode med 50 % rabatt så
jeansen kostade bara 250:- istället för 499:-
Kommer nog köpa linnet i framtiden. Frågan är: Grå eller svart?


Rihanna - Only Girl (In The World)

Kommer aldrig tröttna på denna låt. Världens bästa!! ♥


My new shoes from HEAVEN


Snygga, or what? Påminner dom inte lite om Jeffery Campbell's stil?
(Klacken ser längre ut i verkligheten. Fotot är taget lite ovanifrån och då ser det ut som att den är jättekort)


Ja jag vet, klacken är Mycket högre men jag tycker i alla fall att dessa påminner lite om mina nya älsklingar! Och ja jag vet, det finns inge bättre än hans dojor men jag är skitnöjd med mina!


Mitt bästa köp någonsin!!! - mobilblogg

Mattias och jag är på väg hem från staden Stockholm just nu. Jag hittade världens snyggaste skor!! Visar imorgon :) skorna liknar Jeffery Campbells snygga klackar. Nyfikna? Mmm... Kan tänka mig det. Men ni får se imorgon som sagt. Förutom skorna köpte jag ett par snygga ljusblåa jeans på BikBok (som verkligen sitter kvar och inte hasar ner), en jacka på ZARA (har sett fler tjejer som har nåt liknande och den är skitsnygg btw). Det var väl allt. Jag kanske inte har sagt det men jag fick pengar av pappa till en vit pälsmössa. Jag skulle egentligen köpt en sån där vit mössa med pälsboll men dom pengar gick åt till skorna. Är så j*vla nöjd med dom. Måste dock gå in dom innan jag kan börja gå med dom ute. Så dom liksom vänjer sig vid foten :) Aja ni får se allt imorgon!

Jag kommer inte blogga mer idag då jag ska sova hos Älsklingen. Han fyller 17 år imorgon! Faan va tiden går... Och snart är man 17 själv också (23 feb). Bloggar imorgon i skolan. Pussar på er alla ♥

19 Januari 2011



JeansSkjorta:MammasGamla,Linne:H&M,TightKjol:Cubus


Mini shopping igår




GinaTricot
Då: 199:-, Nu: 49:-

Perfekt till jeans då man har den instoppad så det blir lite pösigt. Kommer använda
den redan på lördag så ni får se vad jag matchar med då. Love it ♥


Who is this?

NU:





DÅ:




Ny kategori - Mode | Kändisar

Börjar med ett inlägg om Christina Aguilera!


Drömoutfit till sommaren 2011


Veckans vill ha


BikBok - 149:-

BikBok - 249:-


18 Januari 2011



Tröja:Berska(Spanien),TightKjol:Cubus,Halsduk:H&M,Ring:Glitter


Ingen bloggning på hela dagen

Dumma mig, men jag behövde all den tid jag kunde få till att göra naturkunskap. Fick hjälp utav pappa idag. Vi har kommit en bra bit (1 ½ sida men ändå :P). Jag har gjort allt jag har kunnat för att det ska bli så jäkla bra som möjligt!! Jag hoppas Peter (naturlärare) tycker samma som jag... Aja, imorgon får jag lite sovmorgon. Tänkte lägga upp min outfit från idag då. Blir det bra? Senare imorgon så kommer det komma upp en såkallad "Drömoutfit". Som jag skulle vilja ha till sommarn. Drömma kan man ju alltid, eller hur?

Jo, förresten ville ni ha en frågestund? Skulle vara jättekul och fråga på en massa frågor :) Ni kanske vill fråga Mattias någonting??? Aja ni får fundera lite till. Nu är det läggdags som gäller och där med basta! Så, god natt och sov så sött mina underbaraste läsare. Älskar er! Puss ♥


Fixat en design till Jennifer


Hon blev supernöjd :)
(föredetta klasskompis)


Black is always black


Isadora Gothic Black 191


17 Januari 2011



Skjorta:H&M,Linne:H&M,Jeans:BIKBOK,Skärp:GinaTricot,Ring:Spanien
Jag har ALDRIG använt dessa jeans! Bättre sent än aldrig ;)


Varför går det inte?

Det går inte att uppdatera min visningsbild på bloglovin' och inte heller på facebook :( Den visningsbilden som är nu är den design som jag hade för ett år sen. Ahhhh!! Va trött jag blir...


