The last song

Såg ju på The last song på vägen ner hit till Småland. Jag har inte riktigt bestämt mig om vad jag tycker. Dom kunde valt en annan skådespelare än Miley Cyrus. Handlingen har man nog sett i liknande filmer. Snyftfilm med andra ord. Värd att se om man gillar att snyfta utan att skämmas!

The last song - 1 2 3 4 5


Hemklickat @ H&M


Danny Saucedo











Outfit 31 juli 2011


Linne: Ginatricot, Shorts: Vintage, Stövlar: Gamla, Plånbok: Spanien
 
Inte så seriöst, men men. Mina gråa tygskor var jätteblöta sen igår så jag fick ta stövlarna (hade dom när vi fiskade kräftor, annars skulle jag inte ta med stövlarna :P). Funderar starkt på att införskaffa ett par svarta alternativt ljusrosa senare i framtiden.


New in





Ginatricot, Zara, Ginatricot, H&M


30 juli 2011

Det blev inga bilder då det spöregnar ute + att jag är ju kort så varje bid skulle innehålla ett huvud extra :P Dom hade gjort det roligt med en ishockey bana med is samt domare + tre spelare, "facebook rehab" då det var en lastbil med öppnade väggar och där i satt det fyra stycken Men ikväll så ska jag nog kunna knäppa några bilder. Vet inte vad jag ska hitta på nu direkt... Vi får se helt enkelt!


New in




IsaDora: "Smokey Grey, 65 & Cool Camel, 708"
H&M: "Sunset Dreams"

"Are we human, or are we dancers?"





The Killers - Human

Karneval

Klockan 14 är det karneval här i Åseda. Det är något som firas här nere som har firats hela veckan med olika evenemang, ikväll ska bl.a. Danny från EMD uppträda runt 23 ikväll. Ska försöka få några bilder men lovar inget. Nu ska vi äta lunch/fika för att sedan börja röra oss ner. Några inlägg är iallafall förberedda. Nu ska jag göra mig iordning! Puss ♥


Torsdags med Erica




Hade verkligen jättetrevligt i torsdags då det var shopping dag med Erica. Saknade den lilla tösen då vi inte setts sen vi skildes åt på tunnelbanan på avslutningsdagen. - Kom bort lite från samtalsämnet här... - Vi möttes inne på H&M på Hamngatan och kramades i kanske 1 minut. Åt jättegod lunch inne på Sandy's, varm pasta med zucciniröra + kalkon. Supergott! Visar snart vad som fanns i mina shoppingkassar!


Favoriter just nu



Sofis Mode
Deo - The Body Shop
Ögonbrynspenna - Lumene
Ring & Halsband - Spanien


Bad connection

Har haft krångel med internetet men nu funkar allt som det ska. Tänkte fixa lite med några bilder och inlägg till imorgon. På tal om imorgon - klockan halv åtta imorgonbitti ska alla här åka tillbaka till det stället där vi fiskade upp kräftorna för att ta upp "korgarna". Jag stannar hemma för att vila upp mig lite med film på datorn i sängen. MYS!





Snart framme!

Testade precis "Internetdelning" med iPhonen vilket verkar funka bra - so far, so good! Vi är som sagt snart framme, kanske 10-15 minuter. Tänkte bara säga det att det inte blir någon mer bloggning idag/ikväll då vi förhoppningsvis fiska kräftor :) Excited! Har med kameran och hoppas på ett par bra kort. Medan vi är här nere så kommer vi åka till olika second hand butiker, bl.a. emmaus (finns ett emmaus vid Slussen på Götgatan). På vägen hem kommer vi också stanna vid Kinda/Kisa kolla i en skobutik som vi åkte förbi. Den låg vid en bro och hade ett passande namn - Skor vid bron.

Hoppas verkligen att det är så mycket längre resväg då jag inte besökt någon toalett på ca 5 timmar + att jag nästan druckit upp en 50cl fanta... Smart man är liksom! Har hunnit kolla på "The last song" med Miley Cyrus. Nej nu måste jag koncentrera mig på att knipa annars kommer det hända en olycka i mammas Volvo. Later!

