Min godnatt saga

Nu ska jag gå och göra mig iordning; borsta tänder, rengöra fejset osv. Sen blir det nattsaga med Sophie Kinsella och En shopaholic får en syster. Så nu säger jag natti natt! Så hörs vi imorgon ♥


Tingeling och den förlorade skatten

När jag kom hem idag var klockan 18:20 ungefär. Sen skulle jag vakta Emma en liten stund och då ville hon kolla på Tingeling i mitt rum. Jag skulle egentligen göra läxor men det gick inte för när denna lilla krabat dök upp blev jag helt förtrollad över hur sööt han var!! Se filmen! Det var en mycket bra barnfilm. 

Tingeling och den förlorade skatten - 1 2 3 4 5


31 augusti 2010

    
     T-shirt - Monki
     Vitt linne - H&M
     Jeans - Gina

Sovmorgon imorgon

Imorgon börjar jag 10:45 med lunch och tydligen så ska ingen annan äta för det är tonfisk, så jag fattar varför. Jag kommer att äta lunch hemma. Så min första riktiga lektion börjar 11:15 med samhälle. Efter det är det historia, engelska och naturkunskap. Jag slutar 16:30 så jag är väl hemma ca halv 17- 18. Nu ska jag sussa. Måste sova ut när man har den möjligheten. 


På tal om ingenting så har Älsklingen och jag varit tillsammans i 11 månader idag.
När jag slutade idag så kom Mattias till min skola med dessa fina 10 rosa rosor till mig ♥ Åh va jag Älskar dig Mattias!


Vill ha, måste ha, ska ha från Lindex


                                                                          249:-


         
                                                                            299:-

Outfiten idag



Linne - H&M Divided
Jeans - Gina

Sen slängde jag på mig en svart kofta från Gina.

Mr. & Mrs. Smith

Denna film är en sån som man kan se om och om igen. Det står på baksidan av filmfodralet att det är en thriller men det tycker nog inte jag att det är. Jag tycker att det är en blandning av action och spänning och lite, lite romantik/komedi. Men ändå så är den skit bra. Jag rekomenderar!


Mr. & Mrs. Smith - 1 2 3 4 5

                    

21:32

Imorgon börjar jag 08:20 och första lektionen är idrott och vi ska samlas utanför gymmet. Våran idrott är på gymmet. Vi kommer få gratis gymkort i veckan. Vi har bara en idrottlektion i veckan varannan vecka sen är det meningen att vi ska ta eget ansvar för våran träning. Vilket jag tycker verkar skit bra :)

Jag kommer inte hinna att blogga imorgon bitti utan det blir när jag har kommit hem någongång vid 15. Då blir det outfit, lite favoriter, veckans vill ha och ett film inlägg. Hörs imorgon!

Det kan hända vem som helst

I fredags mötte jag upp Älskling. Vi gick till Åhléns och jag handlade block och pennfodral. Sen gick vi till H&M då jag fick underkläder av Mattias :) Vi gick tillbaka till Åhléns för att kolla om dom hade några bra och snygga datorfodral. Jag hittade ett som jag ville ha men Mattias tyckte att vi skulle kolla på teknik magasinet ifall dom hade nåt bättre, så vi gick dit. Vi kollade i deras katalog men dom hade inga fina som jag kunde tänka mig. Så vi gick tillbaka till Åhléns och när jag tog upp min plånbok för att betala så var mitt bankkort BORTA!! Ni fattar inte vilken panik jag fick till en början! Sen blev det lite bättre när jag tänkte att kortet måste vara i väskan. Både Älsklingen och jag kollade igen min väska tusentals gånger. Vi gick tillbaka till pressbyrån där jag senast hade använt kortet. Men dom hade inte hittat något. Då började verligen paniken komma. Jag gick en "miljöparti-stuga" och frågade efter en Swedbank-bank, jag var tydlig med bank inte automat, men dom sa att den hade flyttat så dom visste inte. Tills ena killen kom på att en man som jobbade på Swedbank stog vid deras stuga. Så jag sa till bankmannen att jag hade tappat bort mitt bankkort och att jag inte visste vad jag skulle göra. Han pekade bort mot Hamngatan och jag såg en Swedbank skylt. Och Älskling och jag sprang dit så fort vi kunde och tog en kölapp. Hon sa att kortet är nu spärrat och att ett nytt kommer nästa vecka. Inte för än då kom lättnaden!! Men sen hade vi lite brottom eftersom vi skulle se på bio och klockan var mycket. Men vi hann till bion och som sagt så kan detta hända vem som helst. Denna gång var första gången för mig så var extra orolig för jag visste ju inte hur jag skulle göra och hur jag skulle få tillbaka mitt kort. Aja denna vekca kommer ett nytt kort, så jag är hur glad som helst :D För er som inte har tappat ert kort någon gång, ta det lungt och gå till Din bank och fråga kundtjänst om vad som hänt och så fixar dom det.

