Skönt med skumbad

Fy faan va skönt det var med ett skumbad! Jag laddade ner Burlesque och tittade på samtidigt och hade lite mys mys med nötter och cola :) Har inte sett klart på filmen än men har inte tid just nu för nu sitter jag i soffan med lillasyster och sen på den tredje tingeling filmen. Den är också bra, haha!

Btw, så kommer Mattias hit vilken sekund som helst :D Hinner nog inte med att göra något smycke...

Imorgon ska jag in till stan och möta upp Erica runt 14. Då blir det shopping och bio, sen hem till mig för sleep over :) Kommer nog att blogga från mobilen på imorgon. Nåt inlägg ikväll kanske det blir, vi får se! Pussar så länge ♥

12:35

Nu ska jag ta undan disken och sen gå över med Annes present. Bloggar när jag kommer hem! Puss ♥


Nu är det läggdax för min del...

..så ni får ha en fortsatt trevlig kväll (ifall ni ska sitta uppe längre). Kommer sätta klockan på 10 så jag inte sover bort hela dagen. Måste vara lite kreativ känner jag, så något smycke blir nog gjort. Men först ska jag gå till Anne med hennes födelsedagspresent, hon fick beställa iPhone skal och nu har dom kommit så jag ska springa över med det efter lunch någon gång imorgon. Hoppas hon blir glad och att det passar som det ska. Nej nu vill jag sova, mina ögonlock kan knappt hålla sig uppe. Godnatt och sov så sött! Pussar ♥

Look-a-like


Letters to Juliet

Den här filmen passar perfekt till en regnig höstdag i oktober. Så när det är en regnig höstdag i oktober i år så kommer jag sitta och kolla på den här filmen. Det fanns så mycket i den som var bra. Alla skådespelare var jätte duktiga och det gör väl filmen ännu bättre! Men som sagt, en film för höstmörkret då filmen utspelar sig mestadels i Italien. Letters to Juliet är en film värd att se :)



Vet inte vad jag ska göra idag...

Jag vet inte vad jag ska mer än att jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. Ska nog sätta mig och se på film. Letters from Juliet började jag att se på i förrgår och den verkade riktigt bra :) Vet inte vad jag ska göra imorgon heller. Men nu blir det iaf film. Pussar ♥

Let's dance och sen hem till Älsklingen!

Är det nån mer som sitter i soffan med familjen och ser på let's dance? För det gör jag. Sen blir det hem till Älsklingen :) Bloggar imorgon. Pussar ♥

Vad vill ni ha för smycken?

Jag vet att det är några som är intresserade av mina smycken :D Änså länge så har jag inte tillräckligt med grejer :/ Men om ni kommenterar vad ni skulle vilja ha så kan jag börja kolla på vad jag ska beställa. Skriv vad som helst!! Kom helst med förslag på vad jag kan göra, länkar för inspiration! :) Skulle vara jätte bra för då får ni ju det ni vill ha! ;) Så KOMMENTERA!! För eran egen skull. Annars tar det längre tid, för jag vet ju inte vad ni vill ha. Aja, ni förstår :)


Header till Veronica


Gjorde den här headern till en klasskompis.
Klicka här för att komma till hennes blogg :)


24 Februari 2011

Jag tror inte det blir någon mer bloggning denna vecka. Får se hur det blir på sportlovet, något inlägg blir det väl men just nu har jag ingen lust. Jag vill inte säga varför, jag känner mig bara så nere just nu... Kul såhär efter sin födelsedag :(


11:04

Jag har inte haft så mycket tid till bloggen den här veckan. Ganska mycket plugg och min ork räcker inte till. Det känns som om allt jag gör inte betyder något :( Jag känner bara att jag vill bort här ifrån, inga mer läxor inga fler lärare. Jag vill ta en paus från ALLT och bara var ensam och inte göra ett skit!

Jag vet inte vad jag ska säga om min födelsedag igår... Farmor och farfar kunde inte komma för farmor hade feber, stackarn! Typ 3 stycken glömde bort mig. Och var det lite mer grejer men mamma, pappa, lillasyster och Mattias + Anne med familj firade mig :) Och tack för alla presenter!!