My first apartment





BEIGE


Tröja - Åhlens, Cardigan - H&M, Nagellack - Malava, Väska - Lindex, Byxor - BikBok, Topp - Topshop, Skor - Jeffrey Campbell


Outfit 28 juli 2011



Kavaj - H&M. Linne - GinaTricot. Byxor - Monki. Halsring - Jewellery by Elin. Ring - Spanien.


Vill se på bio nu!



Transformers 3, Bad Teacher, Harry Potter och Dödsrelikerna del 2

Tips på "Brun-utan-sol" krämer



After Sun - Garnier
Den här krämen återfuktar huden väldigt bra, men tar lite tid att "sjunka in" i huden. Jag lär mig aldrig, "glömmer bort", att den tar lite längre tid på sig att sjunka in så jag väntar i sista stund med att smörja in mig - alltså precis innan jag lägger mig i sängen. Vilket jag då inte rekomenderar att man gör. Ett plus är att den ger en lätt "brun-utan-sol" effekt. Nu minns jag inte riktigt vart jag köpte den här men jag tror att den ska finnas på Åhlens exempelvis. Glöm inte att tvätta händerna efteråt!

BrunUtanSol - ACO
När min bränna säger adjö till mig senare i höst/vinter så säger jag hej till den här brun-utan-sol krämen från ACO. Först trodde jag att den var från Åhlens, de är snarlika till utseendet nämligen, men så var det inte. Iallafall så ger ACOs BUS kräm ett väldigt bra naturligt resultat! Finns att köpa på Apoteket! Glöm inte att tvätta händerna efteråt!


H&M fynden i Spanien







Dessa är då mina "H&M-fynd" som var på rea i Spanien :D Jättenöjd! (Tjänade som sagt ca 700kr)
(Ja, jag vet att det är crappy bilder men jag tog dom igårkväll.)


STHLM City

Imorgon klockan 9.10 går det en buss, som jag förhoppningsvis är tillräckligt vaken till att ta, hehe. Nej då men imrogon bär det iallafall in mot stan för att möta upp Erica den lilla skiten (no offense...) för shopping, lunch och snacka en massa bullshit! Vet inte när vi hade tänkt och dra oss hemåt men jag har förberett några inlägg under dagen ;) Snart ska jag gå och lägga mig men sov så gott allihopa ♥

Silverring


För två år sen kom jag hem med 12-13 toppar - slängde alla för några veckor sedan... Lovade mig själv att istället för att kolla på kläder så skulle jag prova och se om jag klarade mig med bara smycken ;) Funka kanon om jag får säga det själv. Fick denna snygging av mormor igårkväll på marknaden - 1 €. Jag hade bara en 50 € sedel på mig... Nöjd och glad, kexchoklad!


Transformers

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja men jag kan ju inte säga annat än WOW! Jag hade inte tänkt mig att den här fantasifilmen skulle vara så sjukt bra! Det var action fast på ett annat sätt! Nu blev det många utropstecken här men jag vet inte hur jag ska förmedla med ord hur bra den var. Man levde sig verkligen in i filmen, det var de rätte skådespelarna för filmen, musiken, hur alla robotar vecklades ut från att vara en bil till en 4-5 meter lång robot. Filmen var den absolut bästa av alla Science Fiction jag har sett!

Transformers - 1 2 3 4 5


Adios España!

Hej alla underbara läsare! Nu sitter vi nog på Madrids flygplats och väntar på flyget hem till Svedala och käraste huvudstaden Stockholm. Landar förhoppningsvis vid 14, man vet aldrig... Men när jag kommer hem kommer jag nog inte blogga direkt men senare på kvällen kör jag på igen ;) Har några inlägg som ska skrivas då! Aja, simma lugnt sålänge ♥

Utsikt från balkongen


Dreamcatcher



I söndags var det marknad och jag gick först förbi men gick snabbt tillbaka för mina ögon hade fastnat på den här. Jag har liksom inte sprungit runt och letat som en galning efter en drömfångare men denna var speciell. När man gick förbi just sådana här så var det oftast "onaturliga" färger så som rosa, blå, grön m.fl. men så såg jag den här som var lite mer naturell eller hur jag ska uttrycka mig. Passar perfekt in hemma i mitt rum med färgerna dvs. Är väldigt nöjd :) Juste, den gick på 4 € bara!