Detta köpte jag i fredags




Kollegieblock, datorfodral, pennfodral, kalender - Åhléns

Kalendern köpte jag helgen innan skolan började. Jag tyckte att den var så söt! Fast nästa helg hade jag tänkt att göra om fodralet. Kanske en bild på Mattias och mig? Vem vet, ni får se resultatet inom kort :)

Toy Story 3

För det första vill jag säga att jag kände mig jätte barnslig när jag kom ut från bio-salongen. Gissa vad jag började göra några minuter innan filmen var slut? Jag började grina... Men det var ju så sorjligt i slutet. Men jag är väldigt känslig för sorgliga filmer. Det är en film för precis ALLA! Och jag rekomenderar den så mycket jag bara kan :)

Toy Story 3 - 1 2 3 4 5


Se den!


16:09

Nu har jag slutat. Denna skoldag har varit lugnt även fast vi slutade 16:20. Det har varit genomgångar om kriterier mest och vad vi vill göra under höstterminen. Snart ska jag möta upp Älskling någonstans. Han kanske t.o.m. kommer hit. Sen ska vi åka in och kolla på datorväska, miniräknare och block. Sen ska vi ju in och kolla på Toy Story 3. Jag hoppas att den är bra. Men det tror jag nog. Jag lägger upp det jag köpt och outfiten från idag imorgon. Hoppas ni får  en lika bra fredag kväll som jag!! Pussar ♥

                                  


Upp tidigt imorgon igen

Imorgon ska jag upp 05:30 igen. Lite tröttsamt men vi har en timmes lektion sen har vi en timmes rast då jag tror att alla (precis ALLA) kommer hålla på med sina datorer. För det kommer jag göra i alla fall


Imorgon efter jag har slutat ska Mattias möta mig och sen ska vi åka till Hötorget och gå till Kungsgatan för där på Onoff ska jag köpa ett fodral till min laptop. Vet inte vilket jag vill ha än, men det beror oxå på hur starkt materialet på fodralet är. Vilket tycker ni?

                                 
                                           Detta kommer från Belkin och kostar 189:-



                             Och den här kommer från HP och kostar 189 pix den med
                             Jag tycker att den här (den från HP) ser mycket bättre ut.


Jo sen efter fodral-shoppingen så blir det bio med Mattias och hans systrar. Vi ska se Toy Story 3. Den kommer jag att betygsätta på lördag morgonen tror jag.

På tal om ingenting så ska jag göra mig i ordning nu och kolla lite på tv och sen blir det sängen för mig! Hörs imorgon, på rasten.
                                                                                   Pussar ♥


Min dator!

     
LOVE IT!! Denna lilla skönhet fick vi av skolan idag. Gratis!! Fy faan va glad jag är! Ville bara säga det

Seeya guys!


Glömde min kamera hemma idag...

...annars kunde ni fått sett vad jag köpte igår. Men jag kan säga vad jag fick idag... En sprillans ny dator! Av skolan. Sen på vägen hem igår kollade jag i H&M Magazine och gissa vad jag hittade!! 