Nog om det, jag kan berätta lite om vad som kommer hända på sportlovet: Kommer för det mesta vara med Mattias och sen tisdag-onsdag kommer jag vara med Erika :D Längtar! Det kommer bli shopping, bio och snacks!! Sen kommer hon sova hos mig, så det kommer bli jätte kul :)

Nu har jag historia. Puss och kram!


Look-a-like


17 år idag!!!!

Idag är jag 17, ett år kvar tills jag är myndig :D Puss och kram!


Historia, Samhällsekonomi och Engelska...

JAAA va roligt med läxor! Speciellt när man fyller år imorgon och kommer inte få så mycket gjort... Behöver verkligen den tiden. Men jag får kämpa på idag. Så jag måste tyvärr plugga nu tills jag känner mig nöjd (vilket är aldrig). NEJ! Nu måste jag verkligen börja. Hörs senare!

Juste, Mattias kommer hit ikväll så efter 20 så blir det inget bloggande. Puss!


Hoppa in i duschen nu!

Jag har inte varit så aktiv idag här på bloggen. Har suttit och pluggat historia. Efter det ville jag vara lite kreativ :) Så jag gjorde detta:
       
Jag tycker det blev skit snyggt! Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen med raggsockerna på! Har det jätte kallt nere i mitt rum. Vi hörs imorgon bitti. Börjar (eventuellt) 11:15 imorgon så något inlägg på morgonen blir det väl :) Hoppas ni hade en bra måndag för det hade jag. Jo, förresten det gick jätte bra hos tandläkaren. Jag var typ inne i rummet i 3 minuter och sen var jag klar. Tummen upp! Nej, nu måste jag duscha. Puss på er fina läsare ♥


21 Februari 2011



Tröjan är från Indiska, jeansen från BikBok och kors örhänget är gjort av mig


Kappahl, 279:-


Love ♥


Tandläkaren imorgon...

Jahopp nu har man sett premiären av Big Brother. Det tog 1½ timme för dom att få in alla deltagare i huset. Lite överdrivet kanske. Aja, ni som såg det, vad tycker ni om deltagarna? Jag hejar faan på Silla, morsan med 3 små barn :) Men vi får väl se hur det går.

Imorgon är det upp med tuppen som gäller för då är det idrott, sen ska man till skolan för att gå på mentortid och sen till Ekerö för att få sina vackra (not...) tänder undersökta. Efter det blir det plugg, plugg, och återliger plugg! Historia äger ju eller hur? Kanske för vissa men absolut inte för mig. Men det måste göras, så jag ska göra mitt bästa. Nej nu ska jag tvätta bort sminket, borsta mina tänder (som var sååå vackra), lägga mig i bingen och se på ett avsnitt av 90210 innan jag deckar. Vi hörs imorgon. Puss på er alla fina ♥

                      


Smycken till försäljning?

Vad skulle ni säga om jag tänkte börja sälja smycken till riktigt bra priser. Smycken som mitt silverkors, svarta kors örhängen, örhängen med kedjor och fjädrar, armband med peacetecken och mycket mer! :) Vad skulle ni tycka om det?


20 Februari 2011

Såhår såg jag ut idag när vi gick till Linn för att gratta henne:




Transparenta skjortan är från GinaTricot, linnet är från H&M, jeansen från BikBok och
örhänget är gjort av mig. Tänkte göra ett örhänge med fjädrar och kedjor också.


Feathers





© Elin Andersson
Foto & redigering: Jag


I want peace in the world ♥


Här ska det bli smyckestillverkning! Med bl.a. två olika kedjor, två kors, peace tecken + fjädrar.


Symässan imorgon!

Imorgon blir det symässa för mig och mamsen. Vi åker runt 9 så att vi är där när dom öppnar. Vet dock inte om jag ska införskaffa något, men kanske en smycke del eller två. Det återstår att se. Lägger upp outfit + lite fler inlägg. Hörs senare ikväll!


Magazine article

Hejsan hejsan!

Jag ska skriva en tidningsartikel på engelska och den ska vara en sida och får handla om (nästan) precis vad som helst. Så jag undrar om ni har något tips på vad jag kan skriva om. Skulle vara jätte gulligt :) Puss ♥


21:05

Jag tror att det kommer gå riktigt bra imorgon på matte provet :) Det känns bra i alla fall. Fast vad som känns en miljon (x 1 miljard) gånger bättre är att Mattias ska sova hos mig inatt :D ♥

Så nu säger jag puss och godnatt så bloggar jag imorgon!