Dinner last night



Så otroligt god paj vi åt igårkväll. Mormor is the greatest! Pajbotten, philadelphiaost, mozzarella, rödlök och färska tomater. Super-duper gott! :)


She's out of my league

Mattias och jag har sett på film lite då och då de senaste två veckorna. Laddade ner runt 10-15 filmer innan vi åkte, hehe. Här är den vi såg igår och jag måste säga att den var bra men inte sådär jättebra. Den hade lite humor men jag förväntade mig lite mer om jag säger så.

She's out of my league - 1 2 3 4 5



Kvällsmarknad - i Spanien

För några minuter sedan kom vi hem från kvällsmarknaden i Guardamar. Och just nu så är middagen inne i ugnen och det doftar så himla gott! Visar bild senare.

När vi skulle parkera var det en massa bilar överallt och det var vägar som var avspärrade. Men sen fattade vi att det måste vara någon sådan där Fiesta som spanjorerna är så tända på här, hehe. Mitt emellan kyrkan och kommunhuset så var det fullt med plaststolar, vid ingången till kyrkan var det en mikrofonställ (stavning?), så jag antar att den "plattformen" skulle användas som scen lite senare på kvällen. När vi kom dit 18.45 kanske så var det tomt med folk vid stolarna men när vi drog oss hemåt så var det proppat!









Filmtips - Anne Hathaway



Love and other drugs, Djävulen bär Prada, Bröllopsduellen


24e juli 2011 - i Spanien

Jag har nog suttit den större delen av dagen här framför datorn. Dels för vädret här nere i Spanien inte varit på topp och dels för att jag inte kommit på något annat jag kan göra än att sitta och försöka få inspiration till bloggen, rensa datorn på allt onödigt. Snart ska vi som sagt till en restaurang då jag tänker beställa något gott kött. Ska göra mig iordning nu. Outfit kommer imorgon + att jag har ett tidsinställt inlägg under kvällen!


Didn't have enough paint?


23e juli 2011 - Spanien 2011

Imorgon blir det marknad tidigt och sedan hem och hoppa i poolen, göra sig någolunda fin för att sedan ut och äta på en "steak house" restaurang. Längtar efter en god och saftig köttbit! Skriver mer imorgon för nu är jag trött och vill upp och sussa. Puss på er finisar ♥

Bild från vår lilla photoshot igår



Jag kan fortfarande inte förstå allt som hänt i Norge! Det är fruktansvärt och helt ofattbart. :( Och jag kan inte förstå VARFÖR den här hemska mannen gjorde detta! Hoppas verkligen han får ett livslångt straff.

Ny header

Nu har jag hållt på precis hela dagen med en ny header! Vet inte om den blev särskilt bra men jag har den sålänge i alla fall. Mattias var min fotograf igårkväll då jag satte på mig en av mina fynd från H&M som jag köpte på rea här i Spanien (visar allt när jag är hemma).

FÖRE:


EFTER:


Är riktigt nöjd må jag säga! Har bara agerat "modell" en gång tidigare, hehe...


Acne Fall Season 2011



Seagulls


GREY

Ny kategori! Med namnet "Clothes In Color". Vet inte riktigt hur jag kom på detta men idéen började väl växa för någon vecka sedan då jag tydligen bara var inne på att kolla på gråa kläder, överallt på internet! Hittade en hel del men dessa väckte mitt intresse lite mer. Så varje fredag kommer jag lägga upp ett nytt inlägg med nya kläder i samma nyans. Första inlägget i kategorin - GREY

Byxor // H&M
Stickad tröja // Gina Tricot
Linne // Cheap Monday
Kjol // Monki
Stickad tröja // Weekday


Medelhavet - i Spanien

Vi kom hem runt 14 och då hade vi varit där från 12. Det blåste som 17 + att den röda flaggan var hissad. Mamma, lillasyster och Mattias hoppade glatt i det en meter höga vågorna medan jag satt vid filten och vaktade min kamera... Tog med den i alla fall + att jag inte hade orkat bada. Eftersom det blåste vart vi helt nersandade. Så när vi kom hem gick vi raka vägen till duschen, och fy vad mycket sand jag hade i håret! Var man än kände på kroppen så var det sand, tillsammans med svetten så kände man sig inte så najs.