                         


The rain was falling down

Det blev inge Drottningholm, regnet bara öste ner. Så Mattias mötte mig på centralen. Jag har små-shoppat lite idag oxå. Men vad, får ni se imorgon. Jag ska upp tidigt imorgon, 05:30. ZZZ... verkligen! Jag orkar inte! Vi har egentligen sovmorgon till 09:40 men eftersom vi ska få våra datorer imorgon och vi är klass SP1a så är vi den första ettan som får våra datorer. Yay! Sen kan man ju hålla på med datorn till den första lektionen börjar. Vilket jag tycker är super :D Men tyvärr så har vi inget trådlöst internät här hemma än så jag får nöja mig med föräldrarnas dator sålänge.

Btw så har jag varit en jätte tråkig bloggerska denna vecka men jag ska bättra mig, helt klart! Nu säger jag natti natt ♥

God morgon!

Nu har jag precis vaknat. Så nu ska jag klä på mig, upp och äta frukost, sminka mig sen bär det av mot skolan och en lektion, svenska. Älskling och jag lommer åka samma buss idag :) Efter min lektion åker jag in mot centralen och äter någon lunch sen åker jag till Slussen och väntar på Mattias. Sen ska vi åka till Drottningholmsparken om vädret vill med sig, det verkar inte så just nu i alla fall. Jag kollade på väderkanalen.se och tydligen ska det regna hela dagen idag :( Det vill inte jag. Jag har inte varit där på hela sommaren. Jag brukar säga till mig själv att nu vill jag åka till Drottningholm och ta en massa somriga foton. Men nu kanske det inte blir så i alla fall. Aja, jag bloggar om jag har varit där eller inte ikväll. Nu ska jag klä på mig. Pussar!


Bjuder på den!

Sofi's mode och CSI NY

Nu är det dax för mig att lägga mig i min sköna soffa och softa. Kolla på CSI NY som jag spelade in igår och kolla i Sofi's mode som jag köpte idag på vägen hem.


Detta är en sjukt bra mode tidning. Bara 25 kr med Aftonbladet. Helt klart värt det ♥

24 Augusti 2010


Kofta - Gina
Linne - JC
Jeans - Gina

Min dag i meningar

Negativt
Varit i skolan 08:20-16:30.
Haft håltimme i 3 timmar.´
Knappt ätit någon lunch.
Min sista lektion var naturvetenskap!
Suttit i kö från Brommaplan - Drottningholm i ca 20-30 minuter.
Haft skit ont i huvudet nästan hela dagen.
Kom hem klockan 18 och var döttstrött.

Positivt
Jag orkade gå upp 05:30 imorse.
Jag orkade en hel skoldag på 8 timmar.
Fått mer kontakt med kompisarna.
Köpte en vaniljbulle på pressbyrån i Brommaplan. Jag var jätte hungrig.
När jag kom hem tog jag en alvedon som hjälpte lite grann mot huvudvärken. Nu börjar den släppa så jag ska ta en till så snart det har gått 2 timmar efter jag tog den första.
Börjar 09:50 imorgon. Vilket betyder lite sovmorgon! :D Sen slutar jag 11:15 så då ska jag vänta tills Älsklingen slutar. Sen ska vi åka till Drottningholmsparken.


Vanlig skoldag imorgon

Som sagt, imorrn blir det vanlig skoldag. Lite dåligt kan jag tycka eftersom det är våran första "riktiga" skoldag och den börjar 08:20 och slutar 16:30. Det är lixom 8 timmar. Hur ska jag orka? Aja på onsdag har jag bara en lektion, svenska. Den lektionen börjar 09:50-11:15. Så varje onsdag har jag bara en lektion som är 1 och 1 halv timme. Men det är väl därför jag börjar så tidigt och slutar så sent på tisdagar och fredagar. (Jag slutar 16:20 på fredagar, det är 8 timmar det oxå. På en FREDAG!!) Skit samma. På tal om ingenting så ska vi få våra datorer på torsdag, enligt alla lärare. Men vi får väl se.