Aja skit i det nu. Imorgon ska jag upp tidigt fast det egentligen är sovmorgon till 11:40. Men våran naturkunskapslärare har satt en 2 timmars lång lektion på vår sovmorgon :( Så att vi kan få hjälp om vi behöver för vi har en inlämningsuppgift till på onsdag 23:59. *Suck*

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska bara tvätta av sminket från facet först :) Bloggar imorgon. Sov sött ♥


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Pussar ♥


Böcker | TV | Film

Nu har jag döpt om kategorin "Bio, Böcker, Film & Serie" till "Böcker | TV | Film". Tyckte att det andra var för långt :P Och det nya passar bättre :) Puss på er!


Solsidan ikväll 20:00


Ska ni titta? För det ska jag!


Fångarna på fortet

Nu blir det fångarna på fortet. Efter det blir det The Grown Ups!! :) Ha en trevlig lördagskväll!


Monki: 300:-


Filmtips

Den här filmen är något för alla. Den har liksom allt; spänning, romans m.m. You name it! Den är iaf sevärd för er som inte sett den. Perfekt till mysig hemmakväll :)

Coyote Ugly - 1 2 3 4 5




Till frisören

Just nu står jag och borstar mina tänder men klockan 13 ska jag klippa mig + tona håret. Det ska bli mörkare :) Jag fick presentkort av pappa i julklapp så jag behöver inte oroa mig för att det ska bli tomt i plånboken sen :P Efter klippningen så ska jag till Ekerö för att kolla när Mattias spelar match. Sen ska vi hem till honom. Men jag lägger upp före och efter bilder senare idag. Ha en bra lördag! ♥

Let's dance


Vem hejar ni på? Jag håller nog på Anders Bagge :)


Brinck - Believe Again


På väg ner till Spanien


Klickat hem!

                                                      
                             
                             
                                                  Detta kommer i slutet av nästa vecka :)

Allt gick bra ända tills jag skulle betala. Då blir det tekniskt fel!!! Sen när jag går tillbaka ett snepp så är varukorgen tom och den jacka jag ville ha som mest fanns inte kvar. Jag tar telefonen och ringer till kundservice. Får vänta ca 5 minuter men det sket jag i för jag ville ju veta vart min jacka tog vägen! Aja, då är det nån som svarar och jag hör inte ett skit av vad hon säger, det var som om hon höll micken så långt ifrån henne som bara möjligt. Jag sa flera gånger att jag inte kunde höra henne men hon pratade på som vanligt. Jag frågade varför det blev som det blev, men eftersom jag inte kunde höra vad hon sa ordentligt så tror jag att jag inte fick nåt svar på min fråga. Hon sa bara hela tiden att jag var inloggad på hm.com och vad jag hade i varukorgen. Då sa jag: "Så jackan fick där?" hon svarade: "Ja den finns här tillsammans med en cardigan, topp och kavaj" jag: "Jaha, men jag kan inte se någonting! I min varukorg så finns det ingenting" hon: "Men det är för att jag måste ta din beställning nu" Asså jag fattade nada av vad hon sa. Jag hörde ju inte heller vad hon sa. Hon sa till mig att hon ville veta vilket betalsätt och sen att hon ville prata med mig mamma. Då svarade jag: "Men då tar jag och ringer upp senare" hon: "Det går inte för när jag lägger på så kommer ditt köp avslutas" jag: "Eeh... Aha, men jag kan ju inte se det jag har i varukorgen". Och hon bara fortsatte med att om hon la på så avslutades köpet. Jag sa till mamma att hon ville veta hennes konto nummer. Så jag gav luren till mamma men hon har alltid betalat på Månadsfaktura. Så hon gav tillbaka telefonen till mig, jag visste inte vad jag skulle säga för hon som satt och snackade var ju inte direkt den trevligaste på jorden om man säger så. Så jag la på. Och började gråta, för jag varken hörde eller förstod vad den där människan sa. Så jag fick inte någon jacka :( :( :( 
Jag ville verkligen ha just den där. Den va så jävla snygg!! Men på torsdag nästa vecka så ska jag åka in till stan efter skolan. Och då ska jag gå in och kolla på alla klädesaffärer som finns. Jag ska och vill hitta en fin jacka som jag kan ha närmare våren eller t.o.m. nu om man har något varmt under. Jag har kollat på ZARA's hemsida på REA grejer och det fanns en del där men man vet aldrig vad det finns kvar i butikerna. Men det ska jag kolla på torsdag :)


Nätshopping senare ikväll

Ikväll blir det som sagt lite REA shopping på H&M. Har kollat in detta bl.a.