Wanties from H&M


The ocean tomorrow - i Spanien

Imorgon beger vi oss till havet mellan 11-14, har ett tidsinställt inlägg. Men vi blir inte borta så länge. Idag har vi inte gjort så mycket. Varit och handlat lite men inget mer. Vid havet imorgon kommer jag tyvärr inte ta med mig systemkameran då den troligtvis kommer bli stulen... Och det vill vi ju inte, i alla fall inte jag! Men något föremål med kamera ska vi väl kunna få fram :P Puss och kram sålänge ♥

Random bild från idag


Bracelet



Detta armband köpte jag igår på marknaden. Gav 5 € för det och är väldigt nöjd. Älskar den blåa nyansen på stenarna.


Mitt rum: före & efter




Jag står ungefär på samma ställe och tar kort. Skillnad?



Hela rummet har förändrats och "delats" upp mera tycker jag. Den bruna sekretären (som ska målas vit) köpte vi, som jag sa i tidigare inlägg, på Läkarmissionens Second Hand i närheten av Vällingby, utanför Stockholm. Jag var tvungen att ha ett bättre ställe än soffan att sitta och plugga vid.

Anyway, så ser det ut såhär nu och jag är väldigt nöjd att jag tog det initiativet för annars hade jag blivit av med den vita byrån som står vid dörren.

19 juli 2011 - i Spanien

Hej alla fina! Hur mår ni? Jag mår prima ballerina!

Idag åkte vi till Alicante för att hämta mamma och lillasyster som kom idag. Imorgon, ska vi upp ganska tidigt för klockan 9-10 ska vi åka till Guardamar på marknad. Har ju inte åkt runt på så många marknader då jag eller Mattias vill gå på marknader 2 gånger. Eftersom mamma och Emma vill gå på marknader så tänkte vi vänta på dom.

Hörs när vi kommit hem och efter vi ätit någon lunch! Puss ♥


How to match - Den svarta långkjolen


Kjol // Modekungen.se
Linne // H&M
Clutch // Chicy.se
Skor // Jeffrey Campbell
Nagellack // Make Up Store


Den här outfiten skulle verkligen inte säga nej till! Tänkte mig linnet instoppat och lite pösigt tillsammans med den färgstarka cluthen, det matchande nagellacket och pricken över i:t - Jeffery Campbell's glittriga Lita Shoes!


Japan - Världsmästare i fotboll Damer

Nu står det klart! Efter både förlänging och straffar så står Japan som (vad jag tycker inte ar värda den stora vinsten) vinnare. Ville bara säga det. Natti natt!


Spontana bilder från veckan som gått - i Spanien


Vi åkte med 14.45 (fast vi kom inte iväg förrän 45 minuter senare pga av "tekniska" fel) Madrid

Vi var på terminal 5 på Arlanda och skulle till gate F39 (som btw låg längst bort) och det var tomt överallt!

Jag vet inte direkt om det syns så mycket men det var en jävla lång väg att gå :P Fast det var inget i jämförelse med Madrid där det till och med fanns rullband mellan gaterarna...


Älskar dessa "Hawaii-blommor" - som jag kallar dom ;)


Mattias är det skitdålig skärpa på (i know) men eftersom det är så himla ljust här på dagarna så ser man inte om bilden blev bra eller inte på kamerans bildskärm.

Bättre skärpa, hehe! Min lilla älskling ser lite lustig ut men han sitter och äter glass medan jag stör honom med att fotografera...

Lite finare bild på mig! :)

Ser inte detta väldigt, väldigt härligt ut?! Jag kan svaret på den frågan: JO, det kan jag lova med hela mitt hjärta att det är det!