Nu ska jag borsta mina tänder sen ska jag krypa upp i soffan och kolla lite på Fångarna på fortet. Jag spelade in det från ikväll. Pussar ♥

                                      

Veckans vill ha

Den svarta udda hatten. Den kommer från BikBok och kostar 129:-, men jag vet inte om en sådan hatt skulle passa på mitt huvud. Jag kanske ser ut som en clown eller nåt! :P Men jag ska i alla fall testa!

                             

In her shoes

I hennes skor såg Mattias och jag på idag. Det är en sån film som man kan se när man ar tråkigt. Den handlar om två systrar som inte riktigt kommer så bra överens. Men slutet kan ni nog lista ut själva hur det går :)
Jag vill bara tillägga att Cameron Diaz är en jävligt bra skådespeleska!

In her shoes - 1 2 3 4 5

                               
                                                    Filmen är helt underbar!

23 Augusti 2010


Skjorta - Cubus (gammal)
Linne - H&M
Jeans - Gina

(Faan va min kamera är dålig!! Bilderna blir jätte korniga när det är halvmörkt.)

Nu säger jag god natt!

Jag har hållit på med designen nu hela helgen. Jag tror att jag har fått lite ordning på det nu! Det är bara headern som är tråkig. Men den ska också göras om.

Mattias och jag bestämt att imorgon ska jag sluta äta chips, godis m.m. och sluta dricka läsk, saft m.m. alltså sluta med allt onyttigt! Nu på tisdag ska dom ha byggt klart våran nya matsal. Skolan har aldrig haft en matsal tidigare, eleverna har fått lunchkort med en laddning pengar och fått gått vart dom vill och äta. Men nu blir det inte så för oss. Och det tycker jag är tråkigt för det skulle varit bra nu med tanke på vad jag ska och inte ska (försöka) äta. Men men, man kan inte göra mycket annat än att ta dagen som den kommer och jag hoppas verkligen att det kommer bli bra och nyttig mat som är gott!

Nu säger jag god natt så bloggar jag imorgon. Det blir lite film tips, veckans vill ha m.m. Natti natti ♥

Hem till Anne idag igen

Vi ska äta middag där, fast nu med hela familjen. Så nu ska jag börja göra mig i ordning. Hörs sen!

Mikael Elias Teoretiska

Första dagen fick vi all info. Den enda vi fick göra för "lära-känna-övningar" var att vi skulle hålla upp ett foto som mentorerna hade lagt ut på golvet innan. Vi skulle välja ett kort och sedan gick vi från ena änden till den andra. Då skulle man ta upp sitt kort, säga vad man hette och gå runt och visa upp det så att alla såg tex. "Hej jag heter Elin och jag valde det här fotot för att jag älskar musik" (på mitt foto var det en liten unge som stod och försökte blåsa i en tuba. Det var det enda vi fick göra. Och då trodde tydligen mentorerna att alla kände en. Snacka om konstigt! Aja igår vart det bättre. Är nu halv-kompis med nästan alla i klassen så det känns väl rätt okej :)

Som sagt så är jag ledig på måndag. Fast jag ska in och möta Älskling vid hans skola när han har slutat.

Första skol-dag outfit

Det måste blivit något fel i torsdags för jag la in ett inlägg om min outfit då. Ibland funkar inte blogg.se så bra... Och det är tråkigt. Aja här är i alla fall min outfit torsdagen 19/8. Första skoldagen.

                  
                   Linne - H&M
                   Kofta - Gina
                   Jeans - Gina

Kollar på Älskling...

...när han dömer matcher. Jag bloggar mer när jag kommer hem. Kram!

Andra skoldagen...

.. gick mycket bättre! Och på måndag är jag ledig (eller som mina mentorer sa: - Förbereder er tills på tisdag), ska in till Slussen däremot och möta upp Älskling, hans första dag i skolan är på måndag. 