Beige eller svart?
Då: 299:- Nu: 199:-

: 149:- Nu: 80:-

Då: 299:- Nu: 199:-

Då: 299:- Nu: 199:-

Då: 699:-  Nu: 349:-

Då: 199:- Nu: 70:-


Då: 149:- Nu: 99:-
Om inte Mattias vill ha den, så kommer jag ha den för mig själv :)


14 Januari 2011



T-Shirt:Monki,LångtLinne:GinaTricot,Strumpbyxor:H&M


En månad kvar...

... till Alla ♥-dag! Varför kunde det inte varit det i januari istället? Jag menar den 14 fabruari i år är på en måndag :( Och idag är det fredag, lite mer passade tycker jag.
 


Skopunkten

Boots från Skopunkten.com

399:-
Boots från Skopunkten.com
349:-


Baby, you sleep next to me tonight!

Som sagt, ni kanske fattar rubriken :) Min älskade Mattias ligger i min säng och väntar på mig. Vi ska kolla på inspelade CSI: Miami från ikväll. Har ni sett det nån gång? Se de! Eller iaf någon av de olika CSI. Alla är lika bra :)

Imorgon börjar båda vi tidigt, så uppe med tuppen blir det! Tagga... Iaf så är man nyduschad och förberedd på morgondagen. Inte för att den kommer innehålla något speciellt men jag börjar tidigt och vill vara pigg liksom :P



Bara idag så har jag börjat läsa i min shopaholic-bok igen. Slutade ungefär vid 200 sidor i den 4e boken när Mattias och jag kom hem från Spanien 2010. Så jag hade nästan glömt vad den handlade om. Och nu har jag redan hunnit läsa 100 sidor! Snacka om stolt :) Bara idag. Aja, nu vill nog inte Mattias vänta längre.

Ni får sova så gott så bloggar jag imorgon ♥

 


Red Nails!


Jag hade mörklila innan men jag glömde visa er. Det dröjer nog inte länge innan jag visar det :)
Men nu har jag rött! Chelsea Red 643 från Isadora. Det är wide brush oxå!


Ny header?

Vad tycker ni? Ska jag behålla min som den är eller ska jag göra en ny med lite fler bilder och lite mer färg? Ni kommer inte bestämma om jag ska byta eller inte men snälla skriv en kommentar om vad du tycker :) Pussar ♥


12 Januari 2011 - Randigt



Kofta&Jeans:Ginatricot,T-Shirt:H&M
P.S. På bilden ovan ser det ut som om min mage putar ut, det är inte magen. Det är mina för stora JEANS! Bara så ni vet. Jag och Mattias ska ta en shoppingrunda snart. He hates it, I love it ♥

Sorry för crappy pictures men min mobilkamera är inte den bästa. Bara i vardagsljuset.
Bättre outfits och bilder kommer. Ni fåt ha tålamod, för jag har inte hittat min fantasi riktigt än.
(Skit vad man ser att mitt hår inte mår bra :P Tur att jag ska klippa och tona det på lördag :))


Veckans vill ha



Ginatricot - 249:-


10:15 - 2 timmars väntetid

Faan va förbannad jag blir. Jag var och pratade med engelska läraren om vad vi ska göra på lektionen och om det gick att göra nåt hemma istället för att jag ska sitta och vänta. Men icke sa nicke!Hon sa att jag måste vara där för att vi ska göra andra saker än att läsa i boken. ***** ******* *****!!!!!! Jag tänker inte skriva det med ord men jag kan säga att jag är arg och ledsen! Nu ska jag kolla på One Tree Hill avsnitt som jag missade i söndags :)

Vad är det för skola jag går i?

Ni behöver inte läsa det här. Jag ville bara få ut lite aggressioner.