Gårdagens middag: Revbensspjäll som var insmorda i en mirakulöst god marinad som mormor gjort + potatissallad! Så sjukt gott!!!

Dagens middag (gjord av mig): Kyckling tillsammans med klyftpotatis, brynta champinjoner och egengjord dragon/basilika/oregano-sås - Vill ju inte skryta, men det här var något som kom ner från himlen, hehe!

Det var nog allt för denna dag men mer kommer imorgon! Ha det gott sålänge. Puss ♥

Småland 30/7-?

Fredagen efter älskligen och jag kommit hem ska jag med familjen ner till Småland för att hälsa på kompisar. Vi kommer vara där i kanske 5-7, vet inte helt säkert. Hur som helst så vet jag inte riktigt hur bra bloggningen blir. Vet inte ifall de har trådlöst internet, återstår att se. Eftersom jag ska förbereda inlägg nu till en vecka till nu när jag är i Spanien så vet jag inte om inspirationen håller sig i en vecka till.


Take care of your skin!



Loréal - Hydrafresh, Dry Skin

Jag har tipsat om den här ansiktskrämen tidigare men jag gör det ännu en gång. Jag brukar använda den innan jag sminkar mig och innan jag går och lägger mig. Man känner sig fräsch och huden får en väldigt fin lyster.
Åhlens, ca 89:-

Neutrogena - Visibly Clear, Daily Scrub

Den här rengöringskrämen gör underverk för mitt ansikte! Den har sånna där små effektiva stenar som rensar porerna, vilket är sant. Man måste gnugga och gnugga men efteråt känns huden som nu igen + väldigt fräsch! Jag kör på den här varje kväll.
Apoteket, ca 60:-

Lördagen den 16 juli - i Spanien

Idag har jag verkligen fyndat!!!! Runt 10-11 idag åkte vi till centrumet Habaneras vid Torrevieja men det "roliga" vad att jag kollade runt i "icke-svenska" butiker så som Bershka, Stradivarius, Blanco m.m. men inget i dessa butiker föll mig i smaken i år. Men på H&M handlade jag för typ 1000kr! Fast det är om man räknar svenska kronor hemma i Sverige just nu, om ni fattar? Jag köpte kläder på spanska rean som inte svenska H&M har på rea nu. Så man kan säga att jag handlat för ca 1100 svenska kr men egentligen vart det inte mer är ca 350kr. Jag är så lycklig för det var klädesplagg som jag gått och velat ha men inte köpt för jag inte vill lägga 249kr på en söt blus men här kostade den bara 10 euro! Så vad jag försöker säga här är att: vad som skulle kostat ca 1100kr i Sverige kostade mig bara 38 euro här i Spanien, vilket motsvarar 335kr. Just nu ligger euron på bara 8,83kr.

Herregud, jag har babblat om hur lycklig jag är bara för jag har fyndat (som fan) på svenska klädeskedjan H&M. Men, sånt är livet mina vänner! ♥

För er som inte vet vad Bellman, 7-up, Sjuan är så kan jag bara säja att jag vann den där omgången ;)

Den där "katten" betyder 25 straff poäng...

Vattenmelon is the shit här nere! Så saftig och full med smak att det bara smälter i munnen..

Mattias lekte med kameran, hehe.

Bilder från igår - 2011.07.15


Mina kategorier

Allmänt - Här hamnar alla "vanliga" inlägg som inte passar under någon annan kategori

Böcker | TV | Film - Denna kategori innehåller mest recentioner, vad jag tycker om en film t.ex.

Favoriter just nu - Ibland lägger jag upp inlägg på mina "favoriter just nu" och skriver lite om dom och varför jag tycker dom är bäst om dom ju nu. Kan vara allt mellan kläder och smink eller mat och resor.

Foto - Blommor - Behövs det en beskrivning? ;)

Foto - Djur, Insekter - Samma sak här.

Frågor & Svar - Och här.'

