Stan

Mattias ringde precis och frågade om jag ville följa med honom och Jacobina till stan för att köpa jeans åt honom. Och självklart ville jag det :) Så 14:30 ska jag stå nere vid Eknäs och vänta in 176 för att möta dom på bussen. Så nu ska jag ta en snabb dusch och sen sortera lite tvätt sen bär det av. Hör av mig när jag kommer hem. Då lägger jag upp min outfit m.m. Puss & Kram ♥


© Elin Andersson

Veckans vill ha


Sola

Nu ska jag byta om till bikini och gå ut på altanen och sola. Ska lyssna på min iPod såklart oxå :)
Min nya färg på naglarna kommer från H&M och heter Sophisticated Susanna. Jag har inget aqua blått lack som typ alla har. (Skulle däremot vilja ha ett:P) Men korall lacket är oxå poppis nu så jag kör på det.



Nu ska jag bättra på brännan lite. Hörs senare ♥

Glömde nästan

Jag har ju varit på Gröna Lund idag :D Och det var skitkul. Jag åkte inte så himla mycket, Jag blir lätt åksjuk och sen var det ju så ***** varmt!! I alla fall så följde jag med Linn och hennes kusiner dit. Jag var bara tvungen att köpa en glass.
 

BEN & JERRY'S med smakerna: Mint Choklate Chunk och Cookie Dough
Såå jävla gott!!

Puss ♥

Lovar...

... att bli bättre på att blogga. Alltså att skriva mer och sånt. Snart kommer jag lägga upp Veckans vill ha. ♥

Midsommar

Min midsommar har varit jätte kul. Vi spelade kort, såg på film och åt, åt, åt :P

Just nu ska vi äta och sen åka ner till Igelviken här i Svartsjö och bada. Jag kommer bara att kolla på för jag har ingen bikini med mig. Hörs imorgon ♥

19:46

Snart blir vi hemstjutsade av Mattias pappa. Idag har vi "badat". Eller aa, sprutat ner varandra med vatten. Och det var inte varmt. På tal om varmt, det ska bli så jävla skönt i Spanien. Jag längtar skit mycket. Speciellt till värmen, solen och vattnet ♥ Jag kan lägga upp en bild på poolen senare.

Imorgon ska vi hem till en av mina gamla klasskompisar, Anne-Line. Fast först ska Mattias och jag dammsuga vårt hus innan klockan 12:00 imorgon. Vi ska inte vara hemma hos oss men jag har det som en vecko-syssla. Vet inte när vi ska hem till Anne sen men jag tror att vi ska till Färentuna skola först. Vi brukar åka dit varje år och fika och sånt :P Aja, jag hör av mig imorgon om jag inte skriver nåt mer ikväll. Pussar ♥

Nytt...


Den passade!! Så nu är jag överlycklig :D
Byxdress - Lindex (kostade 399:- men jag hade rabattkupong så de
blev 50% off :)


Bikiniöverdel - H&M
Bikiniunderdel - H&M


Vattenfast mascara - Maybelline


Nu ska jag åka till Mattias. Hörs imorgon ♥

Vällingby

Det blir Vällingby isället med Linn. Vi ska kolla runt lite och kanske ta en fika.

Mattias kommer inte förrän klockan 18-19 ikväll :( Men men... Jag har precis duschat så nu ska jag klä på mig och sminka mig sen är jag ready to go! :P Hörs när jag kommer hem ♥


Nu ska jag...

... natta Emma. Sen ska jag prata med Älskling om imorgon. Tänkte fråga om jag kunde komma dit och softa (sola, läsa Sofi's mode) medans Mattias, hans pappa och Jimmy fixar ström till deras verkstad. Hörs imorn ♥

A-Team

Igår fyllde Emma 5 år. Hon gick på dagis och mamma och pappa jobbade så Mattias och jag bestämde oss för att gå på bio. Vi bokade A-Team direkt efter vi hade sett traliern. And it was a success! A-Team i mitt hjärta just nu. Jag tror att det är den bästa action/komedin jag någonsin sett :P


A-Team: 1 2 3 4 5






Min dator funkar inte...