Klockan början närma sig tjejmiddag! *Längtar* Jag måste typ städa mitt rum innan för vi får gäster... Aja det är väl bara till att börja! Så nu säger jag hej svejs så hörs vi imorgon eller ikväll! Kramisar!!


Skoldag imorgon

Imorgon börjar jag första ring på gymnasiet. Jag är skit nervös. Jag vet inte vad jag ska ha på mig.

I alla fall så ser skoldagen ut så här: 10-12. Sen ska jag in till stan. När jag kommer hem ska jag lägga upp min outfit och lägga upp det jag köpte. Nu ska jag kolla igenom min garderob en mer gång. Puss!

Gotland - Del 2

Onsdag 11/8:


På onsdagen var vi i Visby hela dagen. Klockan 19:00 såg vi på tornerspel. Det var ju medeltidsveckan och jag har aldrig varit på Gotland när det har varit. Så det var kul att se.




Det gick så jävla fort när hästarna galopperade. Men den här bilden blev bra.


Torsdag 12/8:

På torsdagen var Mattias, jag och hans lillasyster i Visby. Jag köpte lite grejer men det får ni se sen. Den dagen hände det inte så mycket mer.


Fredag 13/8:

På fredagen åkte vi till ett "kalkbad", vet inte om det kallas så... Jag var i halvt, kan man väl säga. Jag gick ner till knäna och sen skvätte jag vatten på hela kroppen. Och fy va kallt det var :P




Där vi satt (på några klippor) var det fullt av små yngel/grodor. Dom var skit söta!


Lördag 14/8:

På lördagen så gick vi upp klockan 5:00 för att vi skulle hinna med färjan. Vi anlända till Nynäshamn ca 10.

Jaha det var allt från Gotland. Nu på torsdag blir det skola. Ska bli spännande!


Stranden

Nu ska jag, Mattias och Jimmy ner till stranden. Jag ska inte bada, solar funkar bättre för mig. Ska läsa och lyssna oxå. Pussar!

Skolstart på torsdag den 19/8-10

På torsdag börjar jag skolan. Mikael Elias Gymnasium i Stadshagen blev det slutligen för mig. Den 20:de på fredag blir det tjejkväll hemma hos Anne med folk. Film, snack, skrat och skit snack! Ser verkligen fram emot det. Riktigt kul ska det bli. På tal om skolan så kommer Linn och jag gå i samma skola vilket jag har nämnt tidigare. Vilket innebär att vi kan hamna i samma klass det första året. Om inte tänker vi fråga snällt om det finns en möjlighet om vi skulle kunna göra det. 

Vid 15-16 så kommer Mattias att hämta mig. Det kommer gäster dit och han ville att jag skulle vara med då. Jag har träffat dom förut så det ska bli kul. Nu måste jag arbeta lite med designen. Kram! 


Gotland - Del 1

Måndag 9/8 (då vi kom fram):


Det var mulet och ganska tråkigt väder när vi kom fram så vi åkte till Lummelunda grottorna. Bilden ser ganska äcklig ut tycker jag :P Men det är "kalktappar", egentligen heter de något speciellt men jag kommer inte ihåg vad.


Det var en massa vatten där nere oxå. Jag har aldrig varit där nere någon gång. Jag har bara varit utanför. När jag var där sist var det med min ooch Linn's familj. Men då var det översvämning där nere så mamma var med Linn och mig medans dom andra var nere i grottan iklädda stora gummistävlar och galonbyxor. Nog pratat om det det var kul att gå där inne i alla fall!


När vi satt och åt på en restaurang vid grottorna så hittade jag detta :P


Efter Lummelunda grottorna åkte vi till en strand med massa stenar och fossiler. Jag hittade en jätte fin men oxå ganska konstig sten. (Visar er nån annan dag.)







Tisdag 10/8:

Vi åkte till Fårö. Det första de andra gjorde var att hoppa i vattnet. Men jag som är en liten badkruka hoppade på handduken av kyla :P


Det var ju mulet och så. Och det gjorde ju chansen ännu mindre till ett friskt bad...


Sen åkte vi vidare för att ta en titt på raukar.