How To Match - Här lägger jag upp inlägg då jag gjort kollage med kläder, skor accesoarer osv. Jag matchar ihop ett plagg tillsammans med fler så det blir en snygg outfit.

I Want This - Då och då kollar jag runt på olika webbshopar och om jag ser något snyggt som jag skulle kunna tänka mig i min garderob så lägger jag ut det tillsammans med säljarens namn och vad produkten kostar.

Inspiration | Mode - Denna kategori är ganska ny så jag har inte hunnit publicera speciellt många inlägg men den kommer innehålla sådant som inspirerar mig till min stil och olika designers tolkningar av kommande säsonger.

Kärlek - Ja, om jag skriver något speciellt om Mattias och mig så hamnar det här.

Look-a-like - Här lägger jag upp mina jämförelser av olika kläderplagg, skor m.m. Deras likhet samt pris.

Musik - Själva ordet "musik" får tala för sig själv.

New in - Alla mina inköp.

Outfits - Behöver jag förklara denna?

Resor - Inom ett år har jag inte hunnit resa så mycket. Men denna kategori innehåller änsålänge Spanien-resan 2010 och Gotland-resan 2010. Och snart Spanien-resa 2011!

Skönhet - Mina tips eller rekomendationer inom skänhet som t.ex. vilken mascara jag har? Vad jag använder för parfym osv.

Smycken - Några inlägg ifrån min smyckes-blogg: Jewellery by Elin (länk finns under "Länkar")

Text & Tankar - Inlägg som innehåller lite mer personliga åsikter som jag bara måste få ur mig ibland.

Tips - Vet inte vad jag ska säga om denna kategori. Har inte publicerat mycket där förutom mina julklappstips.

140711 - i Spanien

HEJ! Har haft det struligt med internetet här hemma hos mormor och morfar. Men vi lever i alla fall! Änsålänge har vi badat, solat (jag har bränt mig lite...) varit på marknad idag, handlat mat och sett på film. Imorgon ska vi åka och kolla in den nya byggnaden på 4000 kvm, där är det tydligen fullt med onödiga saker men jag ska nog komma hem med något ifrån någon vrå av de där 4000 kvadratmetrarna. Nu ska jag gå och diska. Hörs senare! ♥

Bilder kommer senare. Har inte haft tillfälle att fotografera.


Poncho


H&M, 199:-


Filmtips - Jennifer Lopez



1. Bröllopsfixaren
2. Kärleken checkar in
3. Monster till svärmor

Favoriter just nu



Elsas Värld
Den första boken ur Sofi Fahrman's treologi Elsas mode läste jag ut på bara någon vecka eller två. Hoppas denna bok ger mig samma lust att läsa vidare för jag behöver något att läsa nu när jag ska ligga och sola. Jag måste ha något tidsfördriv så att jag inte somnar och vaknar upp som en röd tomat. Tips till er som ännu inte läst den första och andra! (Längtar efter den tredje)

Saltwater Spray - H&M
Istället för att utsätta håret för hårspray och tupering och använder jag mig av denna spray från H&M. Tycker den är super då man har i den i torrt hår och sen kastar man fram huvudet och rufsar lite. Kom ihåg att få i sprayen nära hårbotten då det ger mer effekt när du rufsar om håret.

Nagellack - "Summer red" 182 från IsaDora
Som jag skrev i tidigare inlägg så rekomenderar jag verkligen IsaDora's nagellack då det är de bästa jag testat. Make Up Store ska också ha bra nagellack men jag har dock aldrig testat, så enligt mig, änså länge är det IsaDora's nagellack som gäller.

Drops of water



Summer red



"Summer red" 182 - IsaDora

Jag rekomenderar verkligen alla IsaDora's nagellack. Tycker dom håller bäst, i alla fall av alla nagellacks märken jag har testat. Just denna färg tyckte jag passade bra dessa kommande 2 veckorna i somriga Spanien.


Bye bye Sweden!