... så jag får lägga in ett inlägg från mobilen istället. Igår va jag och Älsklingen inne i stan för att kolla på bio. Vi såg A-Team och jag kommer att sätta betyg på den sen när min dator funkar igen. Nu ska jag börja göra middag, färsk potatis med lax och någon sås :) Puss på er <3

One Tree Hill

Jag gick precis in på kanal5.se och kollade deras tablå för kvällen och då såg jag att det är säsongs premiär för One Tree Hill. Deras 7:de säsong. Jag kommer nästan inte ihåg nånting från säsong 6 men det hände mycket den säsongen. Lucas och Peyton försvann ju typ i slutet av säsongen. Dom fick ju en liten dotter om jag inte minns fel eller så har dom inte sagt i något avsnitt vad det blev :P



Mattias och jag ska gå upp och kolla på fotbollen, Italien - Nya Zeeland, sålänge.
One Three Hill börjar 18:00 på 5:an. Pussar ♥

Bröllopet

Nu ska vi sätta oss framför tv:en och kolla på Vigseln av Victoria och Daniel. Lite tråkigt men ända spännande.

Pussar ♥

Jeansjackan...

... fanns nu i min storlek! Så nu har jag beställt den.
Mattias mamma sa i tisdags att hon hade en jeansjacka och om jag ville testa den och se om den passa. Och självklart ville jag det :) Men om den inte skulle passa så beställde jag en jeansjacka i alla fall. Det går alltid att avbeställa den för allt jag beställde förut kommer inte förän vecka 29.
Och juste... Då är vi i SPANIEN!! Det ska bli så jävla skönt. I poolen är det ca 30-35 grader! Och vi ska båda två bli pepparkakor :P Jag kommer att blogga där nere men inte så mycket. Förhoppningsvis 1-2 ggr/dag. 

Nu ska jag fråga Älskling vad vi ska göra. För jag har tråkigt just nu :P

Pussar ♥


Veckans vill ha


Fotbolls VM

Nu ligger Älskling i sängen och kollar på England - Algeriet. Vi har sett på 2 matcher + denna idag. Den andra matchen mötte USA - Slovenien. Det blev 2-2 men domaren dömde bort ett avgörande 3-2 mål som skulle gått till USA. Domaren dömde tydligen bort det för att det var offside men ingen av kommentatorerna eller spelarna höll med honom. Spelaren som domaren tyckte var offside var fasthållen av en motspelare och kunde knappt göra nåt. Jag tycker synd om USA för dom förtjänade de målet. Nu hoppas jag att England vinner.


Imorgon tar Mattias och jag bussen hem till honom klockan 11:30. Vi ska vakta My. Sen ville jag kolla på vigseln på Viktoria och Daniel. Jag har varit i Storkyrkan! *stolt* Jag var där med gruppen som jag skulle konfirmera mig med. Och vi gick högst upp i tornet. Det var en fantastisk utsikt där uppe. Man såg nästan hela Stockholm. 

Jag kanske bloggar hemma hos Mattias. Nu ska jag lägga mig breve Älskling och kolla vidare på matchen. 



Pussar ♥ 

CSI

Nu har en av mina favvo-kriminal serier börjat! Nämligen CSI. Jag vet inte vilken som är bäst; CSI:Las Vagas, New York eller Miami. Vilken tycker ni? 
 

Las Vegas?

The Big Apple?


Eller Miami?


Nu ska jag i alla fall gå och kolla. Pussar ♥

Dålig update

Igår så fyllde Julia (Mattias kusin) 20 år. Vi åkte vid 17 och kom väl hem vid 22 nångång. Idag har vi varit i Barkarby på Toys'R'us och Rusta. Köpte ferrari bilar (godis) som Mattias och jag ska gotta oss med nu. Och till det så blir det säsongsavslutning av Grey's Anatomy. Jag är så nyfiken på vad som kommer att hända. För er som inte har sett de senaste avsnittet så var det en beväpnad man på sjukhuset, han var ute efter Derek (chefen) som hade dödsförklarat den beväpnades fru. Hon var då hjärndöd (låg i koma) och det fanns nästan ingen chans att hon skulle vakna upp.
Den beväpnade mannen frågar alla i personalen om dom är kirurger eller inte och om dom svarar ja så skjuter han dom. När han väl har hittat Derek så försöker Derek prata sig ur det hela med en story om hur hans pappa blev dödad. Efter att han har pratat lugnar den beväpnade mannen ner sig och sänker pistolen. Men precis då så kommer en sjuksköterska springande bakom Derek och ropar på honom och då höjer den beväpnade mannen sin pistol igen och skjuter Derek i bröstret! Det sista man får se innan avsnittet är slut är att Derek sluter sina ögon.