Plugg

Jag kom hem för ca en halv timme sen. Den här dagen är så onödig tycker jag. Vi (jag) gör ingenting och lär mig typ inte något. Jag vill lära mig men lektionerna kunde vara bättre... Aja, nu ska jag plugga matte tills imorgon. Har nämligen prov i procent då. Jag måste erkänna att jag är ganska bra på det :) Vilket är helt otroligt! (Det är det faktiskt.) Nej nu ska jag plugga. Chao!


Torsdag - I Wish!


Jag önskar att jag kunde klä mig sådär!!!


GinaTricot


Randig & Rostbrun oversizetröja, 149:-
Örhängen, 99:-
Plånbok, 129:-
Bandeau, 79:-
Solglasögon, 59:-
Grå cardigan, 249:-
Söt rosa/svart prickig blus, 299:-
Svarta jeans, 399:-

Svar

Förlåt Jennifer för att jag inte svarat på dina frågor:

1. Vilka bloggar läser du?
2. Hur länge har du och Mattias varit tillsammans?


Svar:
1. Den första bloggen jag går in på är Fanny Staaf's blogg. Rekomenderar hennes blogg. Hon har en skön och väldigt personlig stil. Hon är sig själv helt enkelt :)
Sen är det väl Kenza, Foki, Kissie, din blogg förstås :) Jennifer Karlsson. (Btw jag har gjort hennes design)

2. Mattias och jag har varit tillsammans i exakt 1 år, 4 månader och 17 dagar :D Älskar honom mer för varje sekund! ♥


Nu ska jag ta bort sminket från facet och borsta tänderna. Sen ska jag säga god natt till Älsklingen för att sedan sussa. Puss och kram!

Tittar på Twilight ♥

Jag har fastnat för en låt i Twilight. Nämligen Bella's Lullaby, det är ingen som sjunger utan bara piano som spelar och för mig så är det så otroligt vackert. Men jag har precis kommit till scenen då Edward spelar för Bella och han spelar inte alls den här låten.

Jag vet inte varför men den här låten påminner mig om skratt och kärlek men också gråt och svek. När jag lyssnar på den känner jag ibland hur gråten bara vill ut och ibland hur jag bara vill le så stort leende jag kan. Varje sekund för varje slag på pianotanjenterna så får jag upp bilder på mig antingen med ett stort leende tillsammans med Mattias. Hur kul vi har när vi är tillsammans. Men sesnare kan det komma upp bilder på mig då jag gråter och tittar ut ur fönstret där det regnar. Och Mattias inte är i min närhet. Så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta till detta otroligt vackra, underbara, fina piano spelande. 

                                               Jag ville bara säga det, det ville bara ut. Älskar dig Mattias ♥


Twilight - Bella's Lullaby


16 Februari 2011


T-shirt och linne från H&M. Jeansen är från BikBok.


Bruno Mars - Just the way you are

Ni har säkert hört den här låten tidigare men jag tycker att det håller i sig :)


Turkosa naglar


Tänkte vara lite färgglad såhär i vinter mörkret! Så det fick bli Bella's Choice från H&M


Onsdag - Vero Moda


Skulle passa perfekt till ett par svarta jeans!

Vill ha den här toppen! Skitsnyggt i sommar tillsammans med ett par slitna jeansshorts och converse!

Halsbandet är också en av mina favoriter!


En vecka kvar...

... till jag fyller 17!!! Sen är det bara ett enda år kvar tills man blir myndig och vuxen :) Btw, Linn fyller år en vecka innan mig vilket är idag! GRATTIS underbara du ♥


15 Februari 2011


Kofta och t-shirt från GinaTricot, jeansen är från BikBok och skärpet från H&M


Nya skor!!!!

Skopunkten är BÄST! :D 399:-

LOVE


Skinnjackan i vår


Tisdag


Vilken tv-serie följer ni (har följt)? Vilken serie är bäst?
Själv har jag aldrig fastnat för OC men 90210 fastnade direkt!
Superduper bäst!