Sitter nu troligtvis på ett plan högt upp i luften!!! Längtar till värmen gör jag. Men vad jag har insett nu är att jag kommer sakna min familj nåt otroligt mycket! :( Pappa kommer jag inte se på 2 veckor. Jag kommer sakna alla mina nära och kära väldigt väldigt mycket ♥
Har inte sett Erica eller Anne på ett bra tag nu! Saknar er mina älskade vänner. Nej nu ska jag sluta böla (nee det gör jag inte) för nu är jag på väg ner till sol, bad och lite shopping!

Bild från Spanien förra året


Packpanik

AAAAHHH jag vet inte vart jag ska börja!! Försöker få ner allt på en lista vad jag ska packa ner men det är så mycket så jag vet inte i vilket hörn av mitt rum jag ska börja... Nä riktigt så illa är det inte.

Imorgon lyfter planet runt 14.45. Så vi ska vara vid Arlanda 12.45. Kommer komma upp något inlägg under flygtiden. Vi kommer dessutom mellanlanda i huvudstaden Madrid, dock bara i en timme. När vi kommer hem till huset så kommer jag kanske slänga upp ett kort inlägg om att vi lever ;) Jag har förberett en massa inlägg det kommande veckorna. Nej nu måste jag sätta igång med packningen! Hörs imorgon ♥


Har inte kollat i den på hela dagen. Väntar tills jag är uppe i luften!


My new hair color

 
Va tycks?


I'm in love with my new pants


Monki, 150:- (rea)


8e juli 2011

Idag Har jag inte gjort någonting förutom att jag gick och la mig runt 3 inatt... + att jag färgade håret (mamma hjälpte mig). Själv tycker jag att det är skitsnyggt! Visar före och efter bilder imorgon för nu ska jag borsta tänderna, ringa älsklingen och sen sova för imorgon blir det stan tillsammans med Linn! Ska kolla in alla reor en sista gång innan det är avfärd mot Spanien och några second hand butiker. Ska bli kul då vi inte sett varandra sedan midsommar. Hörs senare på eftermiddagen imorgon ♥


Nine lifes


Canon EOS 550D + Sigma 70-300/4-5,6 DG Macro (Redigerad)


LOTTE BAG


BikBok, 399:-


Creature


Canon EOS 550D + Sigma 70-300/4-5,6 DG Macro


Nattinlägg

Nu orkar jag inte bry mig en sekund till hur designen blivit.

Efter lunch åkte vi ner till badet, men det blev inget dopp för mig. Efter en stund drog vi hem till Jimmy för lite varmare bad i hans pool!! Så skönt det var. Årets första dopp! Kom hem någongång runt halv fem, åt middag för att sedan åka vidare till mammas kopis som skaffat iPhone. Hon ville ha lite hjälp angående den, alla dess funktioner, inställningar m.m. Fick ett presentkort på SF så jag ska inte klaga, det var kul att kunna hjälpa till :)

Kom sedan hem vid halv nio och började fotografera i trädgården med mitt nya (superduper braiga) objektiv. Älskar det, helt klart! Som sagt så har jag haft fullt upp idag, det har inte varit en dag för innesittande framför datorn utan ut och rusa dagen lång ;) MEN imorgon, DÅ lovar jag bilder + fler inlägg! (Har lite dålig fantasi just nu då jag har planerat nästan ett inlägg varje dag då vi är nere i Spanien. Jag kommer ta med min dator men jag kommer ju inte direkt vara aktiv framför datorn om man säger så. Så jag har planerat lite i förväg så ni inte ska sitta där hemma och inte läsa nåt nytt från mig på 2 veckor. Det skulle vara lite taskigt)

Nej nu måste jag gå ner och lägga mig innan jag vänder på dygnet helt. Pussar ♥


"You got to love being you, do it like i do"



Eric Saade feat. J-Son - Hearts in the air


Fotokungen.se



Sigma 70-300/4-5,6 DG Macro, Fotokungen.se - 1274kr

Fick ett sms någon gång på eftermiddagen att mitt objektiv från Fotokungen anlänt till Konsum. Hämtade det direkt när jag kommit hem. Berättar mer om dagen imorgon, nu blir det Twilight - Eclipse!