Så jag är jättespänd på vad som kommer att hända. Men det är nästan lite förutsett att han inte kommer att dö för att hans fru Meredeth är gravid och hon har inte berättat det än för Derek och han är ju chefen på sjukhuset. Hoppas, hoppas, hoppas att han klarar sig och att det blir en till säsong.

Nej nu ska jag krypa upp i min Älskling stora famn och kolla på inspelningar från denna vecka som tex Vänner.
 


Pussar och Kramar ♥


Prinsessan och Grodan...

... är en av det bästa Disney filmerna jag någonsin har sett. Den var helt klart sevärd. Den hade allt :) Det är en sådan film som man kan se om och om igen utan att tröttna.


Prinsessan och Grodan:   1 2 3 4 5


                  You're going to Love it!


Beställt från H&M

Igår satt jag och kollade på en jeansjacka från H&M i storlek 38 och nu finns det ingen i någon storlek kvar :(
Men jag beställde lite i alla fall.


                                 Denna är till Älskling



    Igår hade dom inte min storlek men idag fanns det bara den :)
                                        Lycklig!! :P
                           
             Sen kollade jag in rean på H&M och så hittade jag
          denna för bara 74:50 pix.
Skitsnyggt till jeansshortsen.

Allt detta ska komma till mig vecka 29. Fast då är jag i Spanien :)
Och jag som ville ha Jumpsuiten där nere. Aja, jag får kolla om jag hittar någon där nere istället :)


Pussar ♥

09:07

Sitter här och målar mina naglar vita. Det sägs ju att vitt är det nya svatra.

Hiss eller Diss?  Defenitivt Hiss!

Bussen till Mattias går 9:29 och jag gick upp kl. 8:00. Jag har redan hunnit duscha, klätt på mig och packat väskan. Nu ska jag bara äta frukost, föna håret och sminka mig sen är jag klar.

Det blev en del shopping igår:


Kavaj - Vero Moda (ONLY)
Kavajen är figursydd och sitter perkeft. Rekomenderas!!


Oversize t-shirt - Monki (50%rea)


Oversize t-shirt - Ginatricot


Sen köpte jag lite annat som jag tyckte var onödigt att lägga upp. Nu ska jag gå upp och slå in en present till älskling som jag köpte igår. Sen ska jag trycka i mig nåt att äta sen är det nog dags att åka. Jag kanske lägger upp ett inlägg imorgon men vi får se hur det bli med det. Pussar ♥


Imorgon blir det shopping...

...med BÄSTIS!! Linn alltså. Vi har glidit ifrån varandra väldigt mycket så nu är det dags för en tjejdag för oss och det tror jag att vi båda behöver. Vi har båda fått våra betygspengar, våra föräldrar tyckte att vi skulle ha en morot :P och vi sa inte nej. Så nu blir det shoppning, shoppning, SHOPPING!

Mattias och jag sov ut igår. Eller aa sov ut och sov ut, vi sov till halv 9 eller nåt... Men i alla fall så åkte vi till Forum Nacka. De centrumet hade ALLT med stort A. Och såklart så tog jag med lite hem...


Denna var det första jag såg när jag gick
in i butiken. Till Linn


Till mig:
         
         Jag köpte den på rea (50% 99 50 :-). Jag tog storlek 40 för det fanns
       bara den och en 42 men jag kan ha den som en klänning med min svarta
                                             tighta kjol under.