Detta fick följa med mig hem idag från H&M



Oversize/lite kortare t-shirt: 79:50 kr
Det svarta smala "måste-ha" skärpet: 49:50 kr


Presenter från Älsklingen

Fick detta häfte imorse av Mattias. Älsklingen, du vet inte vad du har gett dig in på! Haha!






↑När jag vände blad kom den här sidan upp. Jag kollade på Mattias med det
största leendet någonsin och mumlade: hehehehehehe!! Han svarade med allvarlig ton:
Ah, till begränsad kostnad!!! Jag: Jaja, okej... *Suck* ;)


↑Ohlala! Give me, give me, give me ♥


Sen fick jag också dessa söta underkläderna :)


Bästaste filmen ever!

Äsklingen var pigg idag så vi gjorde som vi hade bestämt. Nämligen gick på bio och såg den efterlängtade Trassel!!! Åh så jag har längtat ♥ Och den där Disney-filmen var nog den bästaste av de bästa! I alla fall för min del :P Men jag är ju ett Disney-freak men det finns väl fler som älskar dessa filmer lika mycket som jag?
Den var BÄST!

Tassel: 5 5 5 5 5




Jag vet! iPhone kameran suger när man inte tar kort i ljuset...
Love you, baby ♥


Vilka är ni?

Har ni någon blogg? Det är inte många bloggar som jag följer så om ni har en blogg, skriv en kommentar så tar jag en titt och förhoppningsvis fastnar jag :) Give it a try!


Känner mig urusel...

Jag är inte på bra humör längre. Jag var tills jag fick ett samtal på vägen hem från bion. Jag vill inte skriva om det just nu. Va inte oroliga, det var inte Mattias. Men jag skulle vilja ha honom bredvid mig just nu... Jag får se om det blir nåt mer inlägg ikväll. Hoppas ni förstår :) ♥


Alla hjärtans - outfit ♥


Försökte ta på mig något romantiskare än vanligt. Är osminkad btw ;)
Linnet är från Spanien, jeans från BIKBOK och boleron från ONLY


Happy Valentine ♥


Måndag


Jag skulle vilja prova den nya doften från Daisy by Marc Jacobs.


13 januari 2011

Idag kände sig Mattias ganska krasslig :( Han hade ont i hela kroppen + huvudvärk. Vi har bokat Trassel imorgon klockan 14:40. Tur att vi inte köpte biljetterna. För nu kan vi strunta i att komma och hämta biljetterna. Aja imorgon är det alla ♥-dag och jag har inte köpt något till Mattias. Jag vet inte vad jag ska köpa :P Fast jag gav några tips så vet jag inte själv vad jag ska ge till min söta pojvän. Jag kanske får bjuda han på bion eller köpa (den traditionella presenten) choklad... Men det skulle vara jätte tråkigt. Aja jag måste i alla fall komma på något imorgon. Vi kanske inte ens går på bio då han är hemma och vilar. Då kommer jag förmodligen åka hem till honom och överraska honom med nåt alldeles speciellt ♥ Nu ska jag måla mina naglar lite snabbt och sen gå och lägga mig. Pussar!


Mina fina skor...




Innan vi åkte hem från farmor och farfar så sa farmor att jag inte kunde ha mina skor längre. Och nee det kan jag ju i och för sig hålla med om men jag hade ju inga andra. Då kommer farmor fram med ett par plastpåsar och farfar med tejp. Aja, det hjälpte i alla fall. Jag frös som faan men mina strumpor var torra :) Ska köpa nya skor imorgon på antingen Din Sko eller Skopunkten.


Förlåt

Men alltså ibland på helger får ni räkna med dålig uppdatering. Kommer slänga upp Sofis mode delarna fre, lör och idag. LOVAR!

Btw, igår gjorde jag inte mycket. Mattias åkte ca 12 för att spela match i Täby... Så på ca 4 till 4 ½ timma hann jag städa mitt rum, haha! Trots den tid det tog så blev det skit snyggt :)