New in


Hårfärg & Saltvatten spray - H&M
DeoDry - The Body Shop
Mascara - Åhléns
Schampoo - En butik i Solna


Ändrat lite i designen!

Tycker header bara är tillfällig. Måste ju för första gången (fast nu med en superduper kamera!) ha en header med en bil på mig eller hur? ;) Får bli någon dag då det är fint väder, kanske i Spanien. Men vad tycker ni?

DÅ:


NU:


Monday

Dagen började med frukost runt 10 sen blev det lite slappt fram till 15.30 då jag tog initiativet att jag skulle ut och jogga en runda. Joggade ungefär i 20 minuter och jag var helt slut när jag kom hem, haha! Jag menar jag har ju inte tränat/joggat på skitlänge och min kondis är ju inte den bästa heller. Men jag ska jobba som faan för att komma dit jag vill. 

Nu är Mattias och med familj påväg för att hämtaa upp mig. Vi ska åka och spela minigolf vid Ängby badet. Kul! Tar med mig kameran men lovar inga bilder senare. Ha det gott sålänge!


3 juli 2011

Idag har jag inte gjort ett ****. Har bara inte blivit så... Däremot imorgon tänkte jag ut och gå, förbereda en massa inlägg och ta en rejäl dusch! Det kan behövas - mer säger jag inte, haha.

Mer har jag inte att säga idag. Nu blir det sängmys med älskling och Disturbia på 5an. Puss ♥


Tre favoriter


Guld Pilotbågar: H&M, Svarta: Prestige, Silvriga Pilotbågar: Prestige


The nature




© Elin Andersson


Look-a-like


"There's a fire starting in my heart"




Adele - Rolling in the deep


Sunset @ sea


2 juli 2011

Jahopp då var det juli och 10 dagar kvar till Spanien! Längtar som 17 nu när jag bara vill ta kort på allt möjligt med min bebis. Nu, till min min väldigt dåliga uppdatering: Men som sagt så har jag jobbat ons, tors, och igår. Både torsdagen och fredagen gick jag upp halv sex började sju och slutade tio pga att det var inventering. För er som inte har en aning om vad inventering är - Man räknar alla produkter i butik/lager osv. För att se om det är något som behövs köpas mer av eller om man har tillräckligt. Men nu är jag tillbaka med "vanlig" uppdatering! Som förhoppningsvis kommer bli bättre ;)

Bild från i onsdags


Smygtitt: H&M hösten 2011


H&M kollektion Hösten 2011

Medan vi ligger och lapar sol är modet redan framme vid nästa säsong. Ann-Sofie Johansson, chefsdesigner på H&M, ger oss en smygtitt på höstens och vinterns mode.

1. 70-talet är fortfarande en stor inspiration, men på ett elegantare och vuxnare sätt den här gången. Varma färger som konjak, vinrött och rost dominerar färgskalan och nyckelplagg är blusar och vadlånga kjolar.

2. Lyft blicken mot Polcirkeln i vinter för de bästa munderingstipsen! Klä dig i lager på lager med stickat och krön verket med en parkas och varma stövlar.

3. Minimalismen blir ett strå vassare den här säsongen precisa skärningar och inga distraherande detaljer. Tänk enkla kappor och raka vida slacks i släta, platta tyger och med ett tunt skärp som enda accessoar.

4. Gammeldags glamour har aldrig känts så i tiden! Klassiska och feminina silhuetter från 40- och 50-talet med små stickade koftor och stora, vida kjolar kombineras med glittriga vintagebijouterier för en fulländad men obesvärad look.

5. Ungdomsrevolten som slog ned under 60-talet ger efterskalv än idag. Ett kul och livligt mode med korta, raka shiftklänningar, polotröjor och smala slacks kommer i en uppsjö av vågade färger.

6. Dekorativt och luxuöst – vi ser till 1920-talet för lite modefiness. Boudoir-inspirerade tyger som silkesgeorgette och satin är listigt skräddade och draperade till underbara jackor och klänningar med intrikata detaljer.

Illustrationer: David Downton
Styling: Marina Kereklidou

Alla kläder från H&M.


RSS 2.0