Asså, jag ber om ursäkt för den rukbriken men jag frågar mig den här frågan nu efter det jag har fått reda på: Jag gick in på School Soft och kolla för några minuter sen och ser att min svenska lärare är sjuk. Den lektionen börjar egentligen 09:55 och slutar 11:20. Efter den lektionen har vi engelska lektion 12:15 - 13:25. Jag kom hit ca 8 imorse för att sitta och läsa engelska. Om jag då ska sitta och vänta till vi börjar kommer jag ha suttit här i ca 4 timmar för att ha en lektion på ca 1 timme. Så meningslöst!!! Vad mer kan vi göra på engelskan när vi läser en bok på 450 sidor? Jag menar hur tänker dom???? Jag tycker det är sjukt dåligt! Aja men får väl ringa till farmor och farfar i Hässelby och fråga om jag kan få komma hem till dom och plugga NO. Sen ikväll klockan 17 ska jag, mamma och pappa träffa min mentor för att prata om hur jobbigt jag har det med alla läxor, hur vi har diskuterat frzm och tillbaka hemma om jag ska byta skola eller ej osv. sånna saker ska det pratas om. Jag trivs inte i min skola mestadels för att lärarna har ingen kommunikation för 5 jävla öre!! De sätter ut datum för prov samma vecka. Som vecka 50 (veckan innan vi slutade skolan) då jag hade 6 prov den veckan! 6 PROV!!! Är det okej? samtidigt som veckan innan (v.49) hade vi typ 3 riktiga lektioner. På måndagen hade vi spanska, men jag kunde göra det hemma så då blev det ingen skola, sen på tisdagen var det studiedag på onsdagen var det bara en timme spanska på torsdagen matte och bild och på fredagen matte och samhälle. Jag tycker verklgien inte om att bli behandlar såhär :( Jag trodde att vi skulle få börja med ekonomin i ettan. Och varför har vi inte gjort det? Hur kommer vi hinna med att läsa Företagsekonomi A och B på ett år? Jag förstår inte skolans upplägg av detta. Alla andra som går i andra skolor som Bromma gymnasium har redan börjat med grunderna i Företagsekonomi A som t.ex. Bokföring och sånt. Nog pratat om det här, men det kommer nog komma upp igen snart. Vi får se om jag kanske lägger upp ett inlägg om hur det gick på mötet men som sagt, vi får se.

Nu ska jag ringa till farmor och farfar. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! (det kommer inte jag ha kan jag säga)


Whiiiiiiiiiiiiihoooooooooo!!!

Jag trodde inte att jag skulle få se min lilla älskling den här veckan. Jag smsar till Mattias 20:45 prick och sa ungefär såhär: "Kan du inte komma hit och sova? Jag saknar dig så otroligt mycket. Jag lovar att jag kommer börja grina innan jag somnar :'( <3" Då svarar han: "Jag saknar dej oxå <3 Jag kan fråga men hur ska jag komma till dej? <3"

Jag hade ju inte räknat med att han skulle säga så för jag brukar alltid få svaret: "Men jag kommer inte att få." och då brukar jag svara: "Men kan du inte fråga i alla fall? Det gör ju inget om du frågar." Aja men för att sumera hur glad jag är över att han är här: Jag älskar dig så hilma mycket! Det skulle vara idiotiskt att inte vara glad :P

Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på gårdagens CSI. Pussar!

      


11 Januari 2011



Skjorta: Pappas gamla, Linne:Bikbok, Jeans: Ginatricot, Ring: Köpt i Spanien


En klar favorit just nu!


H&M - 399 pix


Simple



Kofta: vet inte (har fått den av svärmor :P), Linne: H&M, Jeans: Ginatricot, Halsduk: H&M. Den enklaste outfit ever! :)


Jobbigt...

Jag pallar inte att blogga idag. Jag har det jätte jobbigt i skolan just med läxor och hela köret. Men jag har tagit kort på dagns outfit men den kommer upp imorgon på en lååång håltimme. Jag är jätte ledsen för att jag inte har bloggat så mycket som jag skulle vilja. Men eftersom det är så mycket läxor så måste jag prioritera det före bloggen och då finns det inte tid till bloggning. Jag ska försöka blogga mer men då kommer det tyvärr bli mobilbloggning vilket innebär zero pictures :( Men nån gång då och då kan jag lägga upp nån bild på mig så att ni ser att jag lever :P Jag hoppas verkligen att ni fortfarande läser min blogg för det kommer bli bättre så jag kommer kunna blogga som vanligt igen. Jag är jätteglad för det är en del som fortfarande är mig trogen :) vilket är jättekul! Men som sagt, jag ser fram emot att bloggningen ska bli bättre, jag menar det kan ju inte bli sämre... Nu ska jag sova tror jag. Pussar ♥

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Igår åkte Mattias och jag in till Kista, dels för att byta ut kallingar till Mattias och dels för att se på bio. Filmen var sjukt bra! När den var slut så skrek jag inombords: "NEEEEEEEEEEEEEJ! Är den redan slut?!" och då var den här filmen 2 h och 30 min. Men det kändes inte alls som att det hade tagit den tiden. Men när man är inne i en film, som man tycker är bra, så går det skit fort. Jag längtar verkligen till den 2 delen. Undrar om den också är så lång.

Se den om ni inte redan sett den! Jag tror att den är bäst på bio :)


                                          Harry Potter och dödsrelikerna del 1 - 1 2 3 4 5


Från 2010 till 2011! - mobilblogg

Eftersom det inte går att lägga upp bilder på mobilen så kommer bilder från 2010 upp lite senare :) Men så länge så vill jag bara säga GOTT NYTT ÅR!!!

RSS 2.0