Kanske ska berätta lite hur det gick för mig i fredag, bor ju i Ekerö kommun så det blev lite körigt. Men i alla fall så kunde jag ta mig in till skolan för 176/177 var det bussar som försökte ta sig ehla vägen fram till slutstationen. Dessa var de enda bussarna i HELA Stockholms län som gick på morgonen. Så in till skolan kom jag men sen vid lunchtid så gick jag in på SL igen och då står det "Ekerö: Inställd trafik". Jag ringer till mamma och frågar hur faan jag ska göra nu och hon säger att jag ska försöka ta mig hemåt nu så vi vet att jag kommer hem. (Btw, samtidigt på SL så står det "Blå linje: Inställd trafik mellan Västra skogen och Kungsträgården pga rökutveckling vid Stadshagen". Det är där jag går av och på) Aja, jag börjar knalla mot Fridhemsplan. Helt plötsligt ringer farmor och undrar hur det går för mig och om jag ska komma till dom. Jag säger att jag ringer till mamma och ser hur det går för henne för hon skulle plocka upp mig vid Brommaplan. Mamma säger att det inte går att komma någonvart så hon sa att jag skulle åka till farmor och farfar. Ungefär en minut senare ringer Anne (stackarn, det var hennes födelsedag i fredags) och frågar om hon kan följa med och det är klart att hon kan. Så vi kommer hem till dom och sen efter ca 40 minuter så funkar busstrafiken ganska bra på Ekerö så då beger vi oss hemåt och kommer hem ca 4 timmar efter från skolan... *Snark* Sen på kvällen så gick vi till Anne för att fira :) Det var min toppen roliga fredag. Kunde ni ta er någonvart i fredags?


Bilden tagen i början av vintern


She's the man vs. He's the girl



Båda är riktigt riktigt bra!!!!! Se dom!!!! :D


Torsdag - Hiss eller Diss?



För mig är det en diss. Vad tycker ni?


Ni har väl inte glömt???


9 Februari 2011


Linnet och skjortan är från H&M och kjolen är från Cubus


Onsdag - Topshop


Vad tycker ni om den nya designen?

Förra headern:


Den nya headern:


Hiss  eller  diss?


Tisdag - Bli matsmart!


Alla ♥ dag

S: Hej!
Jag undrar om du kan ge mig nåt tips på vad jag skulle kunna göra för min pojkvän på alla <3 dag. Vi har varit tillsammans i ungefär 5 å en halv månad. Jag är 17 å han 20. Vi har inte pratat om att fira eller så.. och så har han träning den dan.. men jag brukar komma till honom efter de träningarna så vi lär nog ses en stund iaf. Så undrar om du har något tips på något litet jag kan göra för honom.

Svar: Jadu! Jag vet inte ens vad jag ska ge till Mattias :S Men några förslag har jag:

♥ Om man vill ge någonting tycker jag att man ska ge något personligt. Någonting du gjort själv som tex ett handgjort kort. Eller att du har planerat dagen in i minsta detalj. Om ni har den möjligheten så tycker jag att man ska antingen gå på bio med middag och sen mysa hemma i sängen. Ett annat alternativ är att man planerar in något nu på lördag för eftersom alla ♥-dag som att tex gå på bio, äta middag på restaurang och när ni kommer hem: lägga er i ett varmt och skummigt badkar! Med kanske lite choklad och dryck. Det är romantiskt tycker jag :)

                                   
♥ Men det var inte svaret på din fråga kanske. För du menade något litet. Försök att komma på något som han verkligen gillar (förutom dig såklart) och överraska honom. Liksom det där hade han inte förväntat sig. 
 
♥ Sen har man ju den traditionella presenten: Choklad!

Hoppas jag kunde vara till någon nytta! Kram ♥

 

 


WTF?


Detta kommer upp helt plötsligt. Ena sekunden funkar den och sen när jag ska låsa upp den så kommer detta upp. Liksom va faan är det här tänkte jag? Texten efter pilen bytte språk hela tiden men på svenska ska det stå: Endast nödsamtal. Eller nåt sånt, på engelska stog det: slide for emergency så jag antar att det stog nåt liknande på svenska. Men jag tycker det var jätte konstigt. Jag hade bara haft mobilen i ena jeansfickan.


Måndag - Look-a-like



↑ Denna väska är från Oasis ↑


Sofis mode

Idag påbörjar jag att fylla den nya kategrin: Sofis mode. Hope you like it!

Denna veckans tidning


Burlesque

Väldigt många har sagt att denna film är skitbra. Vill se!


Update: Jättebra musikalfilm där Christina är filmen!


Unstoppable

 Om du gillar mycket spänning så är denna film nåt för dig!