Man ser klart och tydligt att det är en människa som gapar.


Den mest igenkända rauken är nog hunden tror jag.



Del 2 får ni se imorgon. Nu ska jag gå och möta Mattias och Jimmy. Kram!


Shoppingen idag


                                                                          H&M
                                                     Jag hade ett behov av en svart BH.



                                                                  Guldfynd
                Jag gillar den här sjuukt mycket just för att det liknar ett flätat läderarmband :)

Sen köpte jag lite hårsnoddar, det behövdes kan jag säga :P


Äntligen hemma!

Vi kom hem igår morse. Vi gick upp klockan 5:00 och sen när jag kom hem så sa mamma och pappa att vi skulle ut med Anne inkl. familj med båten klockan 14. Då var klockan lixom 12 någonting. Och sen gick jag och la mig ca 02:30 så jag var ganska slut imorse då jag gick upp halv 10. Linn och jag "test-åkte" in till skolan där vi börjar den 19 på torsdag. (Mattias börjar den 23 på måndag.) Sen bar det av in till T-centralen på en shoppingrunda. Lägger upp ett enskilt inlägg om det jag köpte.

Jag är hemma nu i alla fall. Kram!


Hej då Stockholm!

Imorgon ska vi upp klockan 4 eller nåt och då har jag inte lust att blogga. Så jag säger hej då nu istället. Jag kommer att skriva och ta en massa kort som jag sen lägger upp när jag kommer hem. Till båtturen imorgon har jag laddat ipoden med One Tree Hill(!) och köpt godis :D

Aja, jag hoppas att alla ni får det skönt hemma i Stockholm medan jag är nere på Gotland. Puss & Kram ♥

Övningsköra!

Just nu håller Mattias och jag på att klyva ved. Sen lite senare ikväll ska jag provköra för första gången :) Skriver sen. Kram!

Varning för vilda djur

Denna film var mer anpassad för barn, mindre barn, inte mig. Den hade sina ljusa stunder men inte mer.

Varning för vilda djur - 1 2 3 4 5

                        


17:36

Nu är jag hemma och Älskling kommer om ca en timme. Jag ska ta och kolla runt lite på olika nätbutiker, och försöka fixa med designen och göra en ny header. Jaja, vi hörs senare! ♥


Knight and Day

Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om denna action-film. Den var bra men samtidigt så fattades det något som man trodde skulle dyka upp. Men det dök aldrig upp något.

Knight and Day - 1 2 3 4 5

                     

Vällingby

Jag har just kommit hem från Mattias och ska nu följa med mamma och Emma till Vällingby för att se på bio. Denna gång blir det Varnig för vilda djur. Jag bloggar när jag kommer hem. Kram!


Gotland 9/8 - 14/8

Som jag har nämnt i ett tidigare inlägg så kommer jag att ta med mig papper och penna och skriva flitigt varje dag vad vi har gjort, vad vi kommer att göra osv. Sen lovar jag att jag INTE ska glömma min kamera + laddare. I alla fall jag kommer att ta en "bloggpaus" eller vad det nu är mellan måndag 9 augusti - 14 augusti.


Eclipse

Linn och jag såg ju Eclipse i måndags. Och jag får hålla med mina vänner som såg filmen innan mig att det är den bästa av alla Twilight filmerna. Så den får en solklar 5:a!

Eclipse - 1 2 3 4 5

            

Snart ska vi smaka på O'boy

Vi gjorde två bunkar med glass. En med hallonsmak och en med o'boysmak. Hallonen blev härligt rosa färgad :)

Ice Cream

Nu ska Mattias och jag åka till ICA Skå och handla. Vi ska göra yogurt glass nämligen. Jag vet inte vad vi kommer att ha i men vi kommer säkert på nåt. Förra gången hade vi krossat daim och hält i och det smakade himelskt gott. Det blir väl nåt i den stilen. Nu ska vi åka. Skriver senare ! 