Jag tänkte lägga upp bilder på va mer jag hade köpt men det gick inte att föra över bilderna till datorn :(
Så jag får försöka igen imorgon efter Linn och jag har kommit hem från shoppningrundan. Jo, förresten! Det är en massa rea nu i typ alla affärer, så passa på i helgen. För det ska jag och Linn göra. Jag tar med mig kameran och sen lägger jag upp lite bilder från dagen. Vi hörs imorgon eftermiddag ♥


I onsdags

Mattias och jag åkte inte ut med båten i onsdags. Som tur var, för det började regna senare på kvällen och det skulle ha blåst jätte mycket ute på sjön. Men vi hade kul hemma hos mig i alla fall. Vi köpte godis, läsk och ostbågar. Det är inte vanliga ostbågar utan dessa är i en liten orange påse :P Vi tittade på serier som jag har spelat in som var från förra veckan och denna vecka. Bl.a. Vänner och Grey' Anatomy, vilket var ett av det spännande avsnitt jag nånsin sett och nästa onsdag är det säsongsfinal och det får jag inte missa. Fast det kan jag inte för jag spelar ju in det.


Onsdagens festligheter... :P

Det var ju trots allt SKOLAVSLUTNING!! Och min lilla älskling fick medalj för att han vann Skolmästerskapen, löpning 5 km. Och sen vann han nåt som våran skola kallade Idrottsskölden som menas med att han har varit potitiv, aktiv, presterat mycket bra (m.m.) på lektioner. Är såå stolt :) ♥

Mina betygsresultat:
MVG: 3 st
VG: 10 st
G: 4 st (men man tar ju bort det sämsta så det blev 3 st)

Jag är stolt över mig sjäv. Jag lyckades få VG i engelska :)

Nu säger jag pussar så skriver jag senare ♥


Veckans vill ha


1 dag till balen

Imorgonbitti kommer Mattias hit. Iskolan runt 8:20 är det spexfoto (om ni vet vad det är) och jag vet inte vad jag ska vara. Eller åssa klä ut mig till. Så jag struntar i det.

Nu byter jag samtalsämne här. Imorgonkväll är det ju BAL och jag tror att Mattias och jag kommer att bli så fina tillsammans. Vi kommer att åka runt 18 och åka hem runt 23. Vi sussar hemma hos mig. Jag kommer vara såå död när vi kommer hem. Mina klackar jag ská ha på mig är mördarklackar. Det var därför jag köpte sånna sär inlägg. 
Just det, imorgon kl.13 är det ju brännboll mot lärarna. Det ska bli kul :)

Saker jag ska göra imorgon efter skolan och jag har ca 2,5 timme på mig:

 · Softa lite och läsa Sofi's mode

 · Duscha

 · Föna håret

 · Spreja min klänning med parfym, så att jag luktar gotti gotti sen :P

 · Måla mina naglar+tårna (jag ska måla fransk manikyr men på tårna bilr det
   bara rosa base coat)

 · Locka håret (när naglarna har torkat ordentligt)

 · Spreja in HELA håret med hårsprej så att det verkligen håller!

 · Sminka mig! GLÖM INTE lösögonfrnsarna nu Elin!! :P

 · Klä på mig klänningen

 ·
Mattias får skjuts av sina föräldrar hit för dom vill se oss och ta kort :) Så jag
   måste vara klar till ca 17:15

 · Sen ska jag hjälpa Mattias med sitt hår. Gelé, gelé, gelé, hårsprej, hårsprej,
   hårsprej :P

 · Sen ska vi bara sitta och ta det lungt, kanske öva lite dans.
Sen runt 18 så
   skjutsar pappa oss till Ekebyhovsslott


Sen när vi kommer hem på kvällen kommer jag nog inte blogga nåt om hur kvällen har varit utan det blir inte förän efter skolavslutningen på onsdag. Imorgon blir det nog inte nåt inlägg då på hela dagen. Men som sagt så bloggar jag på onsdag och lägger upp bilder från balen. Och hur jag och Mattias såg ut :)

Nu säger jag puss puss så hörs vi på onsdag ♥


God morgon!

Snart ska jag hoppa in i duschen. Men först lägger jag upp veckans schema.