Unstoppable: 1 2 3 4 5



Sofis mode


1 års bloggande!

Eller ja, jag hade en blogg 2009 men jag la ner den av någon anledning. Den 1/2 2010 började jag blogga igen. Så grattis, grattis till bloggen! ♥


Lördagen 5/2

Igår så hade Mattias och jag bestämt oss för att vi skulle se på Trassel. Men när vi skulle boka i fredags så fanns det inga platser kvar. Eller jo, först så gjorde det det. Vi var inne på SF och kollade innan Mattias bandyträning och då fanns det platser. Vi skulle boka med våra presentkort men hans presentkort kunde han inte få tag på förrän efter träningen så vi skulle alltså boka efter träningen när vi kom hem. Men då fanns det inga platser kvar :( Jo det fanns det men en plats lite här och var och vi vill ju sitta bredvid varandra. Så det blev ingen bio. *Suck* Men då sa vi att vi laddar ner en film och kollar på den. Filmen hette Unstoppable och gick på bio i slutet av 2010. Till filmen hade vi Ben & Jerry's Cookie Dough och Vanilla Toffee Crunch, läsk och lite godis :D Senare åt vi middag och kollade på Melodifestivalen nere hos Linn. Mys!


Det var sjukt gott! ♥


Tråkigt tycker jag...

Jag tycker att det är tråkigt att ingen har frågat nåt på frågestunden. Visst jag är inte Sveriges största bloggerska men ändå. Aja jag tänker iaf inte ha några fler så oroa er inte. Btw, jag är hos Mattias nu och jag vet inte när jag kommer hem men då blir det väl ett inlägg till. Hoppas ni hade en bra helg!

My nails

Före:


Mellan:


Efter:


Jag tycker att dom blev ganska fina!


4 Februari 2011


Skjorta:H&M,Linne:H&M,Jeans:BikBok


Vill se på bio nu!


Update: Filmen var verkligen jättebra!


Hemma nu

Nu är jag hemma efter att ha fått mina naglar gjorda av finaste Linn och sett på Dear John. Betygsätter den imorgon. Vi började göra mina naglar runt 19:30 och blev inte klara förrän 21:30, så det tog ca 2 timmar. I och med det så hann inte jag göra Linn's naglar så jag ska ner dit imorgon klockan 9 för att fixa till hennes :) Åå mina är så fina! Och dom kommer bli finare då jag kommer måla dom. Har inte riktigt bestämt mig hur, alltså om jag ska ha vanlig fransk manikyr eller om jag ska måla med någon vanlig färg... Får fundera lite på det. Kommer visa er före och efter bilder sen. Jag är så lessen men jag glömde helt bort att ta kort!! :( Men jag kommer visa er bilder på mina naglar nu och sen efter jag målat dom.

Som sagt, imorgon ska jag ner till Linn klockan 9 och fixa hennes naglar. Sen ska jagväl ta och läsa i den förbannade engelska boken. Sen ska jag måla mina naglar. Och sist men inte minst, stå utanför Mattias skola när han har slutat. Han vet inte att jag tänker göra det så det får bli en överraskning :) Hoppas han blir glad över att se mig.

Nu ska jag tvätta bort mascaran och borsta gaddarna. Sen blir det bingen (sängen:P) för mig. Puss på er ♥


Is this the ring you wanted?


Vanessa Hudgens bar en ring som är identisk den ring från BikBok på någon gala i Hollywood.


Shakira - She Wolf




Mysoutfit ikväll!


Btw, har bara mascara på bilden :)

Munkjacka:?,Byxor:Cubus,Linne:H&M,Halsduk:H&M

Ni får ha en toppen torsdagskväll! För det ska jag ha iaf. Jag lägger upp bilder imorgon :) Puss ♥


Scorett


699:-


I Want This




Tjejkväll med bästaste Linn!!

Som jag sagt tidigare så ska jag hem till Linn idag :) Det var över ett år sen vi hade tjejkväll vilket är synd för det är verkligen skitkul att bara se på film, spela Wii, göra fina naglar (akryl, gelé osv), äta god middag, chips, ostbågar, godis, läsk och mycket mer!!!! Och skitsnack förstås :) Nån gång i eftermiddag ska vi upp till konsum och handla allt det där som behövs till en tjejkväll. Jag kommer förhoppningsvis ta en massa kort så ni får se sen vad vi gjorde.