Sophie Kinsella

Jag läste ut boken En shopaholic säger ja några dagar innan vi åkte hem från Spanien. Det är den tredje boken ur serien. Jag har redan kommit till hälften av den fjärde boken En shopaholic får en syster. 

Serien blir bara bättre & bättre. Det första jag har att säga om denna bok är: LÄS DEN!! För den har allt en tjej vill läsa om :D Allt blir bara fel, fast hon inte menar det. Men allt bli bra sista sekunden.

En shopaholic säger ja : 1 2 3 4 5


Jag kom hem (väldigt) nöjd & glad

I måndags alltså. Då jag kom hem med detta :)


Gina Tricot - 99:- (rea nedsatt från 499:-)


Oxå Gina - 99:- (kommer inte ihåg org. priset)


Båda från H&M - Eye make-up remover 49:50, ansiktsmöjlk 39:50

Bilder från 28/7 - Spanien 2010

Jag hann inte lägga upp några bilder från när vi åkte till "Snäckhuset" i Spanien. Men här är två bilder där ifrån.

Husets fasad är täck med snäckor och som "utfyllnad" så har dom satt dit speglar, keramikplattor & och olika mosaiker.


Jag är inte riktigt säker på vad detta ska föreställa men jag tror att det är en skorsten :P


Ingen hemma...

...mer än Mattias och jag. Just nu sitter vi och slöar fram en var sin dator...  Efter vi har ätit middag ska vi åka och köpa mys, nämligen chips & läsk. Sen ska vi se på film, Step up 2 - The streets. Vi såg på ettan(Step up) igårkväll. Alldeles strax kommer jag lägga upp inlägg om de filmer jag har sett de senaste dagarna. Sen kommer det ett inlägg om det jag köpte i förrgår. Kram!

The little black dress

                                 
                                                                              H&M - 299:-


Knight and Day

Imorgon blir det bio igen fast med Älskling! Och imorgon lägger jag upp det jag köpte igår.

Före - Efter

FÖRE:

Jag skojjade till det med plutandet såklart... Detta var före duschning och påklädning :P


EFTER:

Och såhär ser jag ut nu. Färdig duschad och klar för en heldag på stan :)
Nu ska jag äta sen kommer Linn hit och vi går till bussen tillsammans. Skriver när jag kommit hem. Nu blir det Eclipse!! ♥

Fy faan!

Det regnar nåt förjävligt ute!! Jag som skulle ha jeans shorts och en skjorta :( Nu vet jag inte vad jag ska ha. Men jag kommer nog på nåt, för det måste jag göra. Haha. Sitter och kollar vilken buss Linn och jag ska ta. Och jag tror det blir 12:09 bussen. Oh... usch va det regnar!! Elin gillar inte, tycker inte om :( Nu ska jag hoppa in i duschen sen hitta nåt att ta mig. Det jag ska kolla efter idag som är ett måste är ett par jeans. Jag äger 3 stycken men de är för små/för stora. Så det är ett måste, sen får jag inte glömma mascara och att kolla om H&M har fått in den dät pälsmössan som jag bara måste ha på mitt huvud i höst/vinter. Nu hoppar jag in i duschen. Kram!


23:28

Som rubriken säger så har det inte hänt så mycket idag. Jag vaknade runt 11, åt lunch, gick upp till konsum med mamma, kollade på tv, Älskling kom hit, vi kollade på tv, Älsklingen åkte hem runt 21:30. Och nu sitter jag här.

Imorgon ska jag duscha. Linn och jag åker inte in till stan förrän efter lunch så det blir väl någon gång efter 12-13. Sen ska vi hämta ut biljetterna och sen hinna med en liten shoppingrunda. Jag måste komma ihåg att köpa ny mascara och make up remover. Sen ska vi se på Eclipse. Hoppas den är bra. Den har i alla fall fått bra kretik! Och alla som jag känner som har sett den säger att den är den bästa ur serien.

Snart ska jag sussa. Så jag säger natti natt & sov det bästa ni kan så skriver jag imorgonbitti innan jag åker :) ♥


RSS 2.0