Idag: Någongång vid 9:00 kommer Mattias och hämtar mig med moppen. Sen åker vi till Drottningholm.
Tisdag: Städdag i skolan. Kl. 13:00 är det brännboll, alla 9:or som vill spela mot lärarna. 
Balen börjar 17:00 men då är det mingel till 19:00 och sen är det middag. Jag vet inte om man vill mingla i 2 timmar. Så jag tror att vi kommer att vara där runt 18:00
Onsdag: Avslutningsdag :)  På kvällen ska Mattias och jag ut med båten och sova över. Och då blir det godis, chips, ostbågar och massa annat :P

Sen på torsdag och fredag vet jag inte vad jag ska göra. Det blir väl till att softa, ta det lungt och vara glad över att skolan på Uppgård är slut. Sen den 16 juni åker mamma, pappa, Emma, jag och Mattias ner till Spanien. Familjen åker hem efter 1 vecka och Mattias och jag stannar kvar 1 vecka till :) Ååh det ska bli såå skönt! Jag längtar verkligen.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan Mattias kommer. Bloggar ikväll ♥


                             Älskar syrener, hihi :)

Min helg...

...har varit helt perfekt! Först hittade jag ingenting att ta på mig. Det var ganska irriterande. Men jag hittade sen en jeans-skjorta, den svarta kjolen, ett svart linne och ett ganska luftigt linne som jag drog på mig. När jag anlände till busshållsplatsen så stod Älskling och väntade.
Jag hade lika trevligt som i torsdags :) Dom är så fina allihoppa.
Just det här är kortet som jag gjorde till Jacobina. Just det, det var en tips runda som alla skulle gå med frågor om Jacobina. I slutet var det jag, Rebecka och Jacobinas mormor som hade 8/12 rätt. Den avgörande frågan löd: "Hur många i Sverige har namnet Jacobina som tilltalsnamn?" Jag svarade 1, Rebecka 2 och mormor 3. Jag som har känt Jacobina minst/kortast tid hade rätt! :) Visst är jag bra?

              
                                                           Framsida

               
                                                           Baksida


Så såg det ut :)

Sen i lördags så klippte jag Mattias ute. Det var så varmt och skönt :) Sen så dansade vi lite till. Och nu sitter valsen ännu bättre än förut :)
Sen på kvällen kom pappa och hämtade oss och handlade mat på konsum i Stenhamra. Vi grillade fläskfilé. Ååh va jag älskar fläskflié asså!!!

Sen nu idag så har vi varit ute med båten från ca 13:30 - 18:10 eller nåt. Och jag är jätte röd på ryggen...

Lite bilder från idag:

              Han gjorde nån grimars precis när jag tog kort.


Checka in mina fräknar... Tycker inte om dom :P


Lipa, Lipa på kärlekspipa. Om du pipar mera så blir du kär i flera :P
                              Jag älskar dig me! ♥


Det var min helg det :) Hoppas ni också hade det skönt i solen. Jag bloggar imorgon innan vi åker iväg till Drottningholm.

Pussar ♥



14:51

Nu håller jag på och byter om så jag har inte tid till mycket bloggning nu. Jag måste hinna duscha, sminka mig, och göra håret tills 15:32 då bussen går.

Så nu säger jag Puss Puss så hörs vi senare i helgen ♥ 

Nu är jag hemma..

..och jag hade så trevligt som det bara kan bli. Mattias släktingar är så himla fina och underbara allihoppa :)

Imorse däremot så var inte min garberob nå vidare trevlig! :P Jag stog och velade i typ 40 minuter över vad jag skulle ha på mig. Jag ville ju inte vara allt för uppklädd eller vara klädd i vitt. Jag insåg då att jag har inga festklänningar. Eller aa, den som jag hade på mig nu idag var den enda. Det blev i alla fall en (knall) rosa klänning som jag köpte förra sommaren på Lindex. Jag lägger upp en bild på den i helgen.

Nu ska jag gå in i hobby rummet och göra klart kortet till Jacobina. Jag lägger upp en bild på kortet ikväll :)

Nu ska jag första gå upp och kolla om mamma köpte mat till min matsäck som jag ska ha med mig imorgon på vandringen... (Sen ska jag göra kortet) Ååh jag vill inte vandra!! Aja jag får hålla ut det är bara 4 dagar kvar. Så jävla skönt det ska bli :)

 
Såå härlig bild tycker jag. Tog den på planet hem till Sverige från Spanien.