Ja, hon e ju som hon e!


01:54

Nu ska jag lägga mig... Ja jag vet! Det är jätte sent men det struntar jag i.  Imorgon ska jag gå upp klockan 9:30 kanske. Förhoppningsvis orkar jag kravla mig ur sängen. Det värsta är att sängen har perfekt temperatur och kudden och perfekt fluffad. Aja, jag ska upp tidigt imorgon (tidigt och tidigt men jag kallar det så iaf).

Jo, juste. Mamma, pappa och jag var på möte med skolans SYV idag. Jag vill inte säga för mycket om det inte blir något men när allt är avklarat förklarar jag närmare ;) Nej nu ska jag hoppa i säng för nu är jag dödstrött! (Jaa varför skulle du inte vara det Elin? Klockan är 2 på natten) Puss på er! ♥


Spanien 12/7 - 27/7 2011

Jag har glömt att berätta för er att i juli smäller det! Då åker jag och Älsklingen ner till Spanien för att ta det lugnt med sol och bad :) Ska bli så himla skönt. Längtar också till att bli brun och fin. Ska ni utomlands någonting i sommar? ♥


Fikade med mamma


När mamma druckit några klunkar från glaset så blev skummet format som ett hjärta :)


Liten stund med mamma i stan


Jag passade på att köpa ett anteckningsblock som jag ska använda som inspirationsbok.
Kommer göra om framsidan så att den blir lite mer personlig :)
Behövde aldrig den där Hello Kitty pärmen trots allt. 39:- på Akademibokhandeln.
Köpte också en almanacka där för 119:-. Sen blev det lite färgglada pennor på Åhléns för 89 pix.


2 Februari 2011




StickadT-Shirt:Indiska,Jeans:BikBok,Skor:Rizzo + svart halsduk och min fina jacka från ZARA


Foundation


Denna foundation är nog den bästa jag har använt sen jag började använda smink.
Den innehåller ingen olja och lämnar en matt finish. Passar alla hudtyper. Så jag rekomenderar den varmt.
Jag fick min i julklapp men den kostar ca 175:-


COCCO.se


Inspirationsbok

Jo, nu ska jag förklara lite närmare på vad jag har tänk. Jag fick som sagt inspiration av en annan bloggerska. Hon har en inspirationsbok där hon antecknar idéer till bloggen, framtida inlägg m.m. Och jag tänkte göra nåt liknande :) Då kanske det blir lite mer sprutt här i bloggen!


Den här pärmen får duga sålänge. Sen när jag har tid så blir det till att köpa en antekningsbok.

Åhléns - 49:-
Den här kommer jag nog köpa sen. Men jag kommer göra om framsidan så att det blir lite mer personligt.


Tips




Som sagt, dagens tips från mig till er är att börja läsa Sofis mode! Den säljs måndag - onsdag.
Vissa kanske hatar den men jag, och säkert väldigt många andra, älskar den!


1 Februari 2011


OversizeT-Shirt:GinaTricot,Linne:H&M,TightKjol:Cubus,Halsduk:H&M


Rensar bland mina gömmor


Jag håller på att rensa ur mina mappar och pärmar från onödiga saker.
Vissa grejer är sen jag spelade fotboll och från när jag gick i typ 6an :P
Men varför rensar jag? Nej, jag fick inte nåt spontant ryck utan jag blev
inspirerad av en annan bloggerska. Så ni får se lite senare vad jag har
hittat på. Chilla lugnt så hörs vi senare!! ♥


Veckans vill ha

Jag fyller ju år snart (23 feb) och då har man ju en liten önskelista... Barnsligt kanske men jag tycker det är skitbra :) Det jag önskar mig mest av allt är presentkort. Spelar ingen roll var ifrån, det är alltid bra med presentkort! Som tex SF, H&M, Panduro, BikBok, Lindex osv.

Jo, sen önskar jag mig en sån där vit mössa med vit pälsboll :) Så fruktansvärt söta dom är! Skulle jag passa i en sån? Aja, jag skulle ju köpt en sån men det blev ett par nya fina favorit skor istället. Man kan ju alltid köpa mössan sen.

 


RSS 2.0