Pussar ♥

11:30

Nu ska jag göra mig iordning. Bussen går ca 12:10. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig än :P
Jag lägger upp en bild på mig ikväll hur jag såg ut.
Först ska jag till Solna C och där kommer Mattias och hämtar mig och vi går till skolan. Sen ska vi åka direkt till hans kusin Aleksander som också tar studenten idag. Jag vet inte när jag kommer hem men det blir nog inte så sent eftersom det är skola imorgon.

Nu måste jag skynda mig. Pussar ♥

Onsdag 2 Juni 2010

Idag har jag haft sovmorgon till 09:15. Vi slutade 11:20, vanlig tid, sen åt vi lunch och sen åkte vi hem till Mattias 11:45. Sen började danslektionen med Birgitta (hans mamma) :P Och nu är vi proffs :) Nee kanske inte proffs men vi klarade valsen på mindre än en timme. Vi dansade ute både vals och lite buggie buggie :P När vi gick in testade vi att dansa med de skorna vi ska ha på balen. Jag i mina skyhöga (ca 12 cm) stapplade runt där men det gick det också :) Jag är ganska stolt, hihi.

Mattias storasyster tar ju studenten imorgon och hon har sedan fest på fredag. Så nu ska jag sätta mig i mammas och mitt "hobbyrum" och göra ett studentkort. Och självklart tar jag ett kort på det när det är klart :)
När jag är klar med kortet ska jag fortsätta göra en ny header. Jag tycker den andra är lite för enkel.


        Min lilla älskling när vi var ute och sola  (typ halvsover)

Pussar ♥

Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag bloggar kanske imorgon hos Mattias.
Det som har tagit så lång tid är att jag har försökt fixa en ny header med olika redigeringsprogram men det gick inte så bra så jag får försöka imorgon istället.

Pussar ♥

SO...

Jag håller på med den förbannade SOn och jag har inte gjort någonting på den och den ska vara inlämnad imorgon... Fast nu vill jag hämta lite att äta, det är ju lill-lördag så vem vet vad jag hittar i köksskåpen :P

Idag fick vi ta med oss våran plansch och bildmapp hem. Såhär ser mina ut:


                                           Planschen


                                         Bildmappen

            
                      Ängeln                                Djävulen

Både planschen och bildmappen ser mycket bättre ut IRL än på bilderna.
Ååh det är såå lite skola kvar nu. Som tur är :P
Och jag kommer inte att sakna Uppgårdsskolan, det lovar jag!
Nu blir det SO så skriver jag när jag är klar. Kramisar ♥

07:11

Jag glömde att berätta att i söndags 30/5 så hade Mattias och jag varit tillsammans i 8 månader. Gud va tiden går fort. Snart är det ett helt år :) ♥ 
Jag börjar inte förän 08:20. Jag har saknat Älskling så himla mycket ♥


Tog den igår kväll. De där blommorna är såå söta

Resten av denna veckan ser ut ungfär så här:
Tisdag: SO, SO, SO.....
Onsdag: Hem till Mattias och öva vals inför balen (hans föräldrar har dansat alla typer av dans i typ hela sina liv)
Torsdag: LEDIG (igen). Mattias storasyster tar studenten och jag ska vara med när hon "springer ut". Resten av dagen är jag förmodligen med Älsklingen.
Fredag: Vandring med alla 9:or. Har fortfarande inte fått någon info om det. Matsäck är det enda. Sen vid 17:00 är det studentfest hos Mattias. Sover troligtvis över.
Lördag: Öva mera på valsen. Den ska sitta! Och vi får inte trampa varandra på fötterna.
Söndag: Jag tror att vi ska få köra med båten. Vi ska få låna den på avslutningsdagen. Så på söndag ska vi träna på att lägga till på en ö, tror jag :P Aja det blir säkert jätte bra.

Nu måste jag skynda mig för jag vill till min Mattias så fort som möjligt.

Skriver när jag kommer hem. Pussar & Kramar ♥

RSS